Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 225.
-
Καλημέρα. Εχθές έβαλα την 6.3.17 developer και ξεκλείδωσα την συσκευή. Μετά ακολούθησα τον οδηγό για να φλασάρουμε την ελληνική έβαλα το twrp ,είπα οκ τελείωσα,αλλά όταν πήγα να φλασάρω μου έβγαζε το μηνυμα error 7 και ότι η rom ειναι hennessy αλλά η συσκευή είναι κενζο κάτι τέτοιο. Μετά φυσικά πήρα ένα ωραιο brick (κόλλησε στο Mi Logo). Ξαναφλάσαρα την 6.3.17 με το Mi flash και τώρα είμαι με αυτήν. Οι ερωτήσεις μου είναι δύο. 1.Τι φταίει και δεν μπορώ να φλασάρω την ελληνική. 2.Τωρα που ξαναφλά…
-
Αν πατήσει στο Google ,Google intaller apk. το κατεβάζει ενεργοποιεί την εγκατάσταση προγραμμάτων από άγνωστες πηγές και το κάνει εγκατάσταση νομίζω ότι ίσως λύσει το πρόβλημα. Σημείωση:Πρέπει να ενεργοποιήσει και το developer options πατώντας 5 φορες στο about phone - android version. Εκεί μέσα είναι η επιλογή Allow MOK Location και πρέπει να την ενεργοποιήσει. Η επιλογή που σου έδωσε ο Pachenko_Gr μπορεί με το scanner της κάμερας να το κατεβάσει κατευθείαν στο κινητό του. Δεν είναι τόσο δύσκολ…
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΜου ήρθε και μένα σήμερα το μήνυμα ότι μπορώ να ξεκλειδώσω. Είμαι με την Stable 7.1.20.0(LHOCNCL). Κατέβασα από εδώ MIUI ROM for Redmi Note 3 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Version: V7.1.7.0.LHOMICL (MIUI7) . Προσπαθώ μέσω update package να την περάσω αλλά μου λέει Cant verify update package!! Τι κάνω λάθος και μου έχει σπάσει τα νεύρα 3 ώρες τώρα?
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή επιτυχία σε όλους και μπράβο στο coolicool για τον διαγωνισμό.
-
Κρίμα...Δεν το υποστηρίζει η συγκεκριμένη συσκευή η γενικά τα Xiaomi η είναι γενικό πρόβλημα android? Κάπου κάποτε σε ένα πόστ διάβασα ότι κάποιος έκανε φωνητικές κλήσεις και μάλιστα μέσω bluetooth. Μου κάνει εντύπωση πάντως ότι δεν υπάρχει αυτή η λειτουργία,δηλ κάποιος που του είναι απαραίτητες οι φωνητικές κλήσεις τι θα κάνει?
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΕγώ έχω περασμένη την Official Stable 7.1.18.0(LHOCNCL) θα πρέπει να κάνω την ίδια διαδικασία όπως αναφέρεται στο 1ο πόστ από το βήμα 1?? Η μπορώ να προχωρήσω κατευθείαν στη διαδικασία του ξεκλειδώματος από το βήμα 2 και μετά?
-
Τρέχουμε για ξεκλείδωμα τώρα........
-
Από εχθές και εγώ κάτοχος του Pro σε άσπρο χρωματάκι (είπα να αλλάξω από το μαύρο του Mi3). Μου ήρθε με προεγκατεστημένο tempered glass (από Vickmail αφού το ζήτησα εγώ) με την official σε 20 ημέρες περίπου . Όμορφο,γρήγορο,αξίοπιστο,μεγάλη αυτονομία και γενικά ευχαριστημένος. Στις επαφές πως μπορούμε να βάλουμε να μας δείχνει δίπλα στο όνομα και τη φωτογραφία (δεν εννοώ όταν μας παίρνουν, εκεί μου βγάζει φωτό) To fingerprint είναι όλα τα λεφτά πάρα πολύ βολικό,απορώ και εγώ γιατί στο Mi5 το βάλ…
-
A καλά και εγώ έψαχνα στο δικό σου,καληνύχτα ....:)
-
Miui Art πως να σου στείλω p.m το ονοματεπώνυμό μου στο fb? Δεν βρήκα την επιλογή για p..m.
-
Έχω την εντύπωση ότι υποστηρίζει και dual sim και ΤF card,έτσι αναφέρει και στο επίσημο site [2016 Mi Launch Event] All About Xiaomi Mi 4S: Specs, Features and HD Pictures - Xiaomi Mi 4S - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Παράθεση από kostakoutas: “Παράθεση από Gorgolemis: “Παιδιά σε τι χρώμα το πήρατε? Εγώ το παρήγγειλα σε μαύρο με γκρί αλλά έχω την εντύπωση ότι το μεταλλικό πλαίσιο που έχει το άσπρο και το χρυσαφί δεν το έχει. Έτσι τους έστειλα μήνυμα να το αλλάξουν σε άσπρο ασημί. ” σου το έκανα τράμπα με το λευκό μου ασημί,άνετα ” Μου έστειλαν μήνυμα ότι θα στείλουν το λευκό ασημί ,για να δούμε,έγινε και shiped σήμερα .