Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
Το κλειδωμα της εφαρμογης ελυσε το προβλημα... Ευχαριστω για τον χρονο σου... Ενημερωστε οταν θα βγει το mi mix 2...
Ναι το samsung gear... Και μολις κανω καθαρισμο εκει ειναι που αποσυνδεεται σιγουρα.. =============== Αυγ 9th 2017, 9:57pm =============== Επισης οταν συνδεω το ραδιοφωνο και το ρολοι μαζι στο ραδιοφωνο μου λεει χωρις ηχο... Οποτε 2 συσκευες μαζι δεν με αφηνει.. Με το προηγουμενο κινητο(δεν ηταν xiaomi) δεν ειχα ποτε τετοιο θεμα ακομα κ οταν εκανα καθαρισμο παντα εμενε συνδεδεμενο μεσω bluetooth.
Τι εννοεις?? Στο αμαξι που το συνδεω στο ραδιοφωνο δεν εχει θεμα.. Μονο στο gear
Εκδοση android 6.0.1 mxb48t Miui εκδοση global 8.2/σταθερη 8.2.5.0(MAHMIDL) ΕΚΔΟΣΗ ΒΑΣ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ TH20C1. 9-00078 Εκδοση kernel 3.18.20-perf-g.754a26d
Εχω ενα mi mix εδω και μια εβδομαδα και το μοναδικο προβλημα που εχω ειναι οτι μου κανει αρκετες αποδυνδεσεις το bluetooth οταν το συνδεω με το ρολοι samsung s3 frontier.. Βοηθηστε με