Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.

• Hongmi Note 3g error

spiros_n - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

δυστυχώς την πάτησα παιδιά... Το πήρα μέσω ebay.. όχι από ιδιώτη αλλά κατάστημα όπως έλεγε.. Βέβαια μέχρι να μου έρθει το κινητό, είχα επικοινωνήσει με αυτούς αρκετές φορές και τους ρώταγα σχετικά με το κινητό (διότι είχα ψάξει πιο πριν για τις διαφορές των fake από τα original) και αυτοί μου απαντούσαν σχεδόν αμέσως, δεν με απέφευγαν.. Τι να πω... το κινητό το πήρα 160€.. Βέβαια το τηλέφωνο, αυτές τις μέρες που το χρησιμοποιώ είναι απολύτως λειτουργικό, χωρίς lag και τα σχετικά.. Και όπως προαν…

• Hongmi Note 3g error

Μήνυμα

CPU-Z Android Validator Beta 0.1 ygaflh

• Hongmi Note 3g error

Μήνυμα

Λοιπόν μετά από πολύ ψάξιμο, ανακάλυψα ότι η MIUI Version: MIUI-JHECNBA23.0 που φοράει το κινητό που μου έστειλα δεν είναι η επίσημη ROM.. Που σημαίνει ότι το κινητό δεν είναι το original... Βέβαια το score που μου βγάζει το Antutu είναι 29477 το οποίο είναι σχεδόν ίδιο με το αυθεντικό... Διότι τα fake xiaomi δίνουν ένα score γύρο στα 3500.. Και τώρα τι κάνουμε?? Το γυρίζουμε πίσω? Έστειλα στον seller και που απάντηση ότι είναι το αυθεντικό xiaomi.. Γνωρίζει κάποιος πως γίνεται update σε καινούρ…

• Hongmi Note 3g error

Μήνυμα

Λοιπόν είναι: Model Number: HM NOTE 1W Android version: 4.2.2 JDQ39 MIUI Version: MIUI-JHECNBA23.0 Kernel 3.4.39

• Hongmi Note 3g error

Μήνυμα

Όχι μου αναφέρει ότι έχω την νεότερη έκδοση...

• Hongmi Note 3g error

Μήνυμα

Σ'ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντηση... Κατέβασα την ελληνική rom. ακολούθησα την διαδικασία. Ξεκίνησε να τρέχει αλλά πάλι μου έβγαλε error.. αυτή την φορά γράφει : No SD card..

• Hongmi Note 3g error

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά και καλή Σαρακοστή! Μόλις πριν 3 μέρες παρέλαβα και γω ένα Xiaomi Redmi Hongmi Note 3g. όπως κοίταγα τα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου είδα ότι η rom που φοράει είναι η MIUI-JHECNBA23.0.. ψάχνοντας στο φόρυμ είδα ότι υπάρχει μία πιο βελτιωμένη (xiaomi.eu_multi_lcsh92_wet_jb9_WCDMA_40.0.0_v5-4.2).. Κάνοντας την διαδικασία ενώ αρχίζει να μου την φορτώνει, ξαφνικά βγάζει ένα μήνυμα error : partition table not match, Installation aborted. γνωρίζετε τι μπορεί να φταίει? Μήπως πρέπει να …