Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-4 από 4.

• Mi Router

tsiou13 - - Mi Router (Γενικά)

Μήνυμα

Καλησπέρα σας ,είπα και αγόρασα στο εν λόγο router από Ελλάδα κατευθείαν από το oficial store. Σε θέμα εμβέλειας και σύνδεσης wifi δεν έχω κανένα απόλυτος πρόβλημα ,το πρόβλημα είναι γενικά στην διαχείριση και παραμετροποίηση του. Το router το έχω συνδέσει σαν reapeter απευθείας στο μαμά router (FritzBox). Στο web interface δεν βλέπει πόσες συσκευές είναι συνδεδεμένες,δεν μπορεί να κάνει εισαγωγή συσκευών μόνο με mac adress ,Κάνει reset τo time zone συνεχεία . Η εκδοσή του Firmware που έχει είνα…

• Ξεκλειδωμα Bootloader Note 3

tsiou13 - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Δυστυχώς τπτ Έχω κάνει είσοδο στο λογαριασμό,έχω μπει κ στο cloud,έχω κάνει κ επιβεβαιώσεις με μαιλ,έχει έρθει και sms με veri code και πάλι τπτ

Μήνυμα

Καλημέρα και ευχαριστώ για την απάντηση Δύστυχος δεν δουλεύει! Αυτό που λένε για τον In.ex.δεν καταλαβα. δλδ μπαίνω στο account απο in.expl ??

Μήνυμα

Γεια σας Προσπαθώ να ξεκλειδώσω το note3 από το πρόγραμμα και κολαει στο 50% μου γράφει τα εξής : couldn'tverify device current account is different from the acount info on the device Να σας αναφέρω ότι μου έδωσαν οκ για ξεκλείδωμα και έχω κάνει και verification με μαιλ έχω συμβουλευτεί και τον οδηγό ξεκλειδώματος.Όποια βοήθεια πολύτιμη! Ευχαριστώ