Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 95.

• Παλικάρια να ξεκαθαρίσω αν κατάλαβα σωστά μερικά πράγματα ή πλανιέμαι οικτρά : 1. Όταν κάνεις update από Stable σε Stable γίνεται μέσω recovery αλλά χωρίς wipe...απευθείας με install zip από όπου το έχεις αποθηκεύσει, σωστό? 2. Χρειάζεται προηγουμένως back up ή όχι? 3. Σ αυτή την περίπτωση (update από stable se stable) θέλουν ξανά στήσιμο οι εφαρμογές ή όλα παραμένουν όπως με την προηγούμενη έκδοση? 4. Στη νέα stable είναι περασμένο και το fix για τις επαφές (είχα πρόβλημα και γύρισα σε προηγούμ…

• Σας έχει συμβεί να βάλετε τη συσκευή σε απλή λειτουργία και στο RR να κολλάει στο logo? (soft brick) XIAOMI REDMI NOTE 4G (4.10.10) ... Το έχω πάθει και σε V6 (δεν θυμάμαι ποια έκδοση) ΥΓ: Με δύο V6 που δοκίμασα εξαφανίζονται οι επαφές... (σαν να μη δουλεύει ο συγχρονισμός με google account) Όταν ξαναφλασάρω την 4.10.10 όλα δουλεύουν κομπλέ αν και τις τελευταίες ημέρες παρατηρώ ορισμένα κολλήματα στο internet και απώλειες σήματος της κινητής (αυτό το τελευταίο μπορεί να είναι και τυχαίο)

• MIUI_ART όχι δεν έχω βάλει την τελευταία επειδή με την V6 έχω πρόβλημα με τις επαφές... Όταν περνάω οποιαδήποτε V6 εξαφανίζονται οι επαφές μου... κουφό έ?? Έχω κρατήσει στον υπολογιστή μου την 4.10.10 την οποία όταν την επαναφέρω ξαναεμφανίζονται οι επαφές...Αυτός άλλωστε είναι και ο κυριότερος λόγος που δεν τολμάω να περάσω σε V6... Δοκίμασα κάποιες εκδόσεις της V6 που ήρθαν με OTA ειδοποίηση στις αρχές του μήνα και παρατήρησα το πρόβλημα με τις επαφές αλλά και brickαρισμα όταν δοκίμαζα να βάλω…

• Καλησπέρα κοινότητα...Ίσως να μην είναι στο κατάλληλο σημείο το post αλλά μήπως είχε και κάποιος άλλος brickaρισμα δοκιμάζοντας να βάλει το τηλέφωνο σε απλή λειτουργία??? Το έχω πάθει και με την stable 15-4.10.10 που φοράω τώρα αλλά και με την V6 που φόρεσα για κάποιες μέρες.. Αν κάποιος έχει λύση για το πρόβλημα αυτό, ας την παραθέσει παρακαλώ hail Ευχαριστώ

• Λύθηκε το θέμα με τις επαφές... Πως; Μα πώς αλλιώς με clean flush την ΑΘΑΝΑΤΗ V5 Η δοκιμή με την V6 ήταν τραυματική ..Παρεμπιπτόντως δεν λέω πως είναι κακή η V6. (Αν και ως μια πρώτη αισθητική ματιά της επόμενης, Android L --αλήθεια ποια MIUI θα την ενσωματώσει; --- ψηφίζω δαγκωτό το "γλυφυτζούρι" Απλά επιβεβαιώθηκε μια απάντηση που μου είχε στείλει όταν πρωτογράφτηκα στο forum, ο ceasar ή o tora33 "Δεν συντρέχει λόγος αναβάθμισης αν όλα λειτουργούν άψογα στην rom που φοράς κάθε φορά" Soryy που …

• Εχω mi account, κάνω login αλλά δεν μ αφήνει να δω τις επαφες..μου πετάει warning να συνδεσω τον λογαριασμό με το νουμερο μου. Οταν ομως περναω το νουμερο, μου απαντά πως είναι ηδη συνδεδεμένο αυτό το νουμερο με το λογαριασμό μου!!!..και έτσι βρίσκομαι σε λούπα. Όσο για το αριστερά πληκτρο με τις 3 γραμμές που αναφερεις δεν παιζει αυτό το πλήκτρο στην v6. Οποτε Τζιφός και παλι Τζιφός..

• Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται... dash A.ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ Έχω τις επαφές στο gmail...Όταν πάω στις ρυθμίσεις=>ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, βλέπω: 1. λογαριασμός Μι, 2. Όλα 3. Προσθήκη 4. Λογαριασ. & Συγχρονισμός. Όταν κλικάρω προσθήκη μου βγάζει ΙΜΑP, Εταιρικό (Στο ΙΜΑP έχω εισάγει 2 διεύθυνσεις email yahoo kai gmail). Όταν κλικάρω το ΟΛΑ μου βγάζει viber και IMAP(εδώ βλέπω κανονικά τους 2 λογαριασμούς email που έχω περάσει) Όταν πατάω μου κάνει συγχρονισμό αλλά οι επαφές στο τηλέφωνο παραμένουν άδειες…

• Μήπως κάποιος μπορεί να βοηθήσει??? 1. Πέρασα τις επαφές μου στο gmail. 2. Εν συνεχεία έκανα ομαδική διαγραφή τους από την sim και το τηλέφωνο 3. Προσπαθώντας να τις ξαναπεράσω αντιμετωπίζω πρόβλημα. ( Εχω αντιγράψει το vcf αρχείο στο τηλέφωνο αλλά όταν πάω να κάνω εισαγωγή μου πετάει μήνυμα: Δεν ήταν δυνατή η εισαγωγή vcard) To vcf το πέρασα στη διαδρομή κάρτα SD --- vCard Στην γραμμή ειδοποιήσεων μου πετάει μήνυμα "Δεν ήταβν δυνατή η εισαγωγή , αυτός ο τύπος αρχείων δεν υποστηρίζεται" Αν ξέρετ…

• Παιδιά ευχαριστώ και τους δύο για τις πολύτιμες οδηγίες hail Ήταν τόοοσοο απλό αλλά άντε να το σκεφτείς Τελικά εδώ και δύο μήνες κάτοχος xiaomi και η παραμετροποιησιμότητα της MIUI συνεχίζει ακόμη να με εκπλήσσει Εύχομαι μια καλύτερη χρονιά για όλους και φυσικά η κοινότητα εδώ να μεγαλώσει

• Περί ομορφιάς της νέας RoM δεν θα πω κάτι, αν και στην V5 οι διακόπτες στις ειδοποιήσεις ήταν πιο ευανάγνωστοι, τόσο σαν εικονίδια όσο και σε σχέση με το περιβάλλον της οθόνης. Αναφορικά με τα θεματάκια.τώρα...(τουλάχιστον όσα έχω παρατηρήσει....ψάχνε-ψάχνε όλο και κάτι άλλο θα βρεθεί ) 1. Έχει αλλάξει κάπως η εφαρμογή "Κέντρο Ασφαλείας" στα Δικαιώματα - Προνόμια root... δεν υπάρχει διακοόπτης root/unroot. 2. Στην εφαρμογή τηλέφωνο όσο και αν έχω σπάσει το κεφάλι μου dash δεν βρίσκω πώς μπορώ να…

• +1 και από μένα...(ApoBMWgs στο Αγγλικό :D)...Πάμε γερά να πάρουμε τη θεσούλα....Ψηφίστε όλοι παιδιά..

• Μπράβο στην κοινότητα και τα merimobiles για την πρωτοβουλία ....Χρήσιμα τα δωράκια...Καλή τύχη σε όλους παιδιά (και τα λιγουρεύομαι πολύ τα πιστόνια) ... .

• Παράθεση από geobas: “Παράθεση από ktsak: “Εγω θα ελεγα ..... Βαλε Tempered Glass !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν φαινεται, ειναι πολυ λεπτο, αλοιωνεται η εμφανιση και σε προστατευει στην μπροστινη πλευρα, ακομη και κατα τη χρηση. :thumbup:” Βλέπω είσαστε κατηγορηματικοί . Να το δεχτώ . Πες ότι το έβαλα . Αν δεν μου αρέσει μπορώ να το βγάλω εύκολα ?????” Κοίτα η θήκη κρύβει αυτά τα κάποια χιλιοστά που εξέχει το tempered μη φανταστείς κάποιο βάθος αμέτρητο . Εμφάνιση ούτε κατά διάνοια δεν αλλοιώ…

• Με γειες και απο μένα MIUI Και τα δύο στην ανωτέρω photo είναι μαμάτα.

• Παράθεση από geobas: “Παράθεση από LordStark: “:D Ξύπνησαν οι Κινέζοι...μας πήραν τα πρωτεία στην λαμογιά και μας κακοφαίνεται Πάντως πέρα από την πλάκα, όλοι τα ίδια κάνουν. Και ΟΧΙ δεν είχα προσέξει ότι αυξάνοντας την ποσότητα αυξάνουν και τα μεταφορικά...Ισως επειδή ακριβώς είναι πολύ μικρή η παραγγελία σε κόστος. Τι εννοώ...όταν παρήγγειλα το τηλέφωνο σκέτο ήταν 39.90 τα μεταφορικά, όταν πρόσθεσα στην παραγγελία και ένα tempered glass πάλι 39.90. Άρα? για φιλέτα και κοψίδια = όχι extra χρέωσ…

• Ξύπνησαν οι Κινέζοι...μας πήραν τα πρωτεία στην λαμογιά και μας κακοφαίνεται Πάντως πέρα από την πλάκα, όλοι τα ίδια κάνουν. Και ΟΧΙ δεν είχα προσέξει ότι αυξάνοντας την ποσότητα αυξάνουν και τα μεταφορικά...Ισως επειδή ακριβώς είναι πολύ μικρή η παραγγελία σε κόστος. Τι εννοώ...όταν παρήγγειλα το τηλέφωνο σκέτο ήταν 39.90 τα μεταφορικά, όταν πρόσθεσα στην παραγγελία και ένα tempered glass πάλι 39.90. Άρα? για φιλέτα και κοψίδια = όχι extra χρέωση, για μπατιρόσπορο (mikey) = ναι

• Ρύθμιση ήταν Bodai.... Το ανακάλυψα μόνος (πάω για profesoras στο forum ) Όλα τέλεια πάλι

• Σ ωραίος hail πέφτω και hail Σε προτείνω για επόμενο vicepresident της Xiaomi (αλλά θα πρέπει να μετακομίσεις Κίνα chinese ) ΤΝΧ για όλα καλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μου αδμιν

• Αυτό είναι δύναμη MIUI_ART...Σε ζηλεύω Ανέστησες τον πεθαμένο με 4 γραμμές hail Όμως έχω μερικές παράπλευρες απώλειες....Τα φώτα σου pls....Χάθηκαν οι επαφές μου (σαν να μην βλέπει καθόλου τις επαφές της SIM. Μήπως ξέρεις γιατί? 'Οταν βάζω την SIM σε άλλο τηλέφωνο τις βλέπει κανονικά Ηεεεεελλλλλπππππ

• Κι έλεγα πότε θα γίνει η μ....κια ... Στην τρίτη μέρα μόλις Αφού έδωσα δικαιώματα root πείραξα κάποιες ρυθμίσεις ....είμαι σίγουρος πως όχι αρχεία συστήματος, αλλά εφαρμογών. Σκαλίζοντας έπεσα στην νυχτερινή λειτουργία (από εφαρμογές όχι ρυθμίσεις) και νομίζω έθεσα σε λειτουργία την λειτουργία αεροπλάνου (έβγαλε και το σήμα). Σκοτείνιασε η οθόνη και δεν είχα wifi , σήμα. Το πρόβλημα είναι πως δεν ήξερα πως να το επαναφέρω. Πείραξα το εικονίδιο του αεροπλάνου στους διακόπτες τίποτε. Και έτσι έκαν…