Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-95 από 95.
-
Δεν θα έλεγα πως είναι ιδιαίτερα "τσιμπημένες"οι τιμές caesar..Πριν παραγγείλω παρακολουθούσα επί δύο μήνες antelife, to2c, coolicool, minideal, 1949deal που έχουν eu warehouses και οι διαφορές στα xiaomi προιόντα ήταν ανάξιες λόγου. Ιδίως το antelife έκανε την εξής μπινιά σε μήνυμα που έστειλα απάντησαν πως τα europe μεταφορικά είναι 19,90 δολλάρια, αλλά όταν δοκίμαζα να εισάγω παραγγελία για να τσεκάρω είχε μόνο την γνωστή DHL express επιλογή με 39 ευρώ!!! Μη σου πω ότι μέχρι την τελευταία στι…
-
hail Ολεεεεεεεεε να σαι καλά αδμιν χωρίς την πολύτιμη βοήθεια σου δεν θα τα είχα καταφέρει τόσο εύκολα... hail Πριν 5 λεπτά επισήμως και με την ελληνική rom Τελικά είχα updater αλλά τον έψαχνα στην ασφάλεια και τον βρήκα στα... tools H διαδικασία με τον τρόπο 1 είναι γελοιωδώς εύκολη Τώρα, μετά την επανεκκίνηση με την νέα rom την δικιά μας μου πέταξε 5 νέες εφαρμογές (μεταφορά, number fixer, Authenticator, OTA updater, Mikey) Ερώτηση: Τις χρειάζομαι αυτές τις εφαρμογές? και ιδιαίτερα αναφορικά μ…
-
Καλέ μου admin δώσε τα φώτα σου αν είσαι εδώ Pls μην κάνω καμιά λαλακία στο δεύτερο βήμα εκεί που λέει ο συμφορουμίτης να αντιγράψω τη rom στον φάκελο downloaded_rom καταρχάς δεν βρίσκω τέτοιο φάκελο στην εσωτερική μνήμη...να τον δημιουρήσω? και δεύτερο ρίχνω μέσα το zip. file ή κάνω unzipp? Επίσης κάτι ακόμη δεν βλέπω εικονίδιο αναβάθμιση στην Ασφάλεια άρα πάμε για δεύτερο τρόπο? μέσω recovery?
-
Παράθεση από LordStark: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από LordStark: “Εχω την MIUI 6.0.0 multilanguage Περασμένη από xiaomishop. Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα τι να κάνω ας την παραθέσει Ευχαριστώ” Θα πρέπει να βάλεις άλλη ROM... Κατέβασε αυτή τη ROM => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…5-Hellas-GTV-4-10-10-zip/ Kαι ακολούθησε έναν από τους παρακάτω οδηγούς ανάλογα αν έχεις ή δεν έχεις το Updater της MIUI.... => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) => Οδηγός Α…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από LordStark: “Εχω την MIUI 6.0.0 multilanguage Περασμένη από xiaomishop. Αν κάποιος έχει καμιά ιδέα τι να κάνω ας την παραθέσει Ευχαριστώ” Θα πρέπει να βάλεις άλλη ROM... Κατέβασε αυτή τη ROM => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…5-Hellas-GTV-4-10-10-zip/ Kαι ακολούθησε έναν από τους παρακάτω οδηγούς ανάλογα αν έχεις ή δεν έχεις το Updater της MIUI.... => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery) => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικο…
-
Παράθεση από caeser: “Κάπου θα είναι ο ξυστός κωδικός (πρέπει να ξύσεις, όπως στο παιχνίδι "ξυστό", για να τον δεις). Ψάξε. Όσο για το adblocker, διάβασε αυτό τον οδηγό. Καλορίζικο το "εργαλείο"! Να το χαρείς!!!” Ευχαριστώ για τις ευχές Ο οδηγός που μου έστειλες δεν παίζει... για να εξηγηθώ.. Οταν επιλέγω διαχείριση bandwith βλέπω μόνο: - Μείωση δεδομένων κινητής - Προ-φόρτωση σελίδων - Προ-φόρτωση εικόνων Από κει και κάτω τίποτε ... Δεν έχει ADBLOCKER Μήπως είναι θέμα rom? Εχω την MIUI 6.0.0 mu…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από LordStark: “όταν έχουμε GPS υπηρεσία στο τηλέφωνο, δεν χρειάζεται και ένα αντίστοιχο GPS πρόγραμμα?” Το google maps φυσικά έχει έναν απο τους καλύτερους πλοηγούς, ωστόσο προϋποθέτει ότι πρέπει να έχεις σύνδεση στον Internet, άρα "καταναλώνει" data. Υπάρχουν διάφορα εκεί έξω που μπορείς να χρησιμοποιήσεις, και όλα εξαρτώνται απο τις ανάγκες σου. Το Sygic είναι πολύ δημοφιλές πρόγραμμα και η free έκδοση κάνει για πολλούς χρήστες, αλλά έχει και αρκετούς περιορισμο…
-
Ευχαριστώ για το καλώς όρισμα geobas 4 Οκτωβρίου έγραψα? dash τέλεια....παρήγγειλα 31 και το παρέλαβα 26 μέρες νωρίτερα (αυτό θα πεί εξυπηρέτηση!!!) Ντάξει τσούζουν τα 40 ευρώ της DHL αλλά το πιο σπαστικό είναι ότι ο courier μου έκανε τον ζόρικο όταν ζήτησα να περιμένει να τσεκάρω αν είναι οκ η συσκευασία. Μου άρχισε τα και να λείπει κάτι εμείς δεν παίρνουμε το κινητό πίσω και τον κοίταζα με ...υγρά μάτια από πόθο . Εντέλει αξίζει αγορά από europe warehouse ούτε τελωνείο, ούτε το τηλέφωνο να χτυ…
-
Λοιπόν έχω πάθει πλάκα με το τηλεφωνάκι(άρα,μάλλον monster ) Χiaomi redmi note 4g Καταρχάς +1 στο xiaomishop Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 12 το μεσημέρι παραγγελία, Τρίτη 4 Οκτωβρίου 3.30 το μεσημέρι άφιξη. Εκτός από τα δωράκια που δίνουν (θήκη αναδιπλούμενη, πενάκι, 2 ζελατίνες μάλλον δεν θα τις χρειαστώ καθώς παρήγγειλα και temeperd glass -άντε να δω πως θα το βάλω fie ) έστειλαν επιπλέον και φορτιστή αυτοκινήτου. Τώρα αναφορικά με τη συσκευή. Επειδή είμαι εντελώς άσχετος Προφανώς έχει multilanguage…
-
like kai apo mena pleasantry
-
Καλώς σας βρήκα παιδιά. Σας παρακολουθώ εδώ και λίγες μέρες και σας συγχαίρω για την εξαίρετη δουλειά. Καθώς μόλις σήμερα παρήγγειλα από xiaomishop(Eu warehouse) το καινούργιο μου redmi Note 4g, κάτι μου λέει πως τις επόμενες μέρες θα χρειαστώ την πολύτιμη βοήθεια σας με γνώμες, ρουταρίσματα και όποια άλλη απορία προκύψει Ας παραλάβω με το καλό και τα λέμε