Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 338.
-
Παράθεση από masterismos: “Παράθεση από mula: “Παράθεση από masterismos: “@mula χρησιμοποιώ ρουτ απτό 1ο android που είχα (2009) ποτέ δεν είχα κάποιο πρόβλημα Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κανείς και συναλλαγές, αγοράζεις πράγματα online κτλπ?” Πληρώνω λογαριασμούς χρησιμοποιώ το NFC της άλφα μπανκ και πληρώνω ανέπαφα από το κινιτο αγοράζω από ebay gearbest bangood Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μαρεσεις. Ευχαριστώ!
-
Παράθεση από masterismos: “Χρησιμοποιώ ένα πρόγραμμα το L speed και το έχω βάλει σε battery profile αν είχα και xposed ίσως έβγαζα κανένα μισάωρο παραπάνω με το Amplify. Είμαι στην τελευταία g stable 9.5.8.0 Δεν έχω ενεργοποιησει καμία εξοικονόμηση και έχω καμία 10αρια εφαρμογες ενεργές στο start up και ενεργές τις ειδοποιήσεις για ενεργοποίηση οθόνης και led Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάνει τόσο δουλειά το L speed. Πρέπει να είσαι ροοταρισμενος ομως σωστα? Και με εφα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Polizos: “Πηγαινε στις άδειες των εφαρμογών και βρες την επιλογή του τι ξεκινάει στο προσκήνιο και απενεργοποίησε ότι δεν θες,και πήγαινε και στην ασφάλεια >μπαταρία>πάτα στο γρανάζι να μπεις στις ρυθμίσεις εκεί και βαλε να καθαρίζει την cache σε όσο χρονο θες εγώ προσωπικά το έχω στο λεπτο” To start in background το είχα κάνει σε παλιότερη ρομ και δεν έκανε δουλειά. Εβαλα και αυτο με την cache Για να δούμε.. σευχαριστω!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Παιδια εγω με global dev 8.4.24 που μας εδωσαν πριν κλεισουν τις developer που δεν ειναι κ πολυ καλη βγαζω 5-5-30 sot κ τα παντα ολα ενεργα.... Κ 4g+.κοιταξτε εσεις που δεν βγαζετε πνω κατω τοσο τι εφαρμογες τρεχουν στο παρασκηνιο κ σας τρωνε μπαταρια...” Αυτό με τις εφαρμογές πάντα το είχα. Τρεχουν εφαρμογές τις οποίες τις έχω κλείσει. Σε ολες τις ρομ μου το εκανε. Το ειχα ξανα αναφερει αλλα δε πηρα απάντηση ποτε. Τις εχω βγαλει και από το autostrart.d6f3d3df4a0c4f1a7e7d…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Polizos: “10% μόνο με τσατ όντως ακούγεται πολυ,εγω συνήθως βγάζω πάνω από μια μέρα χρησης με Facebook,crome, τηλέφωνα και παίζοντας και κάποια χαζοπαιχνιδα και η οθόνη γύρο 5 ώρες χονδρικά ανοιχτή με την global stable 9.5.6” Αυτο ειναι ικανοποιητικό απλά λεω πως δε το έχω πιάσει ποτέ.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Polizos: “Ρε παιδιά η διάρκεια μπαταρίας και πόσες ώρες έχεις την οθόνη ενεργή δεν είναι απόλυτη,είναι και ανάλογη με το τι τρέχει στο τηλ,δεν μπορεί να έχω 5 ώρες οθόνη ενεργή με browsing και να περιμένω να βγάλει με παιχνίδι ή βλέποντας βίντεο ή γενικά κάνοντας κάτι που τρώει αρκετή ενέργεια τις ίδιες ώρες,οπότε μην τρελενεστε με την καταναλωση” Προφανώς και το γνωρίζουμε αυτο και έχεις δίκαιο. Απλά μιλάμε για μια νορμάλ χρήση μέσου κόσμου. Τετοια κινητα κατα τι γνώμη μου παντα τα…
-
Με battery saver συνέχεια ανοιχτό. Πρώτη φορά βλέπω τέτοιο onscreen time.6bcdb5623598bc317b64164ea272381d.jpg8bd193ebcd43ec0b3120bf576ca29556.jpg8b70887ac04b07f6c855d99f0b75de38.jpgf23065a7a35fc664bb57f30ae6433c9c.jpgb772de9f0f83cff41dcf744c1015bddf.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chief: “Παράθεση από mula: “Στείλε μας φωτο αν μπορέσεις ” Προς το παρόν είμαι στο 68% με φόρτιση χτες το πρωί. Θα ανεβάσω screenshot όταν φτάσω περίπου στο 20% που θα το ξαναβάλω για φόρτιση. Βέβαια ξαναλέω ότι γενικά δεν είμαι με ένα τηλ στο χέρι. Τηλέφωνο, viber και κανα 2 ώρες την ημέρα browsing. Αυτή είναι η χρήση του τηλεφώνου εν ολίγης :)” Παράθεση από Octaviastikos: “Να άλλη μια καθημερινή χρήση...και είμαι ακόμα στο 36%...” Δείξτε αν μπορείτε και τι εφαρμογές χρησιμοποιείτα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chief: “Εγώ πάντως κάνοντας ακριβώς την ίδια χρήση που έκανα στο hennessy, περνάω πλέον σχεδόν 3 μέρες με μια φόρτιση όταν στο hennesy περνούσα μιάμιση. Το φορτίζω Δευτέρα πρωί π.χ. και μετά ξανά Τετάρτη απόγευμα ενώ πριν από Δευτέρα πρωί ήθελε πάλι φόρτιση Τρίτη μεσημέρι. Να τονίσω ότι δεν παίζω παιχνίδια και δεν έχω fb να είμαι όλη την ώρα με ένα κινητό στο χέρι” Στείλε μας φωτο αν μπορέσεις.
-
@Octaviastikos Αυτές είναι από φίλο πού το έχει με την official stable. Εγω την εχω βάλει με clean install. Θα στείλω τούς χρόνους αύριο λογικά. Πάντως για την χρήση που του κάνουμε δε την λες και καλη την μπαταρία νομίζω..
-
Απορώ με τους χρόνους μπαταρίας σε κάποιους. Επισυνάπτω χρόνους με stable και θα ανεβάσω και γω κάποια στιγμή απο το δικο μου με την τελευταία beta. e839e010c5ba85cc59fc4540e599352b.jpgb7425430f8c01eed2d761475c44a5b56.jpg17b2d89d9e3ccf5e11f0192e06222f47.jpg26b1ac8c7ad47a342b26ee50892bc6df.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bandit650: “Παράθεση από mula: “Παράθεση από chief: “Κάτοχος κι εγώ του ''τέρατος'' από χτες και όπως καταλαβαίνεται η μετάβαση από το hennessy στο chiron ήταν ένα σοκ Φοράει globla stable 9.1.2.0 (NDEMIEI). Το σύνδεσα για να ξεκλειδώσω bootloader και πήρα κλασσικά τις 72 ώρες. Επίσης μου έχει βγάλει update στην 9.5.6.0. Να περιμένω να ξεκλειδώσω πρώτα ή να κάνω το update τώρα? Ξεκλειδώνει ο bootloader με την 9.5.6.0? ” Πάτα να το ξεκλειδώσεις και ύστερα βάλε και το update. Και όοτα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chief: “Κάτοχος κι εγώ του ''τέρατος'' από χτες και όπως καταλαβαίνεται η μετάβαση από το hennessy στο chiron ήταν ένα σοκ Φοράει globla stable 9.1.2.0 (NDEMIEI). Το σύνδεσα για να ξεκλειδώσω bootloader και πήρα κλασσικά τις 72 ώρες. Επίσης μου έχει βγάλει update στην 9.5.6.0. Να περιμένω να ξεκλειδώσω πρώτα ή να κάνω το update τώρα? Ξεκλειδώνει ο bootloader με την 9.5.6.0?” Πάτα να το ξεκλειδώσεις και ύστερα βάλε και το update. Και όοταν ξεκλειδώσει αν θες περνάς αλλη ρομ.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bandit650: “ειναι καινουργιο ακομη και δε εχει στρωσει η μπαταρια , αλλα να εχει φτασει 20% με 4.5 ωρες οθονη μου φαινετε πολυ λιγο. μηπως φταιει η global dev για αυτο;” Εγώ το έχω 2-3 μήνες και παραπάνω sot δεν βγάζω. Ανάλογα τη χρηση...
-
Ναι πολύ πιο ωραίο. Format data προτείνεις ή μέσα από το κινητό ρεσετ? Θα περιμένω βέβαια μπας και απαντήσει κανείς που την έχει περάσει πρώτα.
-
Νομίζω πως μου λείπει μόνο αυτό, έχουν προστεθεί κάποια νέα κιολας. Υπάρχει το εικονίδιο του gps κανονικά στην beta miui 10?
-
Ρε παιδιά πέρασε κανείς την τελευταία xtrv? Που μπορώ να βρω το gps??? Δεν υπάρχει στο notification bar και δε μπορώ να το βρω πουθενά!
-
RE:
mula - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από SoNik+: “Παράθεση από mula: “Ωραίος οδηγός, τον βάζω σε εφαρμογή να δω διαφορές! Υπάρχει πρόβλημα αν στην φόρτιση του κινητού έχουμε ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση μπαταρίας? Νομίζω πως παλιά σε κινητό άλλης εταιρείας όχι με miui λογισμικό φόρτιζε πιο αργά. ” Οχι κανενα προβλημα απλα εχε υπόψιν αυτο xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14966 για εφαρμογες που θες να σου στελνουν ειδοποιήσεις! Δεν εχει αναφερθεί κατι τετοιο στο miui τωρα τελευταια εστω, άλλωστε δοκίμασε δεν χαν…