Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 338.

• Miui Battery Tips

mula - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Ωραίος οδηγός, τον βάζω σε εφαρμογή να δω διαφορές! Υπάρχει πρόβλημα αν στην φόρτιση του κινητού έχουμε ενεργοποιημένη την εξοικονόμηση μπαταρίας? Νομίζω πως παλιά σε κινητό άλλης εταιρείας όχι με miui λογισμικό φόρτιζε πιο αργά.

• RE:

mula - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Προετοιμασία για miui 10” Παράθεση από MIUI_ART: “Λόγο της νέας Miui X (10) που θα κυκλοφορήσει τον Ιούνιο. :D” Ευχαριστώ και τους δύο. Οπότε στην αναμονή απο μέρους μου! Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από chrisnik: “Για οσους θελουν να ακολουθουν τις ενημερωσεις κ τωρα που δεν δινει η xiaomi ενημερωσεις στο κοινο.... FunkyHuawei” Γνωρίζουμε για ποιο λόγο σταμάτησε η χιαομι τις ενημερώσεις? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• Ρε παιδιά αυτό το notification Android system πως μπορώ να το βγάλω? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk 933c073d9061704dc79d89e90fd0d0fe.jpg

• RE: dont boot

Μήνυμα

Παράθεση από liontari1977: “παιδια γιατι δεν μου boot η τελευταια σταθερη ρομ? xiaomi-miui-hellas-8.0_chiron_arΩma_Stable_V9.5.6.0.zip (Fixed) με γυριζει στο recovery..βγαζει και fixed αλλα και παλι δεν boot...ξερει κανεις αν υπαρχει λυση>” Αυτό είχα πάθει και γω. Δεν βρέθηκε λύση πάντως και έτσι περασαν την official me fastboot. Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “@mula O οδηγός και οι ROM είναι κοινά για όλους. Την ROM την έχουν περάσει όλοι σχεδόν που έχουν την συσκευή και όλα πήγαν καλά. Προφανώς κάπου ίσως μπερδεύεις τα βήματα που πρέπει να κάνεις. Πρέπει να έχεις βάλει επίσης και το TWRP Recovery που προτείνει ο οδηγός. Αν τα πάρεις από την αρχή και κάνεις ΑΚΡΙΒΩΣ τα βήματα όπως τα λέει ο οδηγός θα τα καταφέρεις και εσύ. :thumbsup:” Παράθεση από amavroudis: “Και εμένα μου έτυχε αυτό που περιγράφεις. Με πέταγε στο twrp χωρίς να…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mula: “Κανει reboot στο recovery και οχι στην ROM .Εχει δοκιμασει να βαλει κανεις αλλος την τελετυαια ρομ μετα την αλλαγη των source? ” Ακολουθείς ακριβώς και βήμα - βήμα τις οδηγίες και θα είσαι οκ.Την απλή XTRV να βάλεις προς το παρόν. Η ARΩMA θέλει αλλαγές στο Recovery για να περάσει. Παράθεση από mula: “Με το που πατησα reboot system μετα το περασμα της ρομ ,με πεταξε ξανα στο recovery. ” Κάνε Format Data και θα μπει στην MIUI ” Δεν μπαινει με τιποτα . Εβ…

• Κανει reboot στο recovery και οχι στην ROM .Εχει δοκιμασει να βαλει κανεις αλλος την τελετυαια ρομ μετα την αλλαγη των source?

• Παράθεση από Octaviastikos: “Βαλε την xtrv...Η άρωμα ακόμα έχει λίγα προβλήματακια...τα οποία θα λυθούν σιγά σιγά... ” Ετσι οπως ειμαι τωρα απο το recovery? Χρειαζεται να κανω format data kai υστερα?

• Καλησπερα, υστερα απο το φλασ της τελευταιας αρωμα δε βγαζει καπου για format data οπως ελεγαν οι οδηγιες στο μειλ. Να την ξαναπερασω μετα το reboot οπως αναφερει και πριν απο αυτο να μπω recovery και να κανω format data, dalvik, cache? Με το που πατησα reboot system μετα το περασμα της ρομ ,με πεταξε ξανα στο recovery.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από bilios: “Παράθεση από amavroudis: “Άλλοι το ψάχνουν και κάνουν τα πάντα να το ενεργοποίησουν και εσύ θέλεις να το βγάλεις;;; ” ενεργοποιειται με νταμπλ ταπ... απ το παουερ μπατον... απ την στιγμη που δεν εσω κλειδωσει μετο δακτυλικο αποτυπωμα μου γιατι να αναβει? Δεν λεω να μη λειτουργει ο σενσορας αν θελω να κλειδωσω αργοτερα.... αλλα να μην αναβει η οθονη μολις ακουμπησει δερμα πανω....” Εμένα δε το κανει, ουτε το redmi note 4 που ειχα. Απλα μια δόνηση έχει. Μήπως έχεις πειράξει τ…

• Αυτά τα στατιστικά έχω. Έτυχε σήμερα και χρησιμοποίησα το maps. Πάντως μακάρι να μου εβγαζε 2 μερες, εστω μιαμισή. Θα ξανά ανεβάσω και φωτο χωρίς gps με χρήση που το κάνω καθημερινά.adbac837b80a4171fdafa26efcdd8064.jpg75a493f36b6cfedeb67fa9e4ca19c73f.jpgfff3832444feea347a3a6c6d199bc3e1.jpg

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από TOLIS38: “ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕς ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ μου)))) φυσικα και ειναι η μερα με την νυχτα (Υπαρχουν διαφορες αλλα οχι οτι και το μαχ2 ειναι χαλια ) αλλα δεν θελω και να κραταει 1 μερα, ειχα πριν το MIX το MAX2 , το MAX1 , RN3 και το Mi3W .. ολα μου εβγαζαν ανετα 2 μερες . για αυτο ειχα βολευτει το ΜΑΧ2 ... παντως αν συνεχισει ετσι το ΜΙΧ θα βγαζει 2 μερες που θα ειμαι υπερευχαριστημενος για την αποδοση ου τηλεφωνου εκτος και αν το πιασει παλι το βραδυνο του οποτε και το πρωι το βαζω στην μεγ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από artmotorsport: “εδώ καθομαι και βλεπω πρεπει να ξεκλειδώσεις να αλλαξεις rom και μου φενονται βουνο όλα αυτά” Μια χαρά θα είσαι και με την official stable. Ειναι αρκετά καλη! Δε χρειάζεται ουτε να ξεκλειδώσεις ουτε να αλλάξεις ρομ. Το ξεκλείδωμα μπορείς να το κανεις όταν φτιάξεις ενα mi account απλά για να υπάρχει.

• Ενώ μου ήρθε μειλ με την νεα ρομ, όταν παω στον updater λέει οτι είμαι updated. Ξέρει μήπως κανείς γιατί? Να την κατεβάσω και να την περασω με TWRP?

• Παράθεση από masterismos: “Παράθεση από mula: “Γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το 2s εκτός Κίνας?” Γιατί θες να το πάρεις από ελληνικό κατάστημα?” Γενικά δε θα αλλάξω το mix 2 για το S , απλά γίνετε μόνο με προπαραγγελια αυτή τη στιγμή και δε ξέρω πότε θα είναι διαθέσιμο.

• Γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το 2s εκτός Κίνας?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από AK47: “Χρονια πολλα σε ολους παιδια...μια ερωτηση στο ΜΙ ΜΙΧ 2 το messenger δεν μου βγαζει ειδοποιηση το κυκλακι που βγαινει με την φωτο ξερει κανεις τι ρυθμιση πρεπει να γινει ?” Ενεργοποίησε το chat heads. c02d6a2d425c12e8dcd3784dece494b4.jpg

• Σας λέει ρε παιδιά να μη ανοίξει την συσκευασία γιατί ίσως να το θέλει για δώρο και εσείς του λέτε να αλλάξει ρομ...

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από AK47: “Δεν μπορώ να γνωρίζω με τι Ρομ θα έρθει από τημ φωτό του κουτιού πρέπει να ανοίξω το κινητό έτσι ?” Από που το πήρες? Πλέον νομίζω έρχονται ολα με official global.