Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 338.
-
Παράθεση από linuxilakis: “Δεν είναι πιο ωραίο από το mail να την κατςβασει;ς να ξέρεις κιόλας ότι κατέβηκε σωστά? Εγώ όλα έτσι τα φλασαρω. Στο μέιλ όμως λείπει το md5 να το τσεκαρουμε κιόλας... Νομίζω πρεπει να μπαίνει” Δεν έχω ιδέα τι είναι το md5. Μαρεσει περισσότερο από τον updater σαν OTA είναι η αλήθεια. Το έκανα πολύ καιρό μέσω twrp με κατεβασμένη ρομ οπότε απλά θέμα ευκολίας νομιζω τωρα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από alvin1983: “Καθαρίστε όλα τα δεδομένα του updater και θα είναι οκ όσοι έχετε πρόβλημα.” Παράθεση από kyrgeo1978: “Ναι κρασάρει. Τσέκαρε το email σου. Εγώ απο εκει την κατέβασα και την περασα. Όλα καλά μέχρι στιγμής.” Ευχαριστώ! Καθαρισα τα δεδομένα και ολα καλα!
-
Κατεβασε κανείς την νεα xtrv? Crusharei συνέχεια ο updater ..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Σε global beta και εδώ το Viber μετά την αναβάθμιση δεν .,.βγάζει ήχο όταν έρχεται η ειδοποίηση. Οπότε είναι θέμα viber” Παράθεση από chrisnik: “@mula global beta εχεις??Μπορει να παιζει κ αυτο ρολο... Τι να πω.. Κ εμενα μεχρι πριν την αναβάθμιση μια χαρα ηταν...” Xtrv φοράω. Εμενα εκανε 2 update νομίζω για να στρώσει
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Εκανε καποιος αναβάθμιση στο viber?? Την εκανα κ δεν εχω ηχο στις ειδοποιησεις μετα απο αυτο.... Γ@μ@ το viber....” Μια χαρά μου λειτουργεί.. γενικά είχε φάει σκάλωμα εμένα πριν καιρό και δεν έβγαζε απο τις επιλογές της εφαρμογής να δείχνει μόνιμα το εικονίδιο ..
-
Την δουλειά του θα την κάνει απλά χαλάνε εύκολα. Παρε ένα μεγάλο που σου πρότεινε ο nas για μόνιμα στο σπίτι και ένα μικρό ώστε να το έχεις για portable χρήση.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ovelix11: “Καλημερα. Απο σημερα κατοχος κι εγω .Αγορασμενο απο Ελλαδα . Θα ανεβασω το απογευμα screenshot για την rom. Αυτο που ειδα ειναι οτι πρεπει να βαλω ανταπτορα στο πριζακι για το ρευμα. Βαζω οποιονδηποτε της αγορας ? Αυτο κανει Adaptor Ρευματος AC 7225 220v-110v/220v Rohs Universal - Converters (PER.751348) ??” Από Ελλάδα και δεν είχε ευρωπαϊκό φορτιστή? Απαράδεκτοι!!! Παρολαυατα ναι κάνει ο ανταπτορας αυτός.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pantelee13: “Ευχαριστώ για τις απαντησεις να σου πω την αληθεια θα περιμενω για να μην μπλεξω παλι με dev υπομονη λοιπον καποιους μηνες.. =============== Φεβ 23rd 2018, 1:41pm =============== Ξερουμε κατι για αυτην την θηκη Imak-Crystal-Case-II-Διάφανο-Xiaomi-Mi-Mix-2.html. Αξιζει? Κατι σε nillkin nature για την κινηταρα δεν παίζει ε?” Διάβασε λίγο πιο πάνω. Έχουν προτείνει κάποιες ωραίες θήκες τα παιδιά.
-
Παράθεση από linuxilakis: “Βολευομαι μια μια nillkin frosted που εντάξει δεν καλύπτει και πολλά άλλα έχει καλό grip. Έχω άλλη μια imak που ήρθε με το γυαλί που είναι λαστιχένια αλλά έχει καλό grip σε sandstone έκδοση με γωνίες με bumper βγαίνει και σιλικόνης αν την δεις στο Αλι στο imak store. Επίσης έφερα και μια από Ισπανία με δερμάτινη πίσω αίσθηση αλλά γλιστράει λίγο σαν την μαμά. Πιο πολύ φοράω την imak στη δουλειά και την nillkin για την βόλτα μου. Xiaomi Mi Mix 2 Case Mi Mix 2 Cover IMAK …
-
Παράθεση από linuxilakis: “,Εγώ πιστεύω ότι γλιστράει επικίνδυνα. Τεσπα γούστα είναι αυτά. Αλλά το imak πολύ καλό θα το χαρείς. Έχει και ωραία αίσθηση στην κύλιση.. Πολύ ποιοτικό..” Ναι ισχύει για το IMAK . Έχεις κατα νου καμία καλή θήκη? Οχι στυλ πορτοφόλι και έτσι. Βέβαια κάποια στιγμή θα τα βγάλω ολα να το χαρώ 100% χαχα
-
Παράθεση από linuxilakis: “@mula απλά να ξέρεις δεν μπαίνει σε όλες τις θήκες γιατί το σηκώνουν. Και κάτι άλλο σκουραίνει λίγο την οθόνη.. Δεν είναι εντελώς διαυγές. Απλά είναι ελάχιστο. Εγώ το έχω στην κατηγορία καβατζα μια παίζω με nillkin για αυτούς τους λόγους. Αλλά είναι άι το πιο καλό full που έχω φορέσει ποτέ σε όλα τα κινητά που ειχα” Εγώ φοράω την μαμα θηκη (όταν με πιάνουν οι φόβοι που το έχω γυμνο) οποτε μια χαρα μπαίνει. Αρκετά φθηνό μου βγήκε οποτε το θεωρώ καλο. Δε μαρεσουν τα τζαμ…
-
Σήμερα μου ήρθε το τζαμακι της IMAK απο κινεζικό μαγαζί. Θα έλεγα οτι είναι πολυ καλο! Και σε εμφάνιση αλλά και στην απόκριση δεν έχω καταλάβει ακομη διαφορά.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tsine: “Παιδιά επειδή έκανα σήμερα προσπάθια για unlock bootloader .Την πέμπτη μετά την αποτυχία έκανα Factory reset και κατέβασα χειροκίνητα όλες τις εφαρμογές. Όλα καλά σήμερα ξεκινάω διαδικασία . FlexVpn Sangai κομπλέ. Πηγαίνω developer options Mi unlock ...Πατάω "Add acount and device " Περνάνε τουλάχιστον 5 λετπά αναμονής (με το κομπυί "Add acount and device " γκρίζω) και τρώω μύνημα "Connect to network and try again"” Δοκίμασε αλλο vpn, εμενα έτσι δούλεψε.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Μου φαινεται οτι η china dev εχει περισσοτερα θεματα απο την global...εγω δεν εχω καθολου drain το βραδυ... Με ανοιχτα παντα ολα κ wifi καταναλωνει 2% στο 8ωρο περιπου...” Ειναι η ελληνική dev αλλα ναι σγρ θα εχει γιατί ειναι στο αρχικο στάδιο του Android 8.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pavlidisc: “Μπορείτε να το βάλετε και σε airplane mode και να μην "καίει" τίποτα! Πλάκα κάνω... Δεν είναι λύσεις αυτές παιδιά. Συγγνώμη που παρεμβαίνω σαν την ΤΣ-TΣ αλλά δεν είναι λύσεις. Μόνο που διάβασα την συζήτηση αγανάκτησα. Μάλλον είναι που ζηλεύω πολύ. Πάντως, προσωπικά, δεν θα έπαιζα με 2G-3G-4G για χάρη της μπαταρίας. Καρφωμένο 4G+ (να βάλω τώρα τα κλάματα ή αργότερα;;;; ) και άς κάνει η μπαταρία ότι θέλει. Όταν λέμε SOT η διάρκεια μπαταρίας, εννοούμε να είναι το τηλέφωνο λ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Κάνε το και θα δείς διαφορά. Τώρα όσο αφορά τι βλέπει. Να σου πω τεχνικές λεπτομέρειες θα αρχίσω να λέω βλακείες αλλά πχ σπίτι που δεν έχω καλό σήμα στο 4g+ που είναι η 1800+ στην cosmote , έχω αδύναμο σήμα σαν εσένα. Μόλις γυρνάω να βρίσκει μπάντα 2g νομίζω παίζει 900/1800 τότε στο γράφημα γίνομαι πράσινος και έχω καλό stand by drain. Στα γράφω εμπειρικά. Επίσης να σου πώ πως σε σημεία που είναι αδυναμο το 4g με ανοιχτά η κλειστά δεδομένα όταν γυρνάει σε 3g ώστε να πά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Δοκίμασε το βράδυ γιατί βλέπω δεν έχεις καλό σήμα σαν εμένα να το βάζεις σε 2g απο τα sim cards & mobile networks ->preferred network type και αν θες κλείνε gps. Είσαι και δίκαρτος βλέπω , όπως βλέπω και το drain. Πάντως και σε μένα κάνει κάτι κουλά παρόλο που μπορεί να είμαι σε wifi τρώει μπαταρία στο άσχετο με την τελευταία dev xtrv. Παρόλο που είσαι σε wifi όταν έχεις κλειστά δεδομένα αυτό βλέπει σήμα 4g και αν είναι αδύναμο εκεί που είσαι το cell τρώει . Άρα η προσ…
-
Και όλο το βράδυ κατανάλωσε περίπου 10% που είναι αρκετά παράξενο.2f8a5696522f70986ebab3161290d5fc.jpg4e362be2ec6c864b863ee9352f078186.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Παρε το nillkin pro να σωθεις κ μια καλη θηκη γιατι της εταιριας αφηνει ενα κομματι ακαλληπτο κ μπορει να γρατζουνιστει.... Ps παντως με ενα θεμα που εχω ψιλοξενερωσει με το τηλ ειναι οι καμερες που εχει... Η μπροστινη ειναι για κλοτσιες σε σχεση με το mi5 που ειχα... Κ δεν ξερω αν θα βελτιωθει μεσω προγραμματος απο την xiaomi....” Ισχύει για την μπροστινή. Την περιμενα πολύ καλύτερη. Το έχει κανεις χωρις θηκη? Ξερουμε αν χαράζεται ευκολα γενικε η είναι ανθεκτικό?