Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 338.

• Παράθεση από tsine: “67%... 4.5h sot????? 445ef17c50dc672fc583885d508f5999.jpg Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk” Με 4G κιόλας? Απίστευτο μου φαίνεται Βέβαια εγω δεν έχω καταφέρει κάτι τετοιο..

• Παράθεση από tsine: “Καλά ρε παιδιά ούτε ο 821 κολλάει ούτε ο 835... Τώρα η ram είναι το θέμα αλλά οκ Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk” Με 3αρα ραμ.ημουν πριν παρω το θηρίο και δεν ειχα κανενα θέμα απολύτως. Οπότε δε χρειάζονται τα 8 για κανενα λόγο και τα 6 είναι υπερ αρκετά. Οσο και να αναβαθμιστούν οι εφαρμογές.

• Παράθεση από tsine: “Παράθεση από mula: “Δύναμη το καινούριο!! Αλλά όντως μέχρι να βγει, μεχρι να πέσει η τιμη, εχουμε πολυ ακόμη πιστεύω! Απίστευτο θεωρώ και το τωρινό μοντελο οποτε...” Η κάμερα αν βελτιώθηκε και έγινε flagship grade τότε θα είναι must go Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk” Ανάλογα τι ψαχνει ο καθένας. Την μερα εγω ημουν ευχαριστημένος και με το 4Χ. Τωρα να δωσω ασ πουμε + 100-200 ( παράδειγμα) μονο γ καμερα δε θα το έκανα. Βεβαια λενε οτι 845 θα είναι 58% πιο γρήγορος και οτ…

• Δύναμη το καινούριο!! Αλλά όντως μέχρι να βγει, μεχρι να πέσει η τιμη, εχουμε πολυ ακόμη πιστεύω! Απίστευτο θεωρώ και το τωρινό μοντελο οποτε...

• Παράθεση από linuxilakis: “Όπως δεν παίρνω Samsung έτσι δεν αγοράζω κ από gearbest” Εγω το εμπιστεύομαι όπως και banggood. Βέβαια ολα τα κινητά είναι απο banggood , δε ξέρω, έτυχε!

• Παράθεση από linuxilakis: “Παράθεση από mula: “Τα 500 είναι αρκετά θεωρω για το μικρό. 400 πήρα το δικό μου και ασ εκανε και 20 μέρες περίπου. 460 για το μεγάλο αν κάποιος χρειάζεται τόση μνήμη είναι καλα. Στο honorbuy βέβαια δε ξερω αν υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις το τελωνείο.” Έχει ευρωπαϊκή αποθήκη το Honorbuy. Με dhl έρχεται.Η τιμή που σας ειπα είναι με τά μεταφορικά 20 ευρώ. Πολύ αξιόπιστο. Όσο για το gearbest είναι για μένα σαν Samsung.... Δεν θα πάρω ποτέ Ναι Χρήστο... Αυτο” Τι εννοείς σαν…

• Τα 500 είναι αρκετά θεωρω για το μικρό. 400 πήρα το δικό μου και ασ εκανε και 20 μέρες περίπου. 460 για το μεγάλο αν κάποιος χρειάζεται τόση μνήμη είναι καλα. Στο honorbuy βέβαια δε ξερω αν υπάρχει τρόπος να γλιτώσεις το τελωνείο.

• Γράψε το όνομα του μαγαζιού θα το βρούμε χαχα. Απλα ίσως να εχει τεράστια διαφορά στα λεφτά @linuxilakis και γι'αυτό να μη το εχουμε στα υποψην.

• Αυτά τα λένε όντως. Τζάμπα περιμέναμε 1 μηνα??

• RE:

mula - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από Amaretos: “Ηρθε κιολας το permission.. Ουπς... backup απο τo κινητο -> Additional Setttings - > Backup & reset -> Local Backups ? Αυτο ειναι για backup στο pc? Η να το βαλω να παρει ενα Backup -> Mi Cloud Backup απο το κινητο?” Εγώ έχω αυτόματα το backup με το mi account αλλα για σιγουριά μεταφέρω και τα αρχεία μου στο πισι (φωτο, τραγούδια κτλπ)

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από chrisnik: “Οχι δεν θα εχεις κανενα θεμα... Το mi account το εβαλες μεσα απο τα developer options εκει που λεει unlock phone?? Αν οχι πρεπει να το κανεις κ αυτο αλλα θα πρεπει να κατεβασεις απο Google playstore το plex vpn κ να συνδεθεις με σερβερ Κινας κ μετα να συνδεσεις οπως προειπα τον λογαριασμο σου εκει. Υπαρχει ενα ενδεχομενο μετα το unlock να σου σβησει τα παντα οποτε παρε κ ενα backup για καλου κ για κακου... Εμενα μου τα διεγραψε ολα οταν το ξεκλειδωσα...” Σωστή παρατήρηση …

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Amaretos: “Thanks παιδες ειμαι οκ εκανα. Τωρα οταν με κανουν accept ξεκλειδωνω με το MiFlashUnlock και thats it σωστα? Δεν θελω να πειραξω τιποτα απο την Global Version Κλπ, απλα θελω να ειναι ξεκλειδωτος, δεν θα εχω κανενα προβλημα με την εκδοση μου τωρα κλπ?” Οχι δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Δες λίγο πιο πάνω και τον οδηγό που τα λέει αναλυτικά.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Amaretos: “Εβαλα και με εβαλε στο forum, και διαλεξα αγγλικα.... Τι σχεση εχει το forum....τι redirect ειναι αυτο? en.miui.com/forum.php Οκ βγηκα και ξανα ανοιξα το sitem, με εβγαλε στο Unlock Device thanks!” Σβήσε το forum.php και γραψε unlock. Θα σς βγαλει στη σωστη σελίδα.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Amaretos: “Καλημέρα, εχω το κινητο με global version και δεν σκοπευω να την αλλαξω. Θελω απλα να ξεκλειδώσω τον Bootloader για να ειναι ανοιχτος για παν ενδεχόμενο στο μελλον. Κατέβασα Mi Unlock V1.1 απο αυτ το topic xiaomi-miui.gr/community/index…%CE%9B%CE%95%CE%99%CE%94/ Κανοντας login μου λεει "Your deive isn't suppored by Mi Unlock" κλπ και με παει στο en.miui.com/unlock/ Πατάω unlock now και με βαζει μεσα στο site και ειναι ολα κινεζικα....πως προχωράμε? Ευχαριστώ” Πήγαινε τέρμ…

• Το κινητο πλεον ανοιξε με την βοηθεια του @linuxilakis και του @derveni που τους ευχαριστω παρα πολυ για τον χρονο τους και τις επιπλεον γνωσεις που μου δωσανε! Δικο μου λαθος ηταν εξαρχης που δεν εκανα format data. Ειχα μεινει στον παλιο τροπο απο το note 4x που εκανα wipe μονο τα data , cache , dalvik.

• Παράθεση από linuxilakis: “@mula τι έγινε άνοιξε? ” Οχι δυστυχως μετα απο αρκετες προσπαθειες. Περασα 3 διαφορετικα TWRP και 2 ρομ (την τελευταια dev android 8 και υστερα δοκιμασα την stable arvma με το TWRP που δεν ειναι για android Η διαδικασια γινετε κανονικα χωρις κανενα λαθος αλλα κολλαει στο Logo XTRV. Δεν βγαλαμε ακρη χθες με τον @derveni και θα προχωρησω τωρα στον οδηγο του με το Mi Pc Suite Chinese.

• Καλησπερα, εκανα σημερα το unlock πηγαν ολα καλα. Ανοιξε το κινητο. Υστερα περασα το TWRP κανονικοτατα και προχωρησα στην εγκατασταση της τελευταιας XTRV με το TWRP που ειχε αναφερθει για μεταβαση στο android 8. Στο τελος εκανα clear ξανα την cache και εδω και κενανα 40λεπτο το κινητο βρισκεται στο αρχικο εικονιδιο της XTRV και ζεσταινεται λιγο απο πισω, δε ξεκιναει. Πιο πριν ημουν με την official stable 9.2.3. Τι μπορω να κανω?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από laios23: “Αν θελεις σε παρακαλω μπορεις να μου ποσταρεις το νημα για να το βρω αυτο που λες???Επισης αν ειναι οκ με την Global stable γτ να θελω να περασω ελληνικες η dev?Προσφερουν κατι παραπανω?Λεω εγω ο ασχετος τωρα!Ευχαριστω” Στην αρχή διάβασε αυτό. Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Και μετά αυτό. Ξεκλείδωμα του Bootloader. (Απο το 2ο βημα ξεκινάς γιατί έχεις την stable) Γιατί στις αλλες ρομ δεν έχεις προεγκατεστημένες εφαρμογές που δε σου χρειάζονται…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από laios23: “@jor1ge Συγγνωμη που ρωταω αλλα επειδη ειμαι ασχετος...το ξεκλειδωμα που λες ποτε και γιατι πρεπει να το κανουμε???εμενα που θα ερθει με Global απο Banggood χρειαζεται να το κανω?” Χρειάζεται να το κανεις ωστε να μπορέσεις να περάσεις καποιες ρομ οπως ειναι οι ελληνικές για παράδειγμα.Ειτε οι Dev ειτε οι stable. Υπάρχουν οδηγοί στο φόρουμ που σου εξηγούν πως το κάνεις με πολύ απλά και κατατοπιστικα βήματα.

• Παράθεση από mula: “Εγώ βλέπω ότι η μπαταρία του καταναλώνεται αρκετά γρήγορα. Έχω κλείσει της εφαρμογες να μη ανοίγουν στο background οπως και να μη κανουν autostart . Επίσης κάποιες εφαρμογές οπως το google maps η το Facebook ενώ τις κλεινω αυτες τρεχουν και το βλεπω στην καρτελα , installed apps. Κατα τα αλλα το κινητό ειναι άψογο και πανέμορφο! Το συγκεκριμένο του banggood πήρα και γω .” Γι'αυτό και σκεφτόμουν να παω σε καποια xtrv με την οποία δεν είχα τέτοια "προβλήματα" στο note 4X. Εχει …