Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 338.
-
Καλησπέρα, είμαι κάτοχος του redmi note 4x και είμαι στο τσακ να προχωρήσω στην αγορά του mix 2. Θέλω την γνώμη σας αλλά και αν αξίζει κάτι αλλο στα 400 κοντά που είναι η τιμή του. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Ολα τα αλλα εκτος το system” Τέλεια. Ευχαριστω πολυ! Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
-
Παράθεση από fog: “@mula Δε θα έχεις κανένα θέμα καθαρίζοντας μόνο τις cache. Οι εκδόσεις είναι εξαιρετικά κοντά :)” Παράθεση από GEORGE13: “Κανε κ fr μαζι με data παρε τοπικα αντιγραφα νατροιντ μπακαπ κ φλασαρε σαν νεα συσκευη απλα στα τοπικα αντιγραφα παρε το συστημα μονο αν τωρα εχεις αποριες ρωτησε κ καποιον εμπειρο Στάλθηκε από το MI 5s μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ευχαριστώ! Ξεκινάω το κατέβασμα! Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “@mula Port σημαίνει ότι είναι το λειτουργικό μιας άλλης συσκευής όχι ίδια με την δικιά μας Το όνομα του παρόχου άλλαξε το γιατί πολλές φορές είναι fake το 4G που δείχνει. Η wind εμφανίζετε σαν wind 4G συνήθως (Hidden Content)” Όντως?οκ, αλλά να αλλάξω το sim card name ή το όνομα που εμφανίζεται στη μπαρα? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “@mula Από τα screenshot φαίνεται αυτό που σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω! Δεν μπορείς να έχεις 4G συγχρόνως και στις δύο κάρτες Δεν απάντησες όμως,έχεις αλλάξει το όνομα του παρόχου;” Ωωωχ μου ξέφυγε η λέξη ταυτόχρονα! Με συγχωρείτε. Οχι δεν έχω αλλάξει κάτι στα ονόματα. Να ρωτήσω κατι αλλο, έχει δοκιμάσει κανείς τo Pure Android στο κινητό μας? Αξίζει? Και τι σημαίνει οτι ειναι port? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Thracia: “Παράθεση από mula: “Εγω λεω για το πιο εικονίδιο εμφανίζεται επάνω στο σημα. Μάλιστα όταν σε μια περιοχή δε πιανω 4g με την μια κάρτα αλλαζω στην αλλη και πιανει. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk ” Μπορείς να ανεβάσεις ένα screenshot? Με ποια ΡΟΜ είσαι; :)” Είμαι με την τελευταία αρωμα. 45d2a7b0a1e4317f7f00d884c9f6d1b2.jpg9ef56511aafc868c664b30b5913d4907.jpg Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από theopan: “Παράθεση από mula: “Δε νομίζω να ισχύει αυτο. Εγω πιανω 4G και στα 2 σλοτ Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk ” Ισχύει απόλυτα. Μία μόνο εκ των 2 καρτών μπορεί να έχει 4G. Απλά εσύ βλέπεις την ονομασία του παρόχου η οποία συμπεριλαμβάνει και το "4G". Παράθεση από spideman3: “@Vasilis Karvountzis Μπορείς να το κάνεις. Θα πας Ρυθμίσεις - Εγκατεστημένες εφαρμογές - βρες ποια θέλεις και κάτω θα δεις Αναγκαστική διακοπή. ” Η "αναγκαστική διακοπή" απλά θα κλείσει την εφαρμ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από BanditGR: “Παράθεση από loran: “Καλημέρα παιδιά, Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το 4G. Ενώ πρόσφατα πήρα μία δεύτερη SIM Cosmote και την έβαλα δεν έχω δει 4G, μέχρι H+ φτάνει. Είχα ρυθμίσει το region σε India μόνο για το volte και μετά το έκανα ξανά Ελλάδα. Είχα διαβάσει κάπου και δεν ξέρω αν ισχύει πως αν έχεις ενεργοποιημένο το volte τότε δεν θα συνδεθεί με 4G αν ο πάροχος δε το υποστηρίζει ή κάτι τέτοιο. Έχω preferred network type LTE. Το volte provisioned δεν μπορεί να απενεργοποι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Παράθεση από mula: “Ρε παιδιά που μπορώ να βρω τις τελευταίες άρωμα? Στο σαιτ στο tab downloads > ελληνικές ρομ εχουν μείνει στην 7.9.8. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk” [XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28) Εδώ.” Παράθεση από fog: “@mula Η τελευταία dev είναι εδώ [XTRV-7.9.21 & ARΩMA] Έγινε η διανομή της νέας MIUI 9 XTRV & ARΩMA ROM σε όλους. (τελευτ. ενημέρωση 22/09 22:28) Θα βρίσκει…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από ANDREAS54: “forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43550/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43551/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/43552/” Στο σαιτ έχει μέχρι την αρωμα 7.9.8. Τις υπόλοιπες που τις βρηκες? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “@mula η προτροπή για ενημέρωση είναι για την eu rom. Μην την κάνεις την αναβάθμιση. :)” Οχι δε κάνω τίποτα Μου φάνηκε τέρμα παράξενο παντως! Ευχαριστώ Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geo221: “Φίλε Bandit , μου έλυσες όλες τις απορίες μου, σε ευχαριστώ πολύ.” Σευχαριστω και γω για την απάντηση σου. Τωρα κατάλαβα ακριβώς την διάφορα! Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “@mula Θα πρέπει να πηγαίνεις από dev σε dev και από stable σε stable, ίδιας έκδοσης Android και κοντινές σε ημερομηνία κυκλοφορίας. Τότε μόνο κάνεις wipe Dalvik Cache και Cache. Ναι η μία "κάθεται" ουσιαστικά επάνω από την άλλη, απλά "καθαρίζει" η cache των εφαρμογών για να γίνουν optimize με τη νέα έκδοση που περνάς. Αλλιώς πρέπει να κάνεις factory reset. :)” Παράθεση από KappaLambda: “Παράθεση από mula: “Καλησπέρα, αν καθε φορα που περνάω μια ρομ (για ελληνική …
-
RE:
mula - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Θα δεις στην πορεία αν σου βγάλει προβλήματα τότε κάνεις” Σωστός απλά θεωρείτε clean install αυτο που εκανα? Η για το clean θελει και κατι αλλο wipe εκτος απο τα cache,dalvik,data? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk