Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 338.
-
RE:
mula - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Να προχωρήσεις μια χαρά είναι..” Ολα μια χαρα περαστηκε η αρωμα..αλλα μηπως ηταν καλυτερο να κανω και τα data wipe? Ανοιξε το κινητό και ήταν οπως πριν (με ολες τις εφαρμογές στη θεση τους) με την νεα ρομ βεβαια + κάποιες νεες εφαρμογές. Ρωτάω γιατί ελπιζω να μην "εκατσε" πάνω στην προηγούμενη. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
-
RE:
mula - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Ναι μόνο με τις cache και dalvik/art. Άλλα αν έχεις διάφορα θέματα δεν το γλιτώνεις το factory reset. Παρόλα αυτά ξεκινάς έτσι κ βλέπεις. Δεν έχει παρατηρηθεί πως η μετάβαση σε 9αρα κλειδώνει bootloader οπότε προχωράς κ βλέπεις....” Θέματα όχι δεν εχω απλα ελεγα να προχωρήσω στο miui 9 που λενε οτι είναι καλύτερο. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “@mula Φίλε μου , δεν πρόκειται να ξεκλειδωσεις έτσι ποτέ .. Πιθανώς είχες κάνει αίτηση παλιότερα την οποία όμως δεν την χρησιμοποιήσεις και έληξε , μετά πλακωθηκες σε νέες αιτήσεις και αφού έδωσες τον αριθμό τηλεφώνου σου πάνω από 5 φορές , πλέον σου λέει ότι έχεις στείλει πολλά μηνύματα ..” Δεν είχα κάνει αίτηση γιατι το κινητό μου ηρθε ξεκλειδωτο. Με το που το πηρα αλλαξα ρομ. Υστερα περασα την ελληνική εφοσον παρεμεινε ξεκλειδωτο και τωρα επειδή διάβαζα συνέχεια οτι εινα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μπορεί να έχει κολλήσει ο server... δοκίμασε να κάνεις καθαρισμό της cache του browser. :)” Ούτε και τώρα. Θα ξαναπροσπαθήσω αλλη μερα μπας και! Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΝαι διάβασα αυτο για το soc tou Snapdragon. Σευχαριστω πολυ για την απάντηση.μενουμε με τον ιδιο φορτιστή!! Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΝαι συμφωνώ μαζι σου. Απλά επειδή υποτίθεται οτι το redmi note 4x υποστηρίζει q.c ρωτάω αν θα υπαρχει κάποιο πρόβλημα. Επειδη τα 4α μου φαίνονται αρκετα ειναι η αλήθεια. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΔε λειτουργεί χωρίς ακουστικά λογο κεραίας. Μου φάνηκε παράξενο γιατί η official είχε. Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
-
RE:
mula - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠώς γίνεται να παιξει το yt απο browser?? Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk
-
To κινητο ανοιξε και τωρα το επεξεργαζομαι ! Ευχαριστω πολυ. Βεβαια δε θυμαμαι τον κωδικο του ΜIUI account και ειδα στο σαιτ τους οτι θελει 3 εργασιμες για να κανουν ρεσετ το πασσ. =============== Ιουλ 8th 2017, 2:27am =============== Tελικα απενεργοποιησα το find my device και καταφερα να λειτουργησω το κινητο χωρις MIUI account. Λογικα τωρα παω για reset pass.
-
Εβαλα το twrp ολα πηγαιναν καλα . Εκει που περιμενα να κατεβει η ρομ στον υπολογιστη ωστε να την περασω εκανα reboot system Μεσα απο το twrp xωρις να κανω ινσταλ το twrp app που μου ζητησε και ξαφνικα κολλησε στο MI LOGO το κινητο. Τι μπορω να κανω τωρα? Δοκιμασα να μπει σε fast boot mode αλλα τιποτα.
-
RE:
mula - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Καλό είναι ακόμα και εάν είναι ξεκλειδωτος να σιγουρέψεις ότι έχεις άδεια σε ισχύ Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αυτο το βλεπω ακολουθώντας τον οδηγό στην πρώτη σελιδα σωστα? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
mula - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “To supersu.zip βρίσκεται μέσα στο zip της ελληνικής ROM. Μπορείς να το πάρεις από εκει! Έχεις ξεκλειδώσει τον bootloader;” Ήταν ξεκλειδωτος όταν περασα την official. Θα ελέγξω ξανα αν κλείδωσε. Ευχαριστώ! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από nasosto: “Ωρμάω! =============== Ιουν 28th 2017, 11:04pm =============== Ωρμηξα. Καλή φαίνεται, θα δούμε και στη συνέχεια. Όμως δεν μου εγκαθίσταται το UPDATE-SuperSU-v1.94.zip. Μου βγάζει "successful" αλλά δεν αποκτώ δικαιώματα root. Τι δεν πήγε καλά; =============== Ιουν 29th 2017, 1:07am =============== Update. Φλάσαρα το SuperSU-v2.82-201705271822.zip και τώρα είμαι με δικαιώματα root. Δεν ξέρω τι πήγαινε λάθος με το προηγούμενο ζιπάκι.” Καλημέρα. Τα updated στην dev τα παίρνεις…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maria dimitris: “Αξίζει να πάρω την εκδοση 4/64; Την έβγαλε το πλαίσιο στα 269. Χρειάζεται η παραπανω ram η να πάρω το 3/32. Στάλθηκε από το A0001 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ανάλογα τη χρήση που κανεις. Βεβαια εγω που χρησιμοποιώ αρκετά πράγματα το 3/32 μια χαρα μου ειναι. Αν παρολαυατα προτιμήσεις το 4αρι υπάρχει νομίζω και πιο φθηνα σε ενα skroutzomagazo Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk