Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-338 από 338.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Yiannis P: “Εγώ προσωπικά το wifi δεν το κλείνω ποτέ ούτε το βράδυ. Και έχω τα πάντα από τοποθεσία ανοιχτά, υψηλή ακρίβεια δηλαδή και συνέχεια σάρωση στο wifi. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ετσι το λειτουργώ και εγω. Ποσο on screen time εχεις?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrispre913: “Κρίμα δυστυχώς θα μπεις σε διαδικασία... Εγώ εχθές έβγαλα 11 ώρες ο και το έβαλα να φορτίσει στο 18%. Για εμένα αυτά είναι τεράστια ποσά γιατί έρχομαι από redmi note 2 καταλαβαίνετε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως το κανετε. Κλείνετε το wifi η τα mb οταν δεν το χρησιμοποιείτε? Συχρονισμους μονο όταν έχω wifi κανει ωστε να κα ει upload τις φωτο κυριως. Ειναι εύκολο σε καποιον να στείλει κανα screenshot η να …
-
RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Yiannis P: “Παράθεση από mula: “Παράθεση από Yiannis P: “Παράθεση από toniathanos: “Ρωτάω πιο πολύ για την απόδοση της μπαταρίας που εκθειάζουν στο αντίστοιχο μοντέλο με τον snap. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Α ναι, η μπαταρία είναι πολύ καλύτερη στον snapdragon. Λογικό αφού είναι λιγότερο δυνατός και είναι στα 14mm η αρχιτεκτονική του, οπότε καλύτερη κατανάλωση ενέργειας. Γενικά πάντως οι snapdragon είναι πιο προσεγμένοι επεξεργαστές. Οι mtk είναι πι…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Yiannis P: “Παράθεση από toniathanos: “Ρωτάω πιο πολύ για την απόδοση της μπαταρίας που εκθειάζουν στο αντίστοιχο μοντέλο με τον snap. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Α ναι, η μπαταρία είναι πολύ καλύτερη στον snapdragon. Λογικό αφού είναι λιγότερο δυνατός και είναι στα 14mm η αρχιτεκτονική του, οπότε καλύτερη κατανάλωση ενέργειας. Γενικά πάντως οι snapdragon είναι πιο προσεγμένοι επεξεργαστές. Οι mtk είναι πιο πολύ ωμή δύναμη. Και κάπου διάβασα ότι η gp…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από takisfrag: “Xiaomi Redmi 4 (4X) - Full phone specifications Corning gorilla glass άγνωστο όμως νούμερο εάν εννοείς αυτό Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τα περισσότερα έχουν gorilla πλεον αλλα γρατζουνιουνται πολυ εύκολα θα έλεγα...
-
RE:
mula - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Επειδή η xiaomi στις τελευταίες rom έχει κλειδωμένο edl, αν ο Bootloader είναι κλειδωμένος, ένας από τους 2 τρόπους να περάσουμε Official ROM είναι να φτιάξουμε το εν λόγω καλώδιο. :)” Σευχαριστω για την διευκρινιση!!
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom με τη χρήση Deep Flash Cable για το Redmi Note 4X (Mido)
mula - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαTo καλώδιο χρειάζεται σε περίπτωση που brickarei το κινητό σωστα? Δε καταλαβαίνω τη χρήση του στο περασμα μιας ρομ.