Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 321-338 από 338.

• Ρε παιδιά όταν πατάω πανω σε λινκς μεσω της Tapatalk εφαρμογής δε μου τα ανοίγει. Κανει οτι φορτωνει και μετά δε με πεταει στο λινκ. Τι μπορώ να κάνω γιαυτο?

• RE:

mula - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από Yiannis P: “Εγώ προσωπικά το wifi δεν το κλείνω ποτέ ούτε το βράδυ. Και έχω τα πάντα από τοποθεσία ανοιχτά, υψηλή ακρίβεια δηλαδή και συνέχεια σάρωση στο wifi. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ετσι το λειτουργώ και εγω. Ποσο on screen time εχεις?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από chrispre913: “Κρίμα δυστυχώς θα μπεις σε διαδικασία... Εγώ εχθές έβγαλα 11 ώρες ο και το έβαλα να φορτίσει στο 18%. Για εμένα αυτά είναι τεράστια ποσά γιατί έρχομαι από redmi note 2 καταλαβαίνετε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω πως το κανετε. Κλείνετε το wifi η τα mb οταν δεν το χρησιμοποιείτε? Συχρονισμους μονο όταν έχω wifi κανει ωστε να κα ει upload τις φωτο κυριως. Ειναι εύκολο σε καποιον να στείλει κανα screenshot η να …

• Δεν ήξερα οτι εχει τοοοση μεγάλη διαφορά το 4g μαλλον θα κανω την δοκιμή και γω! Εγώ συνήθως εχω 5 max 6. Χωρίς συχρονισμους λογο mb αλλα με δυο καρτες που σίγουρα παίζει μεγαλο ρολο! Φωτεινότητα παντα κατω από την μεση!

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Yiannis P: “Παράθεση από mula: “Παράθεση από Yiannis P: “Παράθεση από toniathanos: “Ρωτάω πιο πολύ για την απόδοση της μπαταρίας που εκθειάζουν στο αντίστοιχο μοντέλο με τον snap. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Α ναι, η μπαταρία είναι πολύ καλύτερη στον snapdragon. Λογικό αφού είναι λιγότερο δυνατός και είναι στα 14mm η αρχιτεκτονική του, οπότε καλύτερη κατανάλωση ενέργειας. Γενικά πάντως οι snapdragon είναι πιο προσεγμένοι επεξεργαστές. Οι mtk είναι πι…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Yiannis P: “Παράθεση από toniathanos: “Ρωτάω πιο πολύ για την απόδοση της μπαταρίας που εκθειάζουν στο αντίστοιχο μοντέλο με τον snap. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Α ναι, η μπαταρία είναι πολύ καλύτερη στον snapdragon. Λογικό αφού είναι λιγότερο δυνατός και είναι στα 14mm η αρχιτεκτονική του, οπότε καλύτερη κατανάλωση ενέργειας. Γενικά πάντως οι snapdragon είναι πιο προσεγμένοι επεξεργαστές. Οι mtk είναι πιο πολύ ωμή δύναμη. Και κάπου διάβασα ότι η gp…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από takisfrag: “Xiaomi Redmi 4 (4X) - Full phone specifications Corning gorilla glass άγνωστο όμως νούμερο εάν εννοείς αυτό Στάλθηκε από το MI 5s Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Τα περισσότερα έχουν gorilla πλεον αλλα γρατζουνιουνται πολυ εύκολα θα έλεγα...

• Γνώμη μου ειναι πως και η κάμερα της sumsung τραβαει αρκετα καλα ( την ημερα παντα) να ρωτήσω κατι αλλο. Στο official forum της xiaomi αναφερουν οτι βγηκε το update για το Android 7. Έχει πάρει κανεις την αναβάθμιση?

• Απο κινα το κινητακι! Παρόλαυτα ειμαι φουλ ευχαριστημενος με τις φωτογραφίες που τραβάει! @lenothos4571995440c5f476d90144edf00a8bd0.jpg

• Μπορουμε να την περασουμε ειτε με miflash (clean install) ειτε με TWRP.σωστα? Και επίσης αυτο με τις εφαρμογές πως θα γίνει εφοσον πιο καλό είναι να κανεις clean install τις ρομ ωστε να μη κάθεται η μια πάνω στην αλλη. Μήπως δεν εχω καταλάβει κατι σωστα?

• Γνωρίζω απο twrp επειδή αλλαζα ρομ και σε προηγούμενα κινητα . Το θεμα είναι ότι καθε οπότε βγαίνει θα μπαινεις σε αυτή τη διαδικασία και υστερα ξανα περνα εφαρμογές κτλπ. Σας ευχαριστω παντως!

• RE:

mula - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από George Kaggelaris: “Επειδή η xiaomi στις τελευταίες rom έχει κλειδωμένο edl, αν ο Bootloader είναι κλειδωμένος, ένας από τους 2 τρόπους να περάσουμε Official ROM είναι να φτιάξουμε το εν λόγω καλώδιο. :)” Σευχαριστω για την διευκρινιση!!

• To καλώδιο χρειάζεται σε περίπτωση που brickarei το κινητό σωστα? Δε καταλαβαίνω τη χρήση του στο περασμα μιας ρομ.

• Ρε παιδια η ελληνική τι παραπάνω απο την official εχει? Αξιζει λετε? Καθε φορα που θα βγαινει ενα update ομως θα πρεπει να την περναμε με flash ξανα σωστα? Καλημέρες

• Δε μας βγάζει ακομη το update γιατι ειναι developer rom και όχι η official stable. Εμένα γι'αυτό δε μου τη βγαζει παντως. Επίσης δεν εχει καμια σοβαρή αλλαγη από ότι γράφουν.

• Εμενα κανενα update μέχρι στιγμής. Την official global φοραω και ειναι στο 8.2.2.0

• Καλημέρα σε ολους. Νέος κάτοχος του note 4x τοχω 3 μερες και το κινητό φαίνεται πολυ πολύ δυνατό! Διαβασα στο miui forum οτι εδω και αρκετό καιρο θα έπαιρνε το Android 7. Γνωρίζει κανείς κάτι?

• καλη επιτυχια σε ολους!