Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 338.
-
RE:
mula - - Mi-8 (Dipper)
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Εγω εκανα την μεταβαση αυτη κ πραγματικα αν κ το φοβομουν στην αρχη ειναι αλλου το κινητο. Κ απο φωτο κ απο σβελταδα. Σε stable εβγαζα 6:30 ωρες με ανοιχτα τα παντα κ με dev κοντα στις 5:30” Με καλυψες! Σευχαριστω πολυ! Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από chrisnik: “Αυθεντικη δεν θα βρεις ποτε... Οποτε κρατα το ετσι... Κριμα παντως... Δεν ειχες tempered glass?? Καπως σε σωζει απο τετοιες πτωσεις...” Το έπαθε φιλος ευτυχώς - δυστυχώς. Δεν αξίζει καθόλου η αλλαγή ε? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
Καλησπέρα γνωρίζει κανείς αν γίνετε αντικατάσταση οθόνης και αν υπάρχει κάποιο μαγαζί που το αναλαμβάνει (κατά προτίμηση Θεσσαλονίκη) 021ddf06a64a6404e10dd07304a85a67.jpg Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Όχι απαραίτητα. Μπορείς μέσω adb εντολών, να τραβήξεις στο PC το αρχείο build.prop να το κάνεις edit και να το μεταφέρεις πάλι πίσω στο κινητό. Εννοείται ότι πρέπει να έχεις ξεκλείδωτο bootloader.” Υπάρχει κάποιος οδηγός για να γίνει μέσω adb εντολών χωρίς ροοταρισμα? Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Άσε το λίγη ώρα να φορτίσει...” Όταν το βάζω να φορτίσει αναβοσβηνει το κόκκινο λαμπακι και κανει συνέχεια restart. Επίσης δεν αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή Τώρα όταν το βαζω στη πριζα ούτε το λαμπάκι αναβει.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kmeles: “Παιδια η global beta 8.7.5 εχει face unlock??η ακομα δεν το πρόσθεσαν” Όχι ακόμη, δεν έχει. Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος ποια είναι η διαφορά της ρομ που στείλανε σημερα με την προηγούμενη? Τελικά νομίζω είναι η ίδια, απλα με μερικές βελτιώσεις.
-
MI MIX 2 γνωμες
Μήνυμα@teobitoulas απο το redmi note 2, θα δεις πολύ μεγάλη διαφορά. Αλλά όπως είπαν και παραπάνω πήγαινε να τα δεις και απο κονφα .
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από teobitoulas: “Παιδιά κοίταζα λίγο και το note 5. Μοιάζει αρκετά καλή συσκευή και πιο οικονομική λύση. Απλά η απουσία type c είναι τόσο σημαντική? Επίσης διάβασα ότι υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση αλλά δεν έχει φορτιστή. Αν δηλαδή αγοράσω εγώ δικό μου θα λειτουργεί κανονικά?” Ναι θα λειτουργεί κανονικά. Αν πάρεις ενα ταχυφορτιστη. Το πηρα για λογαριασμό φιλου πριν κανενα 2βδομαδο και το κινητο είναι άψογο! 170 απο εξω... Επίσης η κάμερα του είναι καλύτερη απο του mix 2. Οσο για την μπατ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από teobitoulas: “Εντάξει 5 ώρες καλά είναι. Εφόσον έχει και γρήγορη φόρτιση δεν νομίζω να είναι θέμα.” Τι χρήση του κάνεις?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Ο καθένας με τη δική του χρήση κάνει ότι χρόνους μπορεί...” Τα προφανη δε τα αναφέρουμε.
-
RE: RE: MI MIX 2 γνωμες
ΜήνυμαΠαράθεση από masterismos: “Παράθεση από mula: “Παιδιά το κινητό για τα λεφτα του είναι καλό. Η κάμερα μέτρια, για ναυαρχίδα ( του redmi note 5 , καλύτερη) η μπαταρία μέτρια (με χρήση μια μερα και αν(ποτέ δεν εχω πιασει sot 5 ώρες) Στα λεφτα του δε θα βρεις καλύτερο αλλα..” Κάτι κάνεις λάθος με την μπαταρία εγώ δε βγάζω ποτέ κάτω από 6 ώρες sot Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Μπορώ να στελνω κάθε φορά screenshots. Δε ξερω τι γίνετε. Τα έχω μονταρει ολα με τις ειδοποιήσεις κ…
-
MI MIX 2 γνωμες
ΜήνυμαΠαιδιά το κινητό για τα λεφτα του είναι καλό. Η κάμερα μέτρια, για ναυαρχίδα ( του redmi note 5 , καλύτερη) η μπαταρία μέτρια (με χρήση μια μερα και αν(ποτέ δεν εχω πιασει sot 5 ώρες) Στα λεφτα του δε θα βρεις καλύτερο αλλα..
-
@markito έχεις δίκαιο σε αυτό,μου το έχουν ξανα αναφέρει.. @chief έκανα επανεκκίνηση το φόρτισα στο 100 και βλέπουμε πως θα παει αυτη τη φορα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Όλες οι τελευταίες MIUI 9 ROM που έδωσε η Xiaomi είχαν το ίδιο πρόβλημα, ακόμη σε MIUI 10 Alpha/BETA από το Source (Xiaomi), και σταδιακά θα βελτιώνονται. Υπομονή... ;)” Εννοείται υπομονή ,απλα μου έκανε εντύπωση τοσο μεγάλη διαφορά. Σευχαριστω για την ενημέρωση!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mula: “Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο θεμα του draining? Ανεβασα και φωτο πιο πανω. ” Ποια ROM έχεις στην συσκευή σου ?” Την 8.6.14 . Την πέρασα με format data και factory reset και την έστησα απο την αρχή χωρίς restore απο το cloud . Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Ρίξε μια ματιά και εδώ στο οδηγό του @SoNik+ Miui Battery Tips” Τα έχω κάνει αυτα εκτός του battery saver γι'αυτό και μου φαίνεται κάπως απίστευτο να ξεκινάν εφαρμογές μόνες τους. Οι πιο συχνές είναι το Facebook ,weather και το maps! Σευχαριστω παντως! Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
To maps απλά τυχαια το έβαλα τωρα γτ ειδα οτι ανοιξε μονο του. Γενικα εχω κανει ολες τις επιλογές νομίζω για autostart.. θα κανω επανεκκίνηση οσο αναφορά το σύστημα Το θέμα ειναι με τις εφαρμογές που ξεκινάν χωρις να τις ανοιγω και ενώ δεν εχω δωσει κανενα δικαίωμα ωστε να ανοίγουν μονες.. Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk