Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 338.
-
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει στο θεμα του draining? Ανεβασα και φωτο πιο πανω. Επίσης εχω σε κάποιες εφαρμογές κανει τις παρακάτω επιλογές ωστε να μην ανοίγουν κτλπ. Παρολαυτα βλεπω οτι ανοίγουν και τρέχουν στο background.a9de31d913f7e71d5320c7778e00ab08.jpg Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
Επίσης στην τελευταία φωτο το ειχα απενεργοποιημένο οπως φαίνεται και ειχα τρελο draining το βράδυ...e2ddb13284a874f51205493baba607a9.jpge88bce8d16a7fbacdf93a3675d5e8b5a.jpg6b7e2deb1bf3989ae9653946ae616082.jpg eb8851bf33583b43dca7201512336e1f.jpg
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Έβαλε κάποιος την miui 10 ;; Δεν έχω βρει χρόνο να στήσω το κινητό...” Την πέρασα το μεσημέρι.. θα ανεβάσω αύριο εντυπώσεις.. Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Και το format κάνει τα άλλα 2 οπότε θα ήσουν οκ ακόμη και μόνο με το πρώτο. Τέσπα, αυτό ισχύει που λες αλλα σου εξήγησα τον λόγο που που κάνουμε αυτη τη διαδικασια.” οκ τοχω νομίζω, κατάλαβα τι εννοείς. Σας ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Η σειρά είναι αυτή για να γίνει 100% καθαρισμός σε περίπτωση αποτυχίας κάποιου. Αν θέλεις εσύ να δοκιμάσεις μόνο το format data ok.” Οχι φυσικά! δεν είπα κάτι τετοιο. αλλά παραπάνω εγραψα 3 διαδικασίες που ουσιαστικά είναι 2, το φορματ και υστερα το ρεσετ. Σωστα? Το ρεσετ γινετε με τα wipe αρα δεν είναι από μόνη της μια διαδικασία.
-
Καλημέρα! Διάβασα το μειλ για να περάσω την miui 10. Λέει format data,factory reset, wipe dalvik-cache-data. Το factory reset δεν γίνετε όταν κάνουμε τα παραπάνω 3 wipe? Μήπως κάτι έχω μπερδέψει?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από markito: “@mula ναι. Πολύ καλά ρολαρει μέχρι τώρα.” Παράθεση από chrisnik: “Μολις μας την εδωσαν στους closed beta... Απλα πολυ γρηγορη....” Τέλεια! αντε με το καλο να την παρουμε και οι υπόλοιποι τωρα..
-
To app vault στην stable xtrv δεν υπάρχει επιλογή να το κάνω disable? Δεν ειναι στο section home screen κτλπ..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Αν δεν είχες κάνει format data και η προηγούμενη rom που είχες ήταν με ενεργά encryption, τότε χρειάζεται format data και θα μπει στην miui. :D” Παράθεση από Octaviastikos: “Ποτε δεν βάζω battery saver...όταν λες clean install μόνο factory ε;;” Εκανα φορματ data reboot recovery και μπηκε ακριβώς..Ουτε encryptions υπήρχαν ούτε τίποτα , δούλευε μια χαρα απλα όταν πάτησα στο battery saver εσβησαν ολα. Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
Τρομερό bug στην τελευταια beta rom. Την εβαλα με clean install , ολα καλα ,την σεταρα και εκει που πατησα το battery saver σταμάτησε το system ui και εκανε επανεκκίνηση στο recovery . Δεν ανοιγει με τιποτα τωρα. ΣΥνεχεια με πεταει στο recovery. Που μπορώ να βρω την επισημη dev εφόσον το site δεν τις έχει λόγο του upgrade που θα ακολουθήσει?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mula: “Παράθεση από geoanto555: “Αν κάνεις format data δεν ειναι λογικό το twrp να βλέπει τον αποθηκευτικό σου χώρο 0 μετά απο reboot recovery. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο.. ” Αμα δεν είναι λογικό τότε πώς θα περάσω την ρομ? Παλιά τον έβλεπε νομίζω. Εκτός αν κάτι δε κατάλαβα. ” ” Ναι αλλα δεν το εβλεπε. Το κινητό το εμφάνιζε κανονικα στο pc αλλα πουθενα το internal storage. Με το τελευταίο twrp το κανω σωστα?(που εχει γινει και λαθος στην όνομασια το…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Αν κάνεις format data δεν ειναι λογικό το twrp να βλέπει τον αποθηκευτικό σου χώρο 0 μετά απο reboot recovery. Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο..” Αμα δεν είναι λογικό τότε πώς θα περάσω την ρομ? Παλιά τον έβλεπε νομίζω. Εκτός αν κάτι δε κατάλαβα. Sent from my Mi MIX 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “format data δεν είναι wipe data. Μήπως έκανες το δεύτερο;” Παράθεση από kyrgeo1978: “@mula με format data σβήνεις και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Πήγαινε στη διαχείριση συσκευών και δες αν διαβάζει σωστά τη συσκευή το pc. Αν έχει θαυμαστικό στη συσκευή πάτα δεξί κλικ πάνω για να σου κατεβάσει τους drivers.” Εκανα και τα 2. Θα το δοκιμάσω παλι με τους drivers γιατί δε το άφησα έτσι και ξανα περασα fastboot rom . Τωρα απλα κανω format data ή χρειάζεται και τα wipes? Sent …
-
Καλησπερα, πάλι κάτι δε γίνετε σωστά με το mix 2 μου ή κάτι δε κάνω εγώ σωστα. Φορουσα την τελευταια fastboot dev. Σημερα ειπα να δοκιμάσω την XTRV 8.6.6 . Πέρασα το twrp και ακολούθησα τις πρώτες οφηγίες απο το μέιλ , με φορματ data κτλπ. Τα εκανα ολα και οταν εκανε reboot στο recovery ξανα δεν αναγνωρίζει το storage. Μου βγαζει οτι ειναι 0Mb κιόλας. Το κινητο στο Pc αναγνωρίζετε κανονικα αλλα όχι ο αποθηκευττικός του χώρος. Πραγματικα δε μπορώ να καταλάβω τι φταίει.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Το σωστό βάζεις, απλά έγινε λάθος στην ονομασία” Αρα είναι το τελευταίο απλά στην αρχική οθόνη γράφει το 3.2.1.0. καλώς θα δοκιμάσω αύριο να περάσω με clean instal την τελευταία ρομ. Σευχαριστω πολυ!
-
Μπορεί κάποιος να μου στείλει το τελευταίο twrp? Το 3.2.1.2 μπαίνει κανονικά αλλα οταν παω να βαλω το 3.2.1.3 μου περνάει το 3.2.1.0 Σορυ για το σπαμ αλλα προσπαθώ να βρω λυση
-
Παράθεση από masterismos: “Παράθεση από mula: “Παράθεση από masterismos: “@mula έχεις ήδη ρεκοβερυ? Έβαλες στο twrp να περάσεις την καινούρια σαν Image και δε στη πέρασε?” Είχα ναι. Και εβαλα ωστε να εχω την τελευταία για να περάσω και την τελευταία ρομ . Εγραψε οτι εγινε κανονικά η εγκατάσταση και οταν εκανα πάλι reboot στο recovery μου είχε περάσει την 3.2.1.0” Άρα την ρομ τη πέρασες στο recovery έχεις θέμα?” Είμαι με την 8.5.10 απο τοτε που βγηκε. Και πηγα που λες να περασω την 8.5.24. Την βα…
-
Παράθεση από masterismos: “@mula έχεις ήδη ρεκοβερυ? Έβαλες στο twrp να περάσεις την καινούρια σαν Image και δε στη πέρασε?” Είχα ναι. Και εβαλα ωστε να εχω την τελευταία για να περάσω και την τελευταία ρομ . Εγραψε οτι εγινε κανονικά η εγκατάσταση και οταν εκανα πάλι reboot στο recovery μου είχε περάσει την 3.2.1.0