Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 338.

• Παράθεση από masterismos: “Παράθεση από mula: “Παράθεση από masterismos: “@mula πρόσθετες ρυθμίσεις / ρυθμίσεις προγραμματιστη. Αφού είσαι ξεκλειδωτος τότε θα το έχεις ξανά ενεργοποιήσει αλλά δε θυμαμασαι Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δες λίγο την φωτό παραπάνω. Δε το εχω πείραξε ποτε το oem. Μονο το usb debug..” Τώρα την είδα . Μιλάμε για MI MIX 2 έτσι? Σε ποια windows το κάνεις? Γιατί δεν ανοίγεις CMD σαν διαχειριστης μήπως το κάνει έκανες επαννεκινιση σε συσκευή και p…

• Παράθεση από masterismos: “@mula πρόσθετες ρυθμίσεις / ρυθμίσεις προγραμματιστη. Αφού είσαι ξεκλειδωτος τότε θα το έχεις ξανά ενεργοποιήσει αλλά δε θυμαμασαι Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δες λίγο την φωτό παραπάνω. Δε το εχω πείραξε ποτε το oem. Μονο το usb debug..

• Ολα τα έκανα και στην εντολή fastboot devices το αναγνωρίζει κανονικά. Τωρα αυτα που λες για το oem κτλπ που τα βρίσκω? Παιζει να μην τα εχω κανει και ποτε.Παράθεση από masterismos: “Παράθεση από mula: “Ούτε οι drivers είχαν θέμα.” Όταν συνδέεις την συσκευή ακούγεται ο ήχος της σύνδεσης στο PC? Έκανες Restart το pc μετά την εγκατάσταση τον drivers? Έχεις ενεργοποιήσει τις απαραίτητες επιλογές στις ρυθμίσεις προγραμματιστή όπως OEM Unlock η adb κτλπ Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Ta…

• Ούτε οι drivers είχαν θέμα.

• Παράθεση από masterismos: “Locked bootloader? Επίσης κάνε μετονομασία ρε συ το ρεκοβερυ δε βαριέσαι να γράφεις όλο αυτό? Στάλθηκε από το Mi MIX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Unlock είμαι.. τωρα πέρασα ξανα τους drivers και ξαναδοκιμαζω. Οσο για το name copy paste

• Τι κάνουμε εδώ πέρα και γιατί μπορεί αν το βγαζει? Επίσης δοκίμασα να περάσω το τελευεταιο twrp μέσω του recovery και για κάποιο λόγο μου περναει το 3.2.1.0 ενα του βαζω να περασει το 3.2.1.3

• RE:

mula - - Mi-Mix 2 (Chiron)

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Ποια ρομ έχεις;;” Την 8.5.10 . Σκέφτομαι να βάλω με clean install την 8.5.24 γιατί όσες φορές δοκίμασα αλλιώς, φαινόταν να έμπαινε κανονικά αλλά είχα θέματα.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Ναι...αλλά εκεί που λέει για τα enc να μην είναι ενεργοποιημένο...” Αυτό ακριβώς που το βλέπω? Οταν μπαίνω twrp μου βγαζει να βαλω τον κωδικό για τα encrypted data και μετα κανω wipe και ύστερα install. Μονο στην αρωμα εχω δει επιλογή να μην ειναι encrypted.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Ορίστε...όλα μια χαρά... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/54167/” Θα βαλω το τελευταίο twrp και θα ξαναδοκιμάσω! Καλύτερη από την προηγούμενη είναι?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mula: “Ξανά προσπάθησα να την περάσω απο twrp και updater, δείχνει να μπαίνει κανονικά αλλά οταν ανοίγω το κινητό δεν ενεργοποιείται το wifi και στο about phone λεει ότι είμαι με την 8.5.10. ” Για να σου δείχνει την 8.5.10 πάει να πει πως δεν πέρασες σωστά την ROM. Αν βάζεις AROMA πρέπει να επιλέξεις την προσαρμοσμένη εγκατάσταση και όχι την τροποποίηση. ;)” Την τελευταία xtrv εχω περάσει και μάλιστα 3 φορες. Την κατέβασα μια από τον υπολογιστή μια από το κιν…

• Έχει βάλει κανείς την 8.5.24? Ξανά προσπάθησα να την περάσω απο twrp και updater, δείχνει να μπαίνει κανονικά αλλά οταν ανοίγω το κινητό δεν ενεργοποιείται το wifi και στο about phone λεει ότι είμαι με την 8.5.10.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spirosmeg: “Παιδια ειμαι με την δικιά μας 8.0_arΩma_Stable_V9.5.6.0 και δεν μου αρεσει καθολου πως πάω πίσω στην 7.1_XTRV_Stable_V9.2.7.0 που είχα πριν λίγες ημέρες και την είχα βολευτεί, θα πάει κλασικά με factory reset η θέλει Fastboot rom επειδή κατεβαίνει Android? Με τα Encryption τι παίζει πως θα το χειριστω?” Θελει φορμάτ data αλλα δε ξερω τι παιζει με το twrp. Λογικά το άλλαξες ώστε να πάς από 7 σε 8. Τώρα για το αντίθετο ασ βοηθήσει κάποιος πιο έμπειρος.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Βρε σου έβαλα σε Quote την σωστή απάντηση... Παράθεση: “format data reboot και υστερα περναω την ρομ απο το πισι και την κανω install” ” Πωπω με συγχωρείς ούτε που το πρόσεξα! Πάντως οσες φορές εχω προσπαθήσει να βαλω arwma στο mix κολλάει παντα στο logo και μου περναει και το twrp το πορτοκαλί. Σευχαριστω!!

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mula: “format data reboot και υστερα περναω την ρομ απο το πισι και την κανω install? ” όπως τα περιγράφεις παραπάνω.... ” Μισό γιατί μπερδέυτηκα. Εγραψα 2 μεθοδους, μια με format data και μια με wipe cache, dalvik ,data. Ποια κανω απο τις 2 ωστε να παω σε stable είτε xtrv?

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mula: “Αν θέλω να παω μια ρομ πίσω δλδ στη 8.5.10 θα κάνω μονο wipe cache και dalvik? ” Έβαλες την νέα 8.5.24 και δεν σου δουλεύει το WiFi ? Αν και είναι λίγο απίθανο καθώς στην AROMΑ και στην απλή XTRV έχουν ακριβώς την ίδια ROM, μπορείς να γυρίσεις πίσω στην παλιά με wipe cache και dalvik. ;)” Ναι δεν ανοίγει καν, πολυ παράξενο. Γενικα και η 8.5.10 είχε πολλα bugs ,σπανια πραγμα για τις xtrv.. Επίσης αν θελω να παω σε stable ή σε xtrv miui 9 . Θα κάνω wipe …

• Παίδες ,στην καινούργια XTRV δε λειτουργεί το wifi. Βασικά δε το ανοίγει καν. Για να βαλω μια πιο παλια xtrv πρέπει να κάνω clean install σωστα? Μιας και ειμαι στο beta θεωρητικά miui 10. Πηγαίνω wipe, μετα κανω format data. Περνάω την ρομ και υστερα? Αν θέλω να παω μια ρομ πίσω δλδ στη 8.5.10 θα κάνω μονο wipe cache και dalvik?

• Έβαλες κανείς το Miflashpro tool? Θα μπορείς όντως να βάζεις οποία ρομ θες μεσα απο εκει?

• Τώρα μου ήρθε η απορία. Απο την xtrv beta miui 10 μπορώ να πάω σε μια παλιά xtrv αν κάνω μονο wipe ta dalvik και cache. Η θα πρέπει να κάνω clean instal?

• RE:

mula - - Mi-Note 2 (Scorpio)

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Η οθόνη σε αυτό το κινητό είναι πολύ ακριβή. Πάνω από 100€ να υπολογίζει... Συν εργασία...” Παράθεση από makis1024: “mi note 2 Lcd από έξω 70, αγορά μόνο. mi note 2 Oled από έξω 100+ αγορά μόνο.” Κααααταλαβα.. καλή τύχη τοτε

• Παιδιά καλησπέρα, φίλος από Θεσσαλονίκη ρωτάει πού μπορεί να αλλάξει την οθόνη στο mi note 2. Γυρω στο 50αρι φαντάζομαι θα πηγαίνει σωστα?