Π.χ όταν η οθόνη είναι κλειστή και πατήσω 3 φορές πάνω της ανοίγει δεν ξεκλειδώνει όμως πως γίνεται να μην το κάνει αυτό Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχω ένα πρόβλημα με το κλείδωμα οθόνης με το που το κλειδώνω και το βάζω στην τσέπη μου όταν θελήσω να το βγάλω βλέπω ότι η οθόνη είναι ανοιχτή αλλά όχι ξεκλείδωτη τι πρέπει να κάνω για να μην το κάνει αυτο Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω για να βάλεις άλλο Icon Pack πρέπει να έχεις άλλο Launcher? Και κάτι ακόμα το δαχτυλικο αποτύπωμα σας δουλεύει σωστά? Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα παιδιά μια βοήθεια πως βάζω τον αριθμό στην sim1 και τι είναι αυτό το (Χ) δίπλα στο εικονίδιο της μπαταρίας? 54401f2ff3ff6758929d0cb05a5af86b.jpg Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα παιδιά που θα ψάξω για αυτόν τον αριθμό ώστε να βλέπω την πορεία της παραγγελίας? 37d75333bd1768d3147d152cc041fa0b.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα παιδιά ήθελα να ρωτήσω, έχω μια πολύ μικρή γρατσουνιά στην οθόνη φεύγει με οδοντόκρεμα? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk