Ο browser που χρησιμοποιείτε έχει τα JavaScript απενεργοποιημένα. Εαν θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες αυτής της ιστοσελίδας, επιβάλεται να ενεργοποιήσετε τα javascript.
Ευχαριστώ Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα έχουμε κανένα link για gcam? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα σας να ρωτήσω γιατί δεν έχει βγει ακόμα η 8.12.6 global υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όλα οκ Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αλλά και πάλι που το ενεργοποίησα δεν γυριζει Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι το είχα απενεροποιηση Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομίζω πως οχι Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και κάτι άλλο όταν βλέπω ένα βίντεο στο YouTube και θέλω να γυρίσω το κινητό να το βλέπω σε όλη την οθόνη δεν γυρίζει γιατί? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπέρα παιδιά δεν θα βγει η 8.12.6 global? Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχεις δίκιο σε ευχαριστώ φίλε Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ παιδιά να είστε καλά Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παιδιά καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω αυτός ο φορτιστής είναι Quick charge? a6a362d2b791f1c5acac0b47322493b6.jpg Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα παιδιά είμαι την global σταθερή για να πάω στην global dev έχει ARB?
Καλησπέρα παιδιά να ρωτήσω κάτι σας βολεύει το Launcher του poco? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα ξέρουμε πότε θα βγει η global dev? Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι πολύ ωραίο σορρυ που το ξαναλέω αλλα είναι 80d20d1a4967d803807a20acca1e948d.jpg Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ναι Στάλθηκε από το MI 8 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλησπερα παιδια το πηρα το κινητο και ειναι πολυ ομορφο
Μόνο για τον επεξεργαστή? Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk