Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 461.
-
Redmi 5 plus Global Rom
Μήνυματιποτα δεν εγινε
-
Redmi 5 plus Global Rom
Μήνυμαοκ
-
Redmi 5 plus Global Rom
Μήνυμαοχι δεν εχω κανει καμια αποτυχημενη προσπαθεια και εχω δωσει ολα τα δικαιωματα
-
Redmi 5 plus Global Rom
Μήνυμακαλησπερα ηθελα να ρωτησω κατι βεβαια δεν εχει καποια σχεση με το κινητο αλλα με μια εφαρμογη δεν γινεται ενεργοποιηση του viber ξερει κανενας γιατι μπορει να γινεται αυτο ?
-
Redmi 5 plus Global Rom
Μήνυμασε ευχαριστω πολυ να σαι καλα
-
Redmi 5 plus Global Rom
Μήνυμακαλησπερα θα ηθελα μια μικρη βοηθεια οταν μπαινω στο google και θελω να μπω σε μια αλλη σελιδα μου ανοιγει ο φυλλομετρητης πως γινεται αυτο να το αλλαξω και να μπαινει με το chrome?
-
redmi 5 plus
Μήνυμαοκ σε ευχαριστω
-
redmi 5 plus
Μήνυματοτε ποιος ο λογος να εχει υποδοχη για micro sd το κινητο
-
redmi 5 plus
Μήνυμαγιατι ?
-
redmi 5 plus
Μήνυμακαλησπερα ηθελα να ρωτησω πως περναω τις εγκατεστημενες εφαρμογες στην micro sd ?
-
redmi 5 plus
Μήνυμανα σαι καλα φιλε ευχαριστω
-
redmi 5 plus
Μήνυμαμαλλον αυτο ειναι . να ρωτησω και κατι αλλο οταν ερχονται ειδοποιησεις δεν εμφανιζει το εικονιδιο της ειδοποιησης π.χ fb αλλα μονο ηχο πως γινεται να φαινεται το εικονιδιο πανω στην μπαρα ?
-
redmi 5 plus
Μήνυμακαλησπερα ξερει κανενας τι γινεται εδω ?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Redmi 5 plus Global Rom
Μήνυμαοκ σε ευχαριστω και sorry
-
Redmi 5 plus Global Rom
Μήνυμαδεν ειναι σαν τζαμακι προστασιας ?
-
Redmi 5 plus Global Rom
Μήνυμασυγνωμη αν γινομαι λιγο ας πουμε ενοχλητικος αλλα δεν ξερω αν πρεπει να βγαλω η οχι την ζελατινα απο την οθονη
-
Redmi 5 plus Global Rom
Μήνυμαευχαριστω οσο για το δευτερο ερωτημα μου να την βγαλω αυτην την ζελατινα δεν ξερω πως αλλιως να την πω απο την οθονη του κινητου μου ?
-
Redmi 5 plus Global Rom
Μήνυμακαλησπερα θα ηθελα να ρωτησω κατι που μου εκανε εντυπωση γιατι εχει (ονομα μοντελου MEG7) ?ενω σε αλλα screenshot που εχω δει δεν το εχει αυτο και επισης κατι αλλο οταν πηρα το τηλεφωνο μπροστα εχει κατι σαν τζαμακι προστασιας να το αφησω η να το βγαλω ?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651