Σε ευχαριστώ πολύ =============== Φεβ 9th 2018, 8:57pm =============== καλησπερα μπορει καποιος να με βοηθησει σε κατι ?Ήρθε η ώρα να εγκαταστήσουμε το recovery μας.. Πάμε στον υπολογιστή μας και βρίσκουμε το αρχείο του twrp που κατεβάσαμε. Το μετονομάζουμε σε recovery και το αντιγράφουμε μέσα στο φάκελο adb. Συνεχίζουμε με την εγκατάσταση του αρχείου που μόλις αντιγράψαμε.. και γραφει μετα cannot load recovery.img τι κανω λαθος
ναι γιατί το είχα στην beta έκδοση και δεν αναγνώρισε την νανοσιμ ξεκλείδωσαν το μπουτλοαντερ το πήγα στην σταθερή αλλά και πάλι δεν την βλέπει και θέλω να το κλειδώσω για να το πάω για φτιαξιμο με την εγγύηση που εχω =============== Φεβ 8th 2018, 11:57pm =============== Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?
ναι δουλευε αλλα μετα απο λιγο καιρο μου εκανε νουμερα δηλαδη επρεπε να κανω επαναφορα για να την βλεπει το κινητο και ετσι αλλαξα σε μπετα μηπως και φτιαξει αλλα τωρα δεν την βλεπει καθολου
ναι ειναι καινουργια και την εχω δοκιμασει στο xiaomi redmi note 5a prime και ειναι μια χαρα =============== Φεβ 2nd 2018, 8:26pm =============== καλησπερα παιδια υπαρχει καποια λυση στο προβλημα νανοσιμ?