το εκανα την πρωτη φορα με clean all και οταν ανοιξε το κινητο μετα την διαδικασια στο logo εγραφε απο κατω unlocked και μετα εκανα αυτο με το clean all and lock ξεκινησα την διαδικασια και θα περιμενω 360 ωρες το μονο προβλημα που εχω τωρα ειναι οι επαφες που δεν τις εχω
Συγνώμη δηλαδή αν το ξεκλειδώσω εγώ με το δικό μου my account και βάλω global rom δεν είναι το ίδιο δεν θα είναι πάλι μια βόμβα? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άρα για να καταλάβω το πρόβλημα είναι ότι δεν έχω ξεκλειδωση με το δικό μου my account έτσι δεν είναι? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επειδής έχω και ένα redmi 4x με ξεκλείδωτο bootloader China version και αυτό και με official global Beta δεν έχω κάποιο πρόβλημα τώρα αν είναι βόμβα τι άλλο μπορώ να κάνω να την πετάξω? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Δηλαδή σε εμένα που είναι ξεκλείδωτο αλλά είναι China version αλλά με official global Beta τι γίνεται θα έχω τα προβλήματα που λέτε? Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
αν το αφησω οπως ειναι τι αλλο προβλημα θα εχω εκτος οτι δεν το εχω ξεκλειδωσει εγω και απο την στιγμη που μου ερχονται οι ενημερωσεις καθε εβδομαδα ποιος ο λογος να κανω αλλες ενεργειες