Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 230.
-
Δεν δουλεύουν τα links τους από το πρωί... Γενικότερα είναι ψιλοτραγικό σαν file hosting... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Παίδες τι παίζει με το androidfilehost; Δεν δουλεύει κανένα link... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geotok: “για Mi4C δεν βγήκε ακομα ετσι???γιατι δεν την βλεπω ....Να στε καλα keep well working...” Πίστεψε με η προηγούμενη ακριβώς ίσως είναι η καλύτερη rom για την συσκευή μας... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Κανένα δίκτυο σε mi4c
djtutis - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΤα ίδια μου έκανε και εμένα μέχρι που έβαλα developer και ησύχασα Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Κανένα δίκτυο σε mi4c
djtutis - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΈχεις stable rom με supersu; Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
djtutis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από djtutis: “Παίδες ποιά είναι η τελευταία fastboot rom που δεν κλειδώνει bootloader; Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” Για ΠΟΙΑ συσκευή ρώτας? Βάλε συσκευή στο προφίλ σου...” Xiaomi Mi4C Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Έχω το Mi4 C με την τελευταία stable περασμένη μέσω fastboot. Εκεί που είμαι συνδεδεμένος στο ίντερνετ με Wi-Fi και με data το κινητό σε ξαφνικές στιγμές παρόλο που είναι συνδεδεμένο δεν μπορεί να πάρει data και άρα δεν έχω σύνδεση στο ίντερνετ. Αυτό λύνεται μόνο μέσω επανεκκίνησης. Να τονίσω ότι μπορεί μετά από επανεκκίνηση να είναι εντάξει η σύνδεση για 10+ ώρες και άλλες φορές για 2-3 ώρες. Την στιγμή που δεν μπορώ να λάβω δεδομένα για να ανοίξω σελίδες, οι ειδοποιήσεις μου έρχονται κανονικά.…
-
Υπάρχει εδώ και μια εβδομάδα σχεδόν... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από baiosss: “Παράθεση από Gkontos10: “Ακριβώς με αγχώνει και πολύ μάλιστα Με τι backup πέρασες τα προγράμματα? ” Υποψιν μονο, οτι αν κρατησεις backup με το titanium και εχεις σκοπο να σβησεις τα παντα απο την συσκευη ακομα και την Internal storage/sd card, τοτε θα πρεπει τον φακελο του backup που θα εχει αποθηκευτει μεσα στην διαχειριση αρχειων, να τον αποθηκευσεις στον υπολογιστη σου πριν απο τa wipes και να τον επαναφερεις παλι στο τηλεφωνο αφου εχεις τελειωσει τις διαδικασιες και εχ…
-
Εντάξει! Ευχαριστώ αλλά νόμιζα ότι έβγαινε καινούργια... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Η καινούργια stable για Mi4C πότε βγαίνει; Sent from my Mi-4c using Tapatalk