Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 230.
-
Dev/Stable
djtutis - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΌλα καλά με την τελευταία stable... Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι μια φορά την ημέρα παρόλο που έχω data και είμαι συνδεδεμένος με το Wi-Fi Δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ (έχω ειδοποιήσεις αλλά δεν έχω ταχύτητα 5 kb/s περίπου)... Λύνεται με επανεκκίνηση... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Εμένα η καινούργια μου κάνει το εξής: Συνήθως μετά από μακράς διαρκείας deep sleep παρόλο που έχω ανοιχτά data και Wi-Fi συνδεδεμένο δεν μπορώ να ανοίξω τίποτα από σελίδες και γενικότερα... Δεν έχω πρόσβαση στο ίντερνετ και λύνεται με επανεκκίνηση... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Εγώ την πέρασα και είναι απίστευτα καλή... Ξέρει κανείς γιατί παρόλο που κάνω backup με το titanium backup δεν μου κάνει επαναφορά τις εφαρμογές; Έχω περάσει το supersu και και έχω δώσει τα δικαιώματα... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Στην πραγματικότητα το battery calibration είναι ένα log αρχείο, όπου κρατά πληροφορίες σχετικά με τις φορτίσεις και την στάθμη της μπαταρίας... Το όλο θέμα με το battery calibration είναι ένα placebo effect... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Στην πραγματικότητα είναι ένα ολοκληρωμένο κύκλωμα που κάνει την δουλειά... Στην πραγματικότητα είναι ένα θερμίστορ και ένας ελεγκτής... Το θερμίστορ δίνει πληροφορίες θερμοκρασίας και προστατεύει από υπερθέρμανση. Τα υπόλοιπα δεδομένα λαμβάνονται από τον ελεγκτή (υγεία μπαταρίας, κ.ά.). Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Οι μπαταρίες έχουν μέσα τους ολόκληρο κύκλωμα για αυτή την δουλειά ακριβώς κάτω από τις επαφές... Και δεν δίνει μια τάση συνεχώς αλλά μεταβάλλει κλίμακες τάσεως (ώστε να αντιλαμβάνεται ανάλογα με την βαθμολόγηση που του έχουν κάνει τις ενδείξεις)... Στην ουσία σκέψου το σαν σκάλες (βήματα) σε ένα διακόπτη... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Στην ουσία από την 3η επαφή η συσκευή λαμβάνει πληροφορίες για την κατάσταση της μπαταρίας (θερμοκρασία, χωρητικότητα, κατάσταση της μπαταρίας)... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από xnikos: “,που γνωρίζουν τόσο ελάχιστα για τις μπαταρίες και η κοινή λογική έχει πάει περίπατο ” Για την πρώτη εφαρμογή δεν πιστευω ότι έχει την δυνατότητα να δει την πραγματική κατάσταση της μπαταρίας. Αλλα με την ευκαιρία μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί έχει 3 επαφές ;; Η δεύτερη εφαρμογή της βαθμονομησης δουλευει αποτελεσματικά... αποδεδειγμένα” Η μια επαφή είναι το +, η άλλη είναι το - , και η τρίτη είναι για την ανάγνωση της θερμοκρασίας της μπαταρίας... Sent…
-
Καινούργιος με mi4c
ΜήνυμαΚάτι τελευταίο... Έχω τα piston 3 και στις ρυθμίσεις ήχου δεν τα έχει για βελτιστοποίηση ήχου... Φοράει την τελευταία stable... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Καινούργιος με mi4c
ΜήνυμαΝαι... Είναι 1 ημέρα σερί σε Wi-Fi...
-
Καινούργιος με mi4c
ΜήνυμαΠατάω το sync στο mi account αλλά μετά από λίγο βγάζει synced και αυτό δεν αλλάζει... Έκανα επανεκκίνηση και πάλι τα ίδια... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Καινούργιος με mi4c
ΜήνυμαΠαίδες να κάνω μια ερώτηση; Εδώ και 2 ημέρες πέρασα την τελευταία stable από εδώ στο τηλέφωνο αλλά το Cloudmail μου βγάζει συνέχεια από κάτω την λέξη waiting... Τι είναι;80bb45112e7977fcf27ade8703ba61a9.jpg Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Παίδες το note 3 prime αλλά και το απλό Όπως και το note 2 το απλό είναι στα 1.95 GHz... Το note 2 prime είναι στα 2.15 GHz... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Νομίζω ότι η 3 δεν έχει βγει ακόμα για το τηλέφωνο μας... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Εννοείται και μπορείς να ξαναφλασάρεις την rom μέσω twrp... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Θέλει χρόνο... Άφησε το 10 λεπτά... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vaggelisp7406: “Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από vaggelisp7406: “Παιδια,οταν εκανα εγκατασταση το superus και εκανα reboot εχει κολλησει στο εικονιδιο "m" στο bootarisma. Μην μου πειτε οτι brickare το τηλ ετσι? ” Προφανώς δεν έκανες wipe cache & Dalvik Cache πριν το Reboot.Μπες και πάλι στo TWRP και κάνε τα τώρα... ” Επιλεγω ολες τις επιλογες για το wipe? Και system και ολες τις επιλογες?” Μόνο cache και dalvik... Όλα τα άλλα είναι factory reset... Sent from my Mi-4c using Tapat…
-
Έχεις πολύ υψηλή ανάλυση βίντεο... Κατέβασε το στα HD 720p και θα είσαι εντάξει... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mixaliscy: “Μονο εμένα μου έκανε θεματακια? Εννοώ σε mi4c?” Πραγματικά εξαιρετική Rom και με χωρίς κανένα πρόβλημα παρόλο που έκανα dirty flash... Φαντάζομαι πόσο καλύτερη θα ήταν αν είχε γίνει clean install στην rom αλλά βαριέμαι όλη αυτή την διαδικασία αφάνταστα... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jonnieX: “Καλύτερη διαχείριση μπαταρίας&απο μένα χωρίς υπερθέρμανσεις! 4 ώρες SOT ακόμη στο 40%! Good work my friends! ♒♒Mi4c♒♒” Επιβεβαιώνω και εγώ ότι η συγκεκριμένη rom ίσως είναι η καλύτερη developer για την συσκευή μας... Φοβερή διαχείριση ενέργειας, παγωμένο, απίστευτα γρήγορο, και κανένα bug (θεωρώ πλεονέκτημα την χρήση του supersu)! Πραγματικά βρήκα άξιο αντικαταστάτη της εξίσου φοβερής 5.12.25... Sent from my Mi-4c using Tapatalk