Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 230.
-
b0d9f2ee2fc39ae2b95f41955b6f0eb2.jpgbe098d54ae3d25f121448e54c835f727.jpg Ορίστε και ένα screenshot... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Είναι απενεργοποιημένα όλα! Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Έχω το swype βάλει σαν προεπιλεγμένο αλλά συνεχίζει να κοκκινίζει λέξεις... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από djtutis: “Παίδες, πώς μπορώ να ξεφορτωθώ το google keyboard; Παλιά το έκανα freeze μέσα από τις εγκατεστημένες εφαρμογές, αλλά πλέον δεν μου δίνει την δυνατότητα... Έχει καταντήσει ανυπόφορο το θέμα με τις κόκκινες παύλες κάτω απ'όλες τις ελληνικές λέξεις... Sent from my Mi-4c using Tapatalk” Κανείς; Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Παίδες, πώς μπορώ να ξεφορτωθώ το google keyboard; Παλιά το έκανα freeze μέσα από τις εγκατεστημένες εφαρμογές, αλλά πλέον δεν μου δίνει την δυνατότητα... Έχει καταντήσει ανυπόφορο το θέμα με τις κόκκινες παύλες κάτω απ'όλες τις ελληνικές λέξεις... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Έχει πρόβλημα η ρομ... Γι'αυτό τον λίγο έβγαλε fix η ίδια η xiaomi και απλά δεν την έχει φτιάξει ακόμα ο @gkalen ...
-
Mi 4c Πυρηνες
djtutis - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΕίναι το thermal conf... Κάθε εταιρία βασίζεται επάνω στις οδηγίες του κατασκευαστή του soc και απλά το παραμετροποιεί ελάχιστα όπως θεωρεί αυτή ότι αποδίδει καλύτερα στις συσκευές της... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
@gkalen την πέρασα επάνω από την προηγούμενη custom ρομ σου... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Αν περάσω την κανονική του miui.gr και όχι την custom πρέπει να κάνω full wipe; Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
@gkalen Η ρομ για το mi4c είναι τούμπανο! Μόνο κάτι δεν πάει καλά με το clean zip που δίνεις και τραβάει σκαλώματα με error reports στα google services... Edit: Έβγαλαν κάποιο fix για την Rom του mi4c...
-
Με τα τσίρκα αυτά που κάνει η xiaomi μάλλον θα είναι και η τελευταία συσκευή αυτή που έχω από την συγκεκριμένη εταιρεία... Μέχρι στιγμής μονόδρομος είναι η oneplus η οποία δίνει από πριν το source code των συσκευών της στο github και είναι τελείως ξεκλείδωτα, απίστευτες συσκευές και φθηνές συγκρινόμενες με τις αντίστοιχες ναυαρχίδες της xiaomi... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Τελικά η τελευταία σου rom για το mi4c έχει πολύ καλές επιδόσεις αλλά χάλια αυτονομία... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Προβλήματα με ειδοποιήσεις!
ΜήνυμαΤελικά με ολικό wipe επιλέγοντας τα πάντα από το twrp και περνώντας την ρομ του @gkalen με otg και μετά set up as new έρχονται κανονικότατα ειδοποιήσεις με τα μόνα που χρειάστηκε να κάνω είναι να βάλω της εφαρμογές στο autostart, να απενεργοποίησω permission manager και app power save, και να κλειδώσω τις εφαρμογές με το λουκέτο στο task manager... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
ΜήνυμαΑν απενεργοποιήσω τελείως το powersave mode και αν απενεργοποιήσω το permission manager τα permissions που ζητά κάθε εφαρμογή θα τα παίρνει μόνη της;
-
ΜήνυμαΣυγγνώμη παιδιά αλλά δεν ήρθε ειδοποίηση... Το mi4c είναι... Με όλες τις roms έχω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
ΜήνυμαΠαιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας γιατί πρόκειται όπως πάει το θέμα θα το πουλήσω το ρημάδι... Δοκίμασα τα πάντα κυριολεκτικά τα πάντα (custom settings για κατανάλωση ισχύος, απενεργοποίησα το battery saver εντελώς, έδωσα ότι δικαίωμα υπάρχει διαθέσιμο σε κάθε εφαρμογή, είναι όλες στο auto start ενεργές, όλες από το data usage λαμβάνουν κανονικά δεδομένα από wlan αλλά και από πάροχο, έκανα wipe cache και dalvik μήπως και δουλέψει) αλλά και πάλι δεν έχω ειδοποιήσεις στο Facebook, twitter, tapatal…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από djtutis: “Είναι τελείως ανάπηρο το σύστημα που έχουν με το recents ότι αν σβήσεις μια εφαρμογή σταματάει να δουλεύει στην miui... Σε όλες μα όλες τις άλλες και να το σβήσεις συνεχίζει να έρχονται ειδοποιήσεις... Edit: Πάλι δεν έρχονται ειδοποιήσεις ακολουθώντας τον οδηγό του @NasDriver ... Μάλλον θα το βάλω αγγελία και θα πάμε για άλλα αφού πλέον δεν θεωρείται smartphone... Sent from my Mi-4c using Tapatalk” Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Είναι τελείως ανάπηρο το σύστημα που έχουν με το recents ότι αν σβήσεις μια εφαρμογή σταματάει να δουλεύει στην miui... Σε όλες μα όλες τις άλλες και να το σβήσεις συνεχίζει να έρχονται ειδοποιήσεις... Edit: Πάλι δεν έρχονται ειδοποιήσεις ακολουθώντας τον οδηγό του NasDriver... Μάλλον θα το βάλω αγγελία και θα πάμε για άλλα αφού πλέον δεν θεωρείται smartphone... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Ειδοποιήσεις στην v8
ΜήνυμαΠαιδιά χρειάζομαι την βοήθεια σας γιατί πρόκειται όπως πάει το θέμα θα το πουλήσω το ρημάδι... Δοκίμασα τα πάντα κυριολεκτικά τα πάντα (custom settings για κατανάλωση ισχύος, απενεργοποίησα το battery saver εντελώς, έδωσα ότι δικαίωμα υπάρχει διαθέσιμο σε κάθε εφαρμογή, είναι όλες στο auto start ενεργές, όλες από το data usage λαμβάνουν κανονικά δεδομένα από wlan αλλά και από πάροχο, έκανα wipe cache και dalvik μήπως και δουλέψει) αλλά και πάλι δεν έχω ειδοποιήσεις στο Facebook, twitter, tapatal…