Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 230.
-
Τελικά του ξαναέτρεξα ένα antutu χωρίς να πειράξω τίποτα και βάρεσε 65k+!!! Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Τι έχουν πειράξει στο mi4c και από εκεί που έκανε στο antutu η συσκευή 68k+ (με miui 7) τώρα δεν μπορώ να μπορώ να φτάσω ούτε τις 60k; Από θερμοκρασίες αμέσως μετά το antutu έφτασε στους 41°C... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Τι έχουν πειράξει στο mi4c και από εκεί που έκανε στο antutu η συσκευή 68k+ (με miui 7) τώρα δεν μπορώ να μπορώ να φτάσω ούτε τις 60k; Από θερμοκρασίες αμέσως μετά το antutu έφτασε στους 41°C... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Την πέρασα από χθες το βράδυ και μέχρι στιγμής όλα τέλεια... Ίσως διακρίνω και χαμηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με την προηγούμενη... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Υπάρχει bug στις εγκατεστημένες εφαρμογές... Δεν στις εμφανίζει όλες... Όμως αν μπεις σε μία από αυτές που δείχνει και πας πάλι πίσω σου εμφανίζει όλες τις εφαρμογές... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Το αριστερό capacitive κουμπί Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Νομίζω ότι τα notification έχουν θέμα από το πρωί και δεν ήρθε τίποτα και τα έχω ενεργοποιήσει για tapatalk,fb, QQlite. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Προφανώς πάτησες το Χ στα recents... Αν σύρεις την εφαρμογή προς τα πάνω θα έρχονται ειδοποιήσεις... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από maikmaik: “@gkalen Όλα καλά στο mi4c εκτός από ορισμένα θεματάκια. Κανένα θέμα με υψηλή θερμοκρασία κατά την φόρτιση που αντιμετωπίζουν κάποια παιδιά με την GTV (εγώ προσωπικά δεν την δοκίμασα, πήγα απευθείας στην Custom) Καλή διαχείριση της ram και της μπαταρίας. Άλλαξα μόνο το Xposed που παρουσίασε πρόβλημα με αυτό Message - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile και όλα διορθώθηκαν. Το Clean zip δεν το δοκίμασα ακόμη. Απαντώ σε κάποιους ότι για την σειρά των διακοπτών στη γραμμή κατ…
-
@gkalen Φίλε η ρομ για το mi4c είναι απίστευτη... Και σε θέμα επιδόσεων αλλά και αυτονομίας... Σε 8 ώρες από την στιγμή που το έβγαλα από φόρτιση, 3 ώρες ομιλία, 3 ώρες οθόνη ενεργή όπου σέρφαρα στο ίντερνετ με δεδομένα, παράλληλα με τις κλήσεις είχα υπόλοιπο 26% μπαταρία! Επιπλέον πρώτη τώρα είδα να έχω ελεύθερη μνήμη σταθερά 1.7-1.8 gb εκεί που πάντα είχα 1.2gb! Και όλα αυτά με μια φόρτιση που λογικά αργότερα θα βελτιωθεί η κατάσταση! Ευχαριστούμε gkalen! Καλά να περνάς φίλε! Sent from my Mi-4…
-
Εμένα ήταν καθαρή εγκατάσταση... Πάντως δεν έχω κανένα θέμα από υπερθέρμανση και ταχύτητα... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Καλή, χρυσή, η Rom αλλά έχω παρατηρήσει περίεργη κατανάλωση από αυτή την.d573fa3d9467c76f9edca3113317a942.jpg Γιατί είναι συνέχεια το system, android πρώτα; Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από arisgkogkas: “Παράθεση από Sitalkas: “αντίγραφο από νήμα για 6.5.19 Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Sitalkas: “Σε mi3 η μπαταρία ρουφιέται για πλάκα, κι όλη από το android system και το android. Είχε ξεκινήσει απ την προηγούμενη έκδοση αυτό το πρόβλημα. Τι συμβαίνει; Υπάρχει τρόπος να το διορθώσω; ” Απεγκατέστησε το superSU και χρησιμοποίησε το ενσωματωμένο root της MIUI. ” Μάλλον ήταν πρόσκαιρη η βελτίωση στην κατανάλωση μπαταρίας. 30% android system και 18% android ήταν τώρα,…
-
Εγώ ήδη το ανεβάσω στο mega... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kzr1967: “@gkalen ευχαριστούμε για την Mi4c Libra 6.5.26. Πολύ καλή διαχείριση RAM και μπαταρίας. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Συμφωνώ απόλυτα ότι ίσως η τελευταία σου rom είναι η καλύτερη από καταβολής σε όλες τους τομείς για το mi4c... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Miui based όχι. Πάντως γενικότερα με custom rom έχω λιώσει αφού οι προηγούμενες συσκευές μου ήταν όλες nexus... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από djtutis: “Παρατήρησα ότι στο mi4c δεν μπορεί να συνδεθεί με τον υπολογιστή σαν mtp και γενικότερα μόνο φορτίζει από τον υπολογιστή όταν 10 λεπτά πριν περάσω την τελευταία custom δούλευε μια χαρά. Έκανα καθαρή εγκατάσταση καθώς και φλάσαρα και το αρχείο για να την καθαρίσει... Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” Κλεισε τον εντοπισμό σφαλμάτων και θα'σαι οκ ...” Να'σαι καλά ρε αδερφέ! Τέτοια ώρα, στραβωμάρα... Το έβλεπα για κλειστό εδώ και 1 ώρα. Sent from my Mi-…
-
Παρατήρησα ότι στο mi4c δεν μπορεί να συνδεθεί με τον υπολογιστή σαν mtp και γενικότερα μόνο φορτίζει από τον υπολογιστή όταν 10 λεπτά πριν περάσω την τελευταία custom δούλευε μια χαρά. Έκανα καθαρή εγκατάσταση καθώς και φλάσαρα και το αρχείο για να την καθαρίσει... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από kostakislarisa: “Η δεν έχουν το λινκ ή ψάχνω λάθος.. Μπορείς να βοηθήσεις;” Έχουν το link αλλά βγάζει σε άγαλμα του server του forum. Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GnF: “Παράθεση από djtutis: “Παίδες ποιά έκδοση για το mi4c έχετε να προτείνετε ως καλύτερη; Αυτή είναι μακράν η χειρότερη από θέματα αυτονομίας αλλά και επιδόσεων... Sent from my Mi-4c using Tapatalk” 5.12.10” Τα links δεν δουλεύουν... Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Παίδες ποιά έκδοση για το mi4c έχετε να προτείνετε ως καλύτερη; Αυτή είναι μακράν η χειρότερη από θέματα αυτονομίας αλλά και επιδόσεων... Sent from my Mi-4c using Tapatalk