Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 521.
Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες
-
Ο updater δεν δούλεψε και την κατέβασα χειροκίνητα αλλά μου εμφανίζει κάποια ειδοποίηση στον updater ενώ την έχω περάσει. Επίσης χάνεται το ροοτ και η εφαρμογή dolby.
-
Το dolby δεν δουλεύει σε redmi note 6 pro.
-
Όλα καλά σε tulip ευχαριστούμε πολύ την ομάδα!
-
Κατάλαβα οπότε θα παραμείνω σε αυτό που έχω. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόκειται να κυκλοφορήσει και σε άλλα καταστήματα; θα με ενδιέφερε η αναβάθμιση από το xiaomi redmi note 6 pro που έχω τώρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ισχύει ότι κυκλοφορεί σε Global version ή είναι λάθος?
-
Όλα καλά σε tulip ευχαριστούμε πολύ την ομάδα!
-
Για το xiaomi redmi note 6 pro θα έχει νέα ρομ σήμερα γιατί δεν βλέπω να έχει ενημερωθεί η συσκευή από την xiaomi. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Θα έχει νέα ρομ το σκ;
-
Σε μένα δεν έχω τέτοιο πρόβλημα σε tulip δουλεύει και η εφαρμογή Gmail,Google,Facebook. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε tulip όλα καλά ήθελα να ρωτήσω και από την προηγούμενη ρομ μου βγάζει ενημέρωση στο ημερολόγιο συνέχεια. Να το απενεργοποιησω;
-
Μια ενημέρωση που βγάζει συνέχεια στο ημερολόγιο ξέρει κανείς κάτι; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν θα βγει σε global version το pro, μόλις ανακοινώθηκε στο reddit από υψηλόβαθμο στέλεχος της Xiaomi. Μεγάλη απογοήτευση... reddit.com/r/Xiaomi/comments/b…ot_have_a_global_release/
-
Σε xiaomi redmi note 6 pro μου βγάζει συνέχεια μνήμη ημερολογίου διαθέσιμη ενημέρωση το πατάω και μου ξανά εμφανίζεται. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω;
-
Κατέβηκε σε xiaomi redmi note 6 pro όλα καλά με την νέα ρομ.
-
Ναι το έχω παρατηρήσει ότι έχει μια καθυστέρηση στην αφή. Δεν θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα όταν χρειαστεί να περάσω την νέα ρομ; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με την νέα ρομ που θα κυκλοφορήσει μήπως έχει λυθεί το πρόβλημα με το twrp που κάνει στην οθόνη;
-
Οκ δεν υπάρχει λόγος να μπω στο twrp θα περιμένω λύση. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δηλαδή να περάσω μέσω twrp την προηγούμενη και μετά πάλι την καινούργια; Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk