Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 521.
-
Όλα καλά σε xiaomi redmi note 6 pro.
-
Περαστηκε η νέα ρομ σε tulip όλα καλά ευχαριστούμε πολύ καλή χρονιά με υγεία.
-
Έχει βγει νέα source για το xiaomi redmi note 6 pro θα έχει νέα ρομ αύριο;
-
Όλα καλά σε xiaomi redmi note 6 pro.
-
Περαστηκε η aroma στο xiaomi redmi note 6 pro όλα καλά ευχαριστούμε την ομάδα καλά Χριστούγεννα σε όλους.
-
Δεν θα ξανά κυκλοφορήσει aroma rom για Android 8 έχω το xiaomi redmi note 6 pro και την τελευταία aroma rom.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Κατέβηκε η νέα rom σε tulip μέσω του updater aroma όλα καλά.
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Ναι η aroma είναι μια χαρά σε tulip αν κάνω ροοτ την συσκευή θα δουλέψει η εφαρμογή? Στάλθηκε από το Redmi Note 6 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περαστηκε η aroma σε tulip χωρίς κανένα πρόβλημα πέρασα και την εφαρμογή dolby αλλά δουλεύει πρέπει να εγκαταστήσω πρώτα το magisk. Αν θέλω να την διαγράψω τι κάνω; δεν έχω κάνει ροοτ την συσκευή γιατί έχω το novago και με ροοτ δεν δουλεύει.
-
Θέλω να δοκιμάσω την aroma σε tulip έχω την xtrv την περνάω από πάνω κάνω κάποια άλλη επιλογή όπως factory reset?
-
ολα καλα σε tulip περαστηκε μεσω του updater.
-
-
-
υπαρχει καποιο προβλημα με την νεα rom σε note 6 pro?
-
ειχα την προηγουμενη και περασα πανω απο αυτη την νεα.
-
κατεβασα ατην νεα rom και την περασα αλλα με πεταει συνεχεια στο recovery. τι πρεπει να κανω?