Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 521.
-
Έχει δοκιμάσει κάποιος με την νέα αναβάθμιση αν λειτουργούν κανονικά τα θέματα μέσω της εφαρμογής της xiaomi;
-
περαστηκε μεσω updater η νεα ρομ πολλα μπραβο στα παιδια!!!
-
ενα wipe cache ειναι αρκετο?
-
Ευχαριστώ ξεκινάω να κατεβάζω. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
δηλαδη μεσω updater που μου βγαζει αναβαθμιση προχωραω κανονικα?
-
θα σε mail η ρομ μολις ειναι ετοιμη?
-
Παράθεση από Ch_Anti: “Παράθεση από bas13bou: “Επανέφερα την προηγούμενη ρομ περιμένοντας την διορθωμένη βέβαια δεν έχω διπλές εφαρμογές. Καλή συνέχεια παιδιά και ευχαριστούμε για ότι μας προσφέρεται. ” Επειδη θέλω και εγώ να κάνω downgrade στην 8.7.26, μπορείς να μου πεις τι wipes έκανες; Ευχαριστώ. ” Wipe cache έκανα μόνο φίλε μου.
-
Επανέφερα την προηγούμενη ρομ περιμένοντας την διορθωμένη βέβαια δεν έχω διπλές εφαρμογές. Καλή συνέχεια παιδιά και ευχαριστούμε για ότι μας προσφέρεται.
-
Ούτε και εγώ αν και μου βγάζει το μήνυμα στον έλεγχο αναβάθμισης Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Περαστηκε η νέα ρομ σε mido μέσω του updater πολλά μπράβο στα παιδιά καλό υπόλοιπο καλοκαιριού.
-
Θα έχει νέα ρομ σήμερα;
-
Μπορώ να έχω την τελευταία stable rom για το mido.
-
Επειδη δεν έχω λάβει την τελευταία stable σε mail μπορείτε να μου την ξανά στείλετε.
-
Ποια είναι η τελευταία stable rom?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Όλα καλά σε mido περαστηκε μέσω του updater πολλά μπράβο στα παιδιά.
-
-
Θα έχουμε νέα ρομ σήμερα;