Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση τoυ mi Phone αλλά δεν με αφήνει μου γράφει ότι δεν ήταν δυνατή η επαλήθευση του εκδότη αυτού του προγράμματος οδήγησης των Windows στην κορυφή με κόκκινα γράμματα και ένα Χ δεύτερο το psuite δεν βλέπει το τηλέφωνο λείπουν drivers κάπου εκεί έχω μείνει στην αρχή δηλαδή!!!! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bilis1234: “Να ξεκληδωσω και να περάσω την ελληνική ο μόνος τρόπος είναι μέσω υπολογιστή?? Δεν γίνεται διαφορετικα?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ναι θέλει Υπολογιστή για το unlock..” Κρίμα γιατί δεν έχω και δεν μπορώ να βρω κανέναν ξενέρωσα.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosgm: “Info: Το τερατάκι μας πήρε official CM! :D” Πώς μπορώ να την περάσω έχω την official την κινεζική Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Δεν σβήνει;Δεν μπορεί.... Προσπάθησε το θα μας κοροϊδεύουν..” Έχω miui 3χρονια έχουν περάσει από τα χερια μου m3 redmi note 2και τώρα το redmi note 3 pro δεν μου έχει ξανά τύχει κάτι τέτοιο πρώτη φορά σχεδόν πάντα έβαζα αμέσως την ελληνική και δεν είχα πρόβλημα ποτέ αλλά τώρα μου έχει χαλάσει ο υπολογιστής και δεν μπορώ να το κάνω και έχω μείνει με την official Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Σβήστον.... πάτα πάνω του .. κάποια επιλογή θα σου δίνει...” όχι δεν μου γράφει καμία επιλογή το πατάω και γράφει annamed folder ούτε μετά κινείτε ούτε τίποτα πως σκαλωσε έτσι εκεί?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bilis1234: “Καλημέρα σε όλους μετά από αναβάθμιση υπάρχει ένας φάκελος σαν εφαρμογή αλλά είναι άδειο το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να τον μετακινησω ” Διάφανος φάκελος;” Ναι διαφανος Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από 3ftw: “Παράθεση από bilis1234: “Ακόμη μια ερώτηση έχω την beta γιατί δεν έχω υπολογιστή για να βάλω ελληνικά το θέμα είναι ότι καταλαθος διεγραψα το play store το ξανακατεβαζω από Google προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση αλλά δεν με αφήνει μου βγάζει ένα Χ κόκκινο γιατί??? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Μπες στο market της Xiaomi από το κινητό, κάνε αναζήτηση για Google και πάτησε στα κάτω τα κινέζικα που δείχνει. Θα βρεις τον Google installer.” Πώς είναι αυτό?? Γιατί δεν ξέρω…