Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 721-740 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ!!! Αλλά αύριο δουλεύω της 7 και πρέπει να πέσω για ύπνο μακάρι αύριο να είσαι μεσα και να με βοηθήσεις και πάλι ευχαριστώ!!!!! Καλό βράδυ Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση τoυ mi Phone αλλά δεν με αφήνει μου γράφει ότι δεν ήταν δυνατή η επαλήθευση του εκδότη αυτού του προγράμματος οδήγησης των Windows στην κορυφή με κόκκινα γράμματα και ένα Χ δεύτερο το psuite δεν βλέπει το τηλέφωνο λείπουν drivers κάπου εκεί έχω μείνει στην αρχή δηλαδή!!!! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Μάλλον θα μείνω με την κινεζική Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Πρόβλημα με mi Phone

bilis1234 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Δεν μπορώ να εγκαταστήσω το mi Phone στον υπολογιστή Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Κάποιος βοήθεια?? Μου λείπουν και drivers έχω χάσει τα αυγά και τα πασκαλια δεν πρόκειται να τα καταφερω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Αυτό προσπαθώ να κάνω αν και λίγο άσχετος δεν μπορώ να καταλάβω την διαδρομή του φακέλου που λέει τη να πατήσω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Το πάτησα και μου γράφει D:\adb>τη πρέπει να κάνω τώρα?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• καλησπερα καταφερα να ξεκληδωσω εχω κατεβασει οτι χρειαζεται αλλα δεν μπορω να βρω στον υπολογηστη που ειναι η ευρεση windows για το cmd εχω κολησει εκει

• Έχω το Redmi Note 3 pro αλλά είχα ξεχάσει να ενημερώσω το προφίλ μου και μου ήρθε email για το Redmi Note 2 το προηγούμενο τηλέφωνο. Έτσι και αλλιώς αύριο θα προσπαθήσω να ξεκληδωσω και να βάλω την ελληνική.

• Έχω υπολογιστή αλλά τον έχω στείλει για επισκευή από Κέρκυρα είμαι και τέτοια εποχή όλοι εδώ τρέχουμε με τον τουρισμό και είναι δύσκολο να βρω από κάποιο φίλο Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bilis1234: “Να ξεκληδωσω και να περάσω την ελληνική ο μόνος τρόπος είναι μέσω υπολογιστή?? Δεν γίνεται διαφορετικα?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ναι θέλει Υπολογιστή για το unlock..” Κρίμα γιατί δεν έχω και δεν μπορώ να βρω κανέναν ξενέρωσα.. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Να ξεκληδωσω και να περάσω την ελληνική ο μόνος τρόπος είναι μέσω υπολογιστή?? Δεν γίνεται διαφορετικα?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από spirosgm: “Info: Το τερατάκι μας πήρε official CM! :D” Πώς μπορώ να την περάσω έχω την official την κινεζική Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλησπέρα πως μπορώ να γυρίσω πίσω στην6.5.28*τώρα έχω την 6.7.28 μιλαμε για official πάντα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Δεν σβήνει;Δεν μπορεί.... Προσπάθησε το θα μας κοροϊδεύουν..” Έχω miui 3χρονια έχουν περάσει από τα χερια μου m3 redmi note 2και τώρα το redmi note 3 pro δεν μου έχει ξανά τύχει κάτι τέτοιο πρώτη φορά σχεδόν πάντα έβαζα αμέσως την ελληνική και δεν είχα πρόβλημα ποτέ αλλά τώρα μου έχει χαλάσει ο υπολογιστής και δεν μπορώ να το κάνω και έχω μείνει με την official Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Σβήστον.... πάτα πάνω του .. κάποια επιλογή θα σου δίνει...” όχι δεν μου γράφει καμία επιλογή το πατάω και γράφει annamed folder ούτε μετά κινείτε ούτε τίποτα πως σκαλωσε έτσι εκεί?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bilis1234: “Καλημέρα σε όλους μετά από αναβάθμιση υπάρχει ένας φάκελος σαν εφαρμογή αλλά είναι άδειο το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να τον μετακινησω ” Διάφανος φάκελος;” Ναι διαφανος Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Καλημέρα σε όλους μετά από αναβάθμιση υπάρχει ένας φάκελος σαν εφαρμογή αλλά είναι άδειο το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να τον μετακινησω Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από bilis1234: “Ακόμη μια ερώτηση έχω την beta γιατί δεν έχω υπολογιστή για να βάλω ελληνικά το θέμα είναι ότι καταλαθος διεγραψα το play store το ξανακατεβαζω από Google προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση αλλά δεν με αφήνει μου βγάζει ένα Χ κόκκινο γιατί??? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Μπες στο market της Xiaomi από το κινητό, κάνε αναζήτηση για Google και πάτησε στα κάτω τα κινέζικα που δείχνει. Θα βρεις τον Google installer.” Πώς είναι αυτό?? Γιατί δεν ξέρω…

• Ακόμη μια ερώτηση έχω την beta γιατί δεν έχω υπολογιστή για να βάλω ελληνικά το θέμα είναι ότι καταλαθος διεγραψα το play store το ξανακατεβαζω από Google προσπαθώ να κάνω εγκατάσταση αλλά δεν με αφήνει μου βγάζει ένα Χ κόκκινο γιατί??? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk