Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 741-760 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bilis1234: “Τελικά την φορτηζω με το φις του redmi note 2 και τον ανταπτορα του pro 3 είμαι οκ λογικα Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Ναι βρε μην κολλάς και σκέφτεσαι το παραμικρό..” Είναι το άγχος της πρώτης μέρας!!!! Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bilis1234: “Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα και πάλι έχω ένα θέμα το φις που μου στειλανε για τον ανταπτορα δεν μπαίνει σε καμία μπριζα τη κάνω τώρα??? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Μπορεις να βγάλεις 1 φωτογραφία τους "εγκληματίες"; ” 9be3fca4c96de90c4a402e5bde1bc528.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Είναι μεγάλο μπροστά βρήκα ένα φις της Kodak 100-240v 50_60Hz max 0,2κανει?? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από osalonikios: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα και πάλι έχω ένα θέμα το φις που μου στειλανε για τον ανταπτορα δεν μπαίνει σε καμία μπριζα τη κάνω τώρα??? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk ” Μπορεις να βγάλεις 1 φωτογραφία τους "εγκληματίες"; ” 9be3fca4c96de90c4a402e5bde1bc528.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
Redmi note 2
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ αυτά που είναι στο internal πως μπορώ να τα σβήσω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 2
ΜήνυμαΌλα αυτά τα έχω κάνει ελληνικά έχει η συσκευή απλά θέλω να μην έχει τους δικούς μου κωδικούς και εφαρμογές να κάνω Factory Reset?? Η κάτι άλλο?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Redmi note 2
ΜήνυμαΠουλησα το κινητό μου σε ένα φίλο τη πρέπει να κάνω για να του το δώσω σαν καινουργιο??εννοώ εσωτερικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλημέρα έκανα την αίτηση στην miui και μου έστειλε έναν αρηθμο mi λογικά αυτός θα είναι για το ξεκληδωμα το θέμα είναι ότι το τηλέφωνο δεν έχει έρθει ακόμη και ήθελα να ρωτήσω εάν μπορώ να το ξεκληδωσω εάν δεν το έχω στα χέρια μου και εάν γίνεται μέσω κινητού γιατί έχω θέμα με το λαπ τοπ μου. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαλησπέρα περημενω το τηλέφωνο σε 2 το εβδομάδες πάνω κάτω μπορώ να κάνω αίτηση για ξεκληδωμα?? Και εάν ναι πως??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Souits: “Παράθεση από bilis1234: “Kαλησπερα σε όλους έχω παραγγείλει το εργαλείο και το περημενω έχω ζητήσει να μπει η rom official dev όταν το έχω στα χέρια μου υπάρχει κάποιος οδηγός για να περάσω την ελληνική?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Εάν πας στην κατηγορία οδηγών λογικό είναι να βρεις οδηγό. ” @bilis1234 θα σε μαλώσω. Ρωτάνε τέτοια πράματα τα παλιά μέλη; :P” Χαχαχαχα έχεις δίκιο αμελια μου!!! Στάλθηκε από το Redmi Not…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Πες μας και με τι εννοώ με ποιο ταχυδρομείο... ” ΤΟ βρήκα είναι με NL POSΤ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από bilis1234: “Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bilis1234: “Αυτό είναι όταν θα έρθει Ελλάδα νομηζω ότι κάποιο άλλο δείχνει που βρίσκεται ” Πες μας και με τι έχεις παραγγείλει.. 2 link σου έχω δώσει..” Redmi note 3 pro!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Σε κανένα από τα δύο δεν μου βγάζει κάτι ίσως να μην έχουν παραλαβή Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από bilis1234: “Αυτό είναι όταν θα έρθει Ελλάδα νομηζω ότι κάποιο άλλο δείχνει που βρίσκεται ” Πες μας και με τι έχεις παραγγείλει.. 2 link σου έχω δώσει..” Redmi note 3 pro!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk