Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 761-780 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• RE:

bilis1234 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από alnikou: “εγω με 7€ παραπάνω το παρέλαβα σε μια βδομάδα” Με 7 ευρώ?? Εγώ στο vickmaill από Ευρώπη είχε 32 ευρώ πάνω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από bilis1234: “Χτες βράδυ παράγγειλα και εγώ το εργαλείο από vickmaill στα 175 ευρώ σε χρώμα silver πιστεύω να έκανα καλή επιλογή και στο χρώμα και στο κινητό τους ζήτησα και δώρο και θα μου στηλουν και ένα φορτιστή αυτοκινήτου!! Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν μου έχουν στειλη το traking η βιάζομαι πολύ??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το trucking Δευτέρα με Τετάρτη....” Δηλαδή σε κανα εικ…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από bilis1234: “Χτες βράδυ παράγγειλα και εγώ το εργαλείο από vickmaill στα 175 ευρώ σε χρώμα silver πιστεύω να έκανα καλή επιλογή και στο χρώμα και στο κινητό τους ζήτησα και δώρο και θα μου στηλουν και ένα φορτιστή αυτοκινήτου!! Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν μου έχουν στειλη το traking η βιάζομαι πολύ??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το trucking Δευτέρα με Τετάρτη....” Δηλαδή σε κανα εικοσαημερο θα το έχω το νωρίτερα?? Στάλθηκε από…

• Χτες βράδυ παράγγειλα και εγώ το εργαλείο από vickmaill στα 175 ευρώ σε χρώμα silver πιστεύω να έκανα καλή επιλογή και στο χρώμα και στο κινητό τους ζήτησα και δώρο και θα μου στηλουν και ένα φορτιστή αυτοκινήτου!! Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν μου έχουν στειλη το traking η βιάζομαι πολύ??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα ήμουν Ανάμεσα σε letv 2 pro και το Redmi Note 3 pro τελικα αποφάσισα να πάρω το Redmi για ένα και μόνο λόγο οι κοινότητα εδώ!! δεν την βρησκης πουθενά!!! Μπορεί το letv 2 pro να είναι λίγο καλητερο σαν τηλέφωνο αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλα το πιο σημαντικό είναι η κοινότητα μας εδώ!! Θα το παραγγείλω από vickmaill σε silver χρώμα, τη ρομ να ζητήσω μου βαλουν?? Για να μπορώ μετά να περάσω την δικοί μας?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2…

• Καλησπέρα ήμουν Ανάμεσα σε letv 2 pro και το Redmi Note 3 pro τελικα αποφάσισα να πάρω το Redmi για ένα και μόνο λόγο οι κοινότητα εδώ!! δεν την βρησκης πουθενά!!! Μπορεί το letv 2 pro να είναι λίγο καλητερο σαν τηλέφωνο αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος αλλα το πιο σημαντικό είναι η κοινότητα μας εδώ!! Θα το παραγγείλω από vickmaill σε silver χρώμα, τη ρομ να ζητήσω μου βαλουν?? Για να μπορώ μετά να περάσω την δικοί μας?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• fastcardtech.com/τη λέει αυτό το κατάστημα για αγορά τηλέφωνου?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα αυτό το σαιτ τη λέει για αγορά τηλέφωνου??https://www.fastcardtech.com/ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρέπει πρώτα να του κάνω Factory Reset αν θυμάμαι καλά?? Και μετά περνάω την fastboot σωστά?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ευχαριστώ πολύ!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά παραγγηλα ένα redmi note2 prime για ένα φίλο αλλά ήρθε με ρομ από το μαγαζί από ότι θυμάμαι εδώ υπήρχε ένα βίντεο που έδειχνε πως κάνουμε fastboot για να περάσουμε την ελληνική έτσι έφτιαξα και το δικό μου μήπως ξέρει κάποιος που είναι αυτό το βίντεο?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα τελικά θα παρω το εργαλείο δεν μου πάει η καρδιά να φύγω από xaomi και να πάω σε letv το βρήκα vickmaill γύρω στα 175 ευρώ δώρα κάνουν?? Και σε τη ρομ να ζητήσω για να είμαι οκ μετά?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εμένα δεν μου έδωσαν τίποτα. Από εκεί το πήρα. Εάν θέλεις να βάλεις την ελληνική θα τι πάρεις με dev. Εάν δεν σε χαλάει που θα είναι αγγλικά και δεν γουστάρεις να παιδεύεσαι με fastboot κτλπ πάρε το με …

• Καλησπέρα τελικά θα παρω το εργαλείο δεν μου πάει η καρδιά να φύγω από xaomi και να πάω σε letv το βρήκα vickmaill γύρω στα 175 ευρώ δώρα κάνουν?? Και σε τη ρομ να ζητήσω για να είμαι οκ μετά?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαχαχαχα ρε παιδιά είναι το prime από σκρουτς έχει 250 εγώ του το δίνω 200 και το τηλέφωνο πετάει!!!!! Το θέμα είναι εγώ δεν ξέρω τη να πάρω.... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από bilis1234: “Συγνώμη πάλι που ξαναγράφω είμαι ανάμεσα σε αυτό εδώ το εργαλείο και στο letv le eco 2 max βοήθεια please!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είσαι σε φόρουμ για Xiaomi. Τι θες να σου πούμε; τα Letv έχουμε πει δεν έχουν υποστήριξη για ρομ. Ούτε κοινότητα ούτε τίποτα. Αν σου τύχει κάτι θα ψάχνεις στο ίντερνετ για λύση. Εδώ όλα άμεσα. Τα παιδιά κάνουν φοβερή δουλειά. Από κει και πέρα …

Μήνυμα

Παράθεση από 3ftw: “Παράθεση από bilis1234: “Συγνώμη πάλι που ξαναγράφω είμαι ανάμεσα σε αυτό εδώ το εργαλείο και στο letv le eco 2 max βοήθεια please!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Είσαι σε φόρουμ για Xiaomi. Τι θες να σου πούμε; τα Letv έχουμε πει δεν έχουν υποστήριξη για ρομ. Ούτε κοινότητα ούτε τίποτα. Αν σου τύχει κάτι θα ψάχνεις στο ίντερνετ για λύση. Εδώ όλα άμεσα. Τα παιδιά κάνουν φοβερή δουλειά. Από κει και πέρα δική σου ή γνώμη.” ΤΟ ξέρω για την υποστήριξη…

• Συγνώμη πάλι που ξαναγράφω είμαι ανάμεσα σε αυτό εδώ το εργαλείο και στο letv le eco 2 max βοήθεια please!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαχαχαχα!!!!από σκρουτς έχει 230 από Κίνα δεν ξέρει να το αγοράσει ίσα ίσα τον διευκοληνω και όλας!!! Ενοειτε ότι αξίζει απλα όπως είπα και πιο πάνω δεν θέλω να αλλάξω τηλέφωνο και να πάρω πάλι το ίδιο με λίγες διάφορες. Τέλος πάντων ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια!! Αααα ξέχασα η κάμερα του pro τη λέει??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αυτό το λέω γιατί βρηκα να δώσω το Redmi Note 2 200 ευρωπουλα για αυτό κοιτάζω μεχρη 250 ευρώ τηλέφωνο Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• X620 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk