Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 781-800 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλό τηλέφωνο αλλά νομηζω ότι αυτό που έχω τώρα πάνω κάτω είναι τι ίδιο με αυτό που έχω αν όχι καλύτερο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το πολύ πολύ να το δώσω σε κάποιο μαγαζί να μου το φτιάξουν αλλά θέλουν 90 ευρώ τέλος πάντων θα δούμε ευχαρηστω πολύ για της απάντησης!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και πολύ καλά κάνεις!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από johnkeppas: “Σωστό κι αυτό. Τα παιδιά κι εγω σου προτείναμε κάποια τηλέφωνα. Η απόφαση δική σου... Καλές αγορές. Υγ:αν τελικά δεν το φτιάξεις και δεν το θες στείλτο μου Θεσσαλονίκη να το δώσω στη δικιά μου που με παρακαλαει για ένα xiaomi... Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Κάνουμε αλλαγή με το MI5????? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Εξερετικο άρθρο!!!!!! Με νόημα?!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το θέμα είναι ότι βρήκα να δώσω το Redmi 200 ευρώ και θα ήθελα να επερνα κάτι καλητερο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Χαχαχαχα λες να το κάνω??? Μπα ααα βλέπω να περνώ και αλλους στο λαιμό μου.. Και κάποιο μαγαζί που το αναλαμβανε να το φτιάξει ήθελε 80 όλα μαζί!!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν υπάρχει περίπτωση δεν πιάνουν τα χέρια μου με τίποτα!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είμαι σε xaomi 3 χρόνια είχα το m3 υπέρ ευχαριστημένος όπως και με τα παιδιά εδώ!!! αλλά μου έπεσε και έσπασε η οθόνη και εδω Κέρκυρα δεν έβρισκα κάποιον να μου το φτιάξει και για αυτό το άλλαξα αλλιώς θα το είχα ακόμη και τώρα. Με τα redmi το θέμα είναι ότι είναι κατώτερη σειρά σε σχέση με τα mi δεν ξέρω είμαι σε συνχηση... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για letv one Pro τη λέτε??? Ή για mic4??? Η είναι αρκετά παλιά κινητά??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να είναι καλητερο δηλαδή από αυτό που έχω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Με μέγεθος δεν έχω θέμα απλά με ενδιαφέρει η αυτονομία της μπαταρίας, να είναι γρήγορο να μην κολαει με καλή φωτογραφική μηχανή. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα έχω το Redmi Note 2 είμαι σχετικά ευχαριστημένος με εξερεση την μπαταρία βρήκα να το πουλήσω και θέλω να πάρω ένα αλλο γύρω στα 200 ευρώ τη μου προτείνετε??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Γιατί σαν έκδοση Android έχει την 5.0.2??και όχι την 6.0.1?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk