Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 821-840 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Ρέε παιδιά τη να ρωτήσω κάτι?? Γιατί πλέον το ημερολόγιο δεν μου εμφανιζη τα γενέθλια??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από bilis1234: “Και πως γίνεται?? Όλο αυτό?? Εάν έχω Card reader??στο λαπ τοπ Ποια είναι η διαδικασία?? ” Θα της κάνεις απλά format” Ευχαριστώ πολύ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να ρωτήσω κάτι?? Πως μπορώ να σύγχρονησω της επαφές του fb με το ημερολόγιο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Backup

Μήνυμα

Και πως γίνεται?? Όλο αυτό?? Εάν έχω Card reader??στο λαπ τοπ Ποια είναι η διαδικασία?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Backup

Μήνυμα

Ααα τώρα κατάλαβα εννοείς ότι πρέπει να αγοράσω ένα για να κάνω την δουλειά μου Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Backup

Μήνυμα

Το κατεβάζω το Card reader δώσε μου σε παρακαλώ οδηγίες γιατί είμαι ασχετος!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Backup

Μήνυμα

Πως το κάνω αυτό??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Backup

Μήνυμα

Απάντηση πάντως δεν πηρα... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα έχω ένα θέμα κάνω κανονικά backup στο twrp όταν όμως πάω να κάνω restore μου λέει ότι το αρχείο είναι failed γιατί?? ” Μήπως άρχισε να έχει προβλήματα η SD Card σου ??? :D” Και τη πρέπει να κάνω??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Backup

Μήνυμα

Και τη πρέπει να κάνω?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Backup

Μήνυμα

Καλησπέρα έχω ένα θέμα κάνω κανονικά backup στο twrp όταν όμως πάω να κάνω restore μου λέει ότι το αρχείο είναι failed γιατί?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από bilis1234: “Πέρασα την πατς για αυτό ” Αυτο θα μπορούσε να είναι απάντηση στο πρόβλημα που αντιμετώπισες” Από εδώ και πέρα θα ξέρω και δεν θα την πατήσω..... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από bilis1234: “Υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα που όταν πέρασα την ρομ κολησε όλο το τηλέφωνο να έγινε γιατί έχω σαν εφαρμογή το Redmi note2 tool??? Kαι έχω κάνει κάποιες μετατροπές?? ” Αν στην αναβάθμιση χρησιμοποιησες Full και όχι patch rom δεν υπαρχει περιπτωση να εφαγε το κολλημα εξαιτίας της εφαρμογής” Πέρασα την πατς για αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilis1234: “καλημερα εγω εχω θεμα με το twrp μου κολαει πως μπορω να το ξαναπερασω??στα υποψιν οτι δεν μπορω να ανοιξω το τηλεφωνο ” Λύθηκε το πρόβλημα.... ;)” Υπάρχει περίπτωση το πρόβλημα που όταν πέρασα την ρομ κολησε όλο το τηλέφωνο να έγινε γιατί έχω σαν εφαρμογή το Redmi note2 tool??? Kαι έχω κάνει κάποιες μετατροπές?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilis1234: “καλημερα εγω εχω θεμα με το twrp μου κολαει πως μπορω να το ξαναπερασω??στα υποψιν οτι δεν μπορω να ανοιξω το τηλεφωνο ” Λύθηκε το πρόβλημα.... ;)” Ναι!!! Πέρασα την ρομ και όλα όκ!!!! Απλά δεν καταλαβαίνω γιατί η ρομ που κατεβαζα πριν σταματαγε ενώ αυτή που μου εστειλες μεσω Android files κατέβηκε κανονικά. Ευχαριστώ πολύ!!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από arist1976: “Παράθεση από amwnra: “ακομα κολλημενο ειναι.... ” Και εγώ το ίδιο πρόβλημα έιχα, εκανα install την ota apo to twrp και κόλλησε στο logo. Τώρα έκανα restore απο to twrp την 6.1.29 και θα δοκιμάσω με την κανονική. Δεν έχω κάνει καμία αλλαγη, μάλλον πρέπει να το κοιτάξετε λιγάκι.” To ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ αλλά ξανακατεβασα όλοι την ρομ στον υπολογιστή την την πέρασα από εκεί σε twrp έκανα install και όλα όκ αλλά πεδευομαι από χτες το βράδυ.. Φυσικά με βοήθησε πάρα πολύ…

• καλημερα εγω εχω θεμα με το twrp μου κολαει πως μπορω να το ξαναπερασω??στα υποψιν οτι δεν μπορω να ανοιξω το τηλεφωνο

• καλημερα εχω μεγαλο προβλημα με το τηλεφωνο χτες βραδυ κατεβασα την τελευτεα ρομ την περασα κανονικα με ινσταλ αλλα μετα την μπαρα κολησε στο λογοτιπο τησ μιουι γυρναω παλη στο twrp να κανω restore τοbuckup μου αλλα τιποτα τσιφος το κανω εργοστασιακες και κατα λαθος αλλαζω της ρυθμησεις στο twrp και του κανω reeboot το θεμα ειναι οτι κατεβασα παλη την ρομ αλλα το twrp δεν μου την κανει φλας και σε καποια μενου κολαει και πρεπει να βγαλω μπαταρια για να ξεκοληση παρακαλω βοηθεια γιατι εχω μηνει χ…

• καλησπερα κατεβασα την romτην περασα με recovery αλλα μετα την μπαρα εμενε στο λογοτιπο της μιουι το θεμα ειναι παω να την ξαναπερασω και μου βγαζει σφαλμα σιν οτι παω να κανω restore to buckup μου αλλα μου το βγαζει και αυτο failed τι να κανω??????

• Συλλογή MODs για Redmi Note 2

bilis1234 - - MODs για MIUI ROMs

Μήνυμα

Καλημέρα να ρωτήσω κάτι?? Εάν κατεβάσω το Redmi note2 tool μπορώ από εκεί να φτιάξω την αυτοδιναμια της μπαταρίας?? Η χρειάζεται και κάτι άλλο?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk