Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 861-880 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.

• Παράθεση από PetranEVO: “ Μπορώ να δώ το Battery usage σου αν επιτρέπεται ; να το συγκρίνω με το δικό μου ώστε να δω αν καταφέρω να βγάζω 1 μέρα; ” Εδώ είσαι φίλε μου.

• RE:

bilis1234 - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από sakis117: “Ετσι ετσι με καλη διαθεση καναμε πλακιτσα οχι με την κακη ενοια ... Με απασχολης απο τα επεισόδια μου που πρεπει να δω :P” Καλό βράδυ και εγώ παω για δουλειά!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sakis117: “ ΧΑΧΑ και αυτο σωστο αλλα για να μην παρεξηγηθούμε Ζητω απο το φιλαρακι συγγνωμη για την μικρη ειρωνία μου .. Η νικη ειναι οντως σημαντικη για το φορυμ μας και μπραβο μονο και για την κινηση που εκανες .... Λοιπον τα λεμε παω να δω Burn noticed ” Σίγουρα και μπράβο του!!! Και μόνο αυτό μετράει!! Απλά είπα να κάνουμε λίγο πλάκα με την καλή έννοια!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sakis117: “ Ε μαλακια εκανες τωρα.. Δηλαδη να μην χαιρεται ? Βλεπεις οτι πηγε και ψηφισε αφησετον να χαρεί . Τωρα πιστεύω τον ξενέρωσες αγρια ” Όχι μωρέ δεν νομηζω μπορεί να συνεχίσει να χερετε με την νίκη του φόρουμ μας!!!! Πολύ σημαντικό αυτό!!!!! ::D:D Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από sakis117: “ Ελα ρε bill μην του το χαλας τωρα του ηρθε τωρα ψηφισε .. Σημασια εχει η κινηση :p ” Χαχαχαχα απλά τον ενημερώνω μην χερετε τσάμπα??? ;);) Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από billxrys: “billxrys έδωσα και εγώ ψήφο για την νίκη...” Κάπως αργά φίλε μου!!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από LeonTsi: “Μακαρι ρε bili, εγώ δεδομένα και συγχρονισμό δεν κλείνω ποτέ... έχω δοκιμάσει πολλές rom από τότε που πήρα το κινητό με μικρές διαφορές, αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο, και πιστεύω συμφωνούν πολλοί εδώ μέσα μαζί μου. Πολλές φορές ενώ έχω φορτισμένο και αρκετές ώρες μετά το 100% χωρίς να ανοιξω την οθόνη πηγαίνοντας για ύπνο να το βρίσκω ακόμη και στο 80%. Εχθες συγκεκριμένα με πολύ Νορμάλ χρήση με 43 λεπτά οθόνη πήγε στο 37%.... αβησος το κινητό τι να πω δεν ξέρω.... ” Έχει…

• Παράθεση από PetranEVO: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από LeonTsi: “Χρονια πολλά και καλά σε όλους!!! Αυτά με την μπαταρία που λέτε τα διαβάζω σαν κινέζικα..... όσο και να το αφήσω μετά την φόρτιση δεν έχω δει 4-6 ώρες άντε 2 και αυτό με Νορμάλ χρήση, χωρίς παιχνίδια εννοείται, τώρα αν εσείς εννοείται να βλέπετε μόνο την οθόνη τι να πω δεν ξέρω.... όλοι τα ίδια τηλέφωνα έχουμε....? ” Όχι φίλε με ίντερνετ συγχρονισμό fb και παιγνίδια 5 ώρες έβγαλα το πρωί. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρ…

• Παράθεση από PetranEVO: “ ”

• RE:

bilis1234 - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από LeonTsi: “Χρονια πολλά και καλά σε όλους!!! Αυτά με την μπαταρία που λέτε τα διαβάζω σαν κινέζικα..... όσο και να το αφήσω μετά την φόρτιση δεν έχω δει 4-6 ώρες άντε 2 και αυτό με Νορμάλ χρήση, χωρίς παιχνίδια εννοείται, τώρα αν εσείς εννοείται να βλέπετε μόνο την οθόνη τι να πω δεν ξέρω.... όλοι τα ίδια τηλέφωνα έχουμε....?” Όχι φίλε με ίντερνετ συγχρονισμό fb και παιγνίδια 5 ώρες έβγαλα το πρωί. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλή χρονιά!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• ευχαρηστω φιλε μου για την απαντηση αλλα το βρηκα!!!οπως γραφω και απο πανω..

• Παράθεση από bilis1234: “καλημερα παιδια και χρονια πολλα!!εκανα μια πατατα εκανα factory reset και τα εσβησα ολα χωρης να εχω backup ,το θεμα μου ειναι οτι ενω ξεκιναω να στεισω το εργαλειο απο την αρχη και περναω email και κωδικους μολης φτανω στο mi cloud και βαζω κωδικο και παω ευρεση συσκευης και παταω επομενο η εφαρμογη σταματαει το ιδιο και στην παραληψει εφαρμογης please καποιος μια βοηθεια. ” ακυρο παιδια το βρηκα το γυρησα σε αγγλικα και το διωρθοσα!!!

• καλημερα παιδια και χρονια πολλα!!εκανα μια πατατα εκανα factory reset και τα εσβησα ολα χωρης να εχω backup ,το θεμα μου ειναι οτι ενω ξεκιναω να στεισω το εργαλειο απο την αρχη και περναω email και κωδικους μολης φτανω στο mi cloud και βαζω κωδικο και παω ευρεση συσκευης και παταω επομενο η εφαρμογη σταματαει το ιδιο και στην παραληψει εφαρμογης please καποιος μια βοηθεια.

• Ευχαριστώ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα παιδιά Να ρωτήσω κάτι?? Δεν μπορώ να βρω πως δουλεύει η Μπάρα αναζητήσεις συγκεκριμένα δεν την βρίσκω... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παιδιά εάν είναι να κερδίσουμε αυτό να γίνει με θέμητα μέσα εάν είναι να κάνουμε face κωδικούς δεν αξίζει και θα είναι κρίμα να στηγματηστουμε γιατί θα τα βρουν η Κινέζοι... Εάν είναι να κερδίσουμε να το κάνουμε με το σπαθί μας και όχι με νοθιες... Έτσι και αλλιώς εδώ που ημαστε είναι κατόρθωμα που θα περάσουμε την χιλιαρα!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πατάω πάνω στον σενσορα κληνει αλλά όταν βγάζω το χέρι ανοίγει πάλι γιατί?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μπράβο παιδια μπορούμε!!!!!! Όσοι δεν ψήφισατε κάντε το 2 λεπτά κόπος είναι όταν είναι για καινούργια ρομ όλοι περιμένουμε καραουλι. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

bilis1234 - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από XiaomiNewbie: “Η μπαταρία πάει κατά διαολου.. Μέσα σε 1 ώρα με ανοιχτό Wi-Fi χωρίς χρήση.. Έχασε 10 τις εκατό!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Φιλε μου 5 ώρες και κάτι ή μπαταρία με WiFi συνέχεια, fb ανοιχτό συγχρονισμό παιγνίδια και σερφαρησμα πετάει!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk