Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 941-960 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από kinezos69: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από kinezos69: “Εγώ έχω περασμένη την stable rom. Τι διαδικασία ακριβώς πρέπει να ακολουθήσω? ” Κατέβασε το αρχείο και κάνε εγκατάσταση σαν να ήταν αρχείο ROM. Θα σου αφαιρέσει το busybox από την stable. Απλά είπα ότι κάνει ΚΑΙ για τις developer που έχει πλήρη root. ” Για να μην κάνω καμιά πατάτα...πάω εργαλεία-αναβάθμιση-επιλέξτε πακέτο αναβάθμισης και θα επιλέξω το αρχείο που θα είναι χύμα ριγμένο στην εσωτερική του κινητού? ” Παράθεση …
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “την κουναω!!!!! με ολοι μου την δυναμη!!!!ευχαρηστω παρα πολυ!!!! smile.png smile.png smile.png τελικα ευκολακι ηταν, το βιντεο και εσυ φυσηκα με βοηθησατε πολυ,να ειστε καλα ευχομαι το note να ξεπεραση το m3 που ειχα!!!! thumbsup.png thumbsup.png ” Μπράβο βρε!!! Μπράβο σου που τα κατάφερες!! Πολύ χαίρομαι! Άντε να ευχαριστηθείς τώρα τη ΤΗΛΕΦΩΝΑΡΑ σου! ” ευχαρηστω!!!καλητερο απο μ3?? αν και θα το δω και απο μονος μου,απλα εσυ πιο ειδηκος μετραει πολ…
-
Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “για να καθαρησω το τηλεφωνο απο της κινεζιες τη κανω????επαναφορα???η κατι αλλο??ο οδηγος δεν λεει?? ” Ο οδηγός ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ σου λέει! Σου δείχνει το τρόπο πως να απαλλαγείς εντελώς από οτιδήποτε κινέζικο ή προβληματικό υπάρχει στο τηλέφωνό σου και να βάλεις φρέσκα πράγματα!Αν κάνεις επαναφορά όπως είσαι τώρα, θα επανέλθεις και πάλι στην ρομ που φοράς τώρα, δηλαδή στη 66.77.33.0…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “για να καθαρησω το τηλεφωνο απο της κινεζιες τη κανω????επαναφορα???η κατι αλλο??ο οδηγος δεν λεει?? ” Ο οδηγός ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ σου λέει! Σου δείχνει το τρόπο πως να απαλλαγείς εντελώς από οτιδήποτε κινέζικο ή προβληματικό υπάρχει στο τηλέφωνό σου και να βάλεις φρέσκα πράγματα!Αν κάνεις επαναφορά όπως είσαι τώρα, θα επανέλθεις και πάλι στην ρομ που φοράς τώρα, δηλαδή στη 66.77.33.00 LHMCNCH STABLE, αλλά με…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “για να καθαρησω το τηλεφωνο απο της κινεζιες τη κανω????επαναφορα???η κατι αλλο??ο οδηγος δεν λεει?? ” Ο οδηγός ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ σου λέει! Σου δείχνει το τρόπο πως να απαλλαγείς εντελώς από οτιδήποτε κινέζικο ή προβληματικό υπάρχει στο τηλέφωνό σου και να βάλεις φρέσκα πράγματα! Αν κάνεις επαναφορά όπως είσαι τώρα, θα επανέλθεις και πάλι στην ρομ που φοράς τώρα, δηλαδή στη 66.77.33.00 LHMCNCH STABLE, αλλά με καθαρές cache και χωρίς εφαρμογές ή προσωπικά…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “μολης το πηρα το τηλεφωνο καινουριο με εκδοση 66.77.33.00 LHMCNCH STABLE.αλλα επειδη ειμαι ασχετος για αυτο ρωταω εαν μπορω να περασω την ελληνηκη εβδομαδιαια χωρης mi flash γιατι το φοβαμαι. ” Βρε συ, ότι θέλεις κάνε...δοκίμασε...και έτσι κι αλλιώς... και ότι σου αρέσει κράτα το...Επειδή όμως έχεις stable, εάν θέλεις να περάσεις developer, πρόσεχε, πρέπει να κάνεις "επαναφορά εργοστασιακών ρυμθίσεων" πριν την περάσεις. Αν θέλεις να περάσεις και πάλ…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από bilis1234: “ ” ” Billy μου δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι η συσκευή σου. Μπορείς να περάσεις την Ελληνική και να δοκιμάσεις και αν δεν έχεις θέμα συνεχίζεις έτσι...Εάν έχεις, το φλασάρεις από την αρχή με το Miflash και τελειώνουν τα βάσανά σου... ” μολης το πηρα το τηλεφωνο καινουριο με εκδοση 66.77.33.00 LHMCNCH STABLE.αλλα επειδη ειμαι ασχετος για αυτο ρωταω εαν μπορω να περασω την ελληνηκη εβδομαδιαια χωρης mi flash γιατι το φοβαμαι.
-
Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “καλημερα μολης ηρθε το θεριο!!μπορει καποιος να μου δωσει το λινκ η το βιντεο η καποιον οδηγο??? για να του βαλω την ελληνηκη??και να βγαλω τα κινεζικα??ευχαρηστω ” Δηλαδή θέλεις να πεις ότι είσαι τόσο καιρό μέσα σε αυτό το φόρουμ και ακόμα δεν ξέρεις που θα βρεις ΑΥΤΟΝ τον οδηγό? ” ” εχεις απολητο δικιο!!!λαθος μου...το θεμα μου ειναι οτι ανοιγω το τηλεφωνο αλλα στην συνδεση με mi cloud μου βαζει δυστυχως η εφαρμογη mi clou…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “καλημερα μολης ηρθε το θεριο!!μπορει καποιος να μου δωσει το λινκ η το βιντεο η καποιον οδηγο??? για να του βαλω την ελληνηκη??και να βγαλω τα κινεζικα??ευχαρηστω ” Δηλαδή θέλεις να πεις ότι είσαι τόσο καιρό μέσα σε αυτό το φόρουμ και ακόμα δεν ξέρεις που θα βρεις ΑΥΤΟΝ τον οδηγό? ” εχεις απολητο δικιο!!!λαθος μου...το θεμα μου ειναι οτι ανοιγω το τηλεφωνο αλλα στην συνδεση με mi cloud μου βαζει δυστυχως η εφαρμογη mi cloud εχει σταματησει.και δεν μ…
-
Παράθεση από parmenion: “Παράθεση από bilis1234: “καλησπερα να ρωτησω κατι??μπορω ελλαδα να βρω θικη για το εργαλειο??γιατι εκανα το λαθος και το παραγγηλα χωρης θικη και δεν μπορω να ξανακανω παραγγελια παλι. ” Ψάξε στο Skroutz. Θαα βρείς σίγουραskroutz.gr/c/579/thikes-kinhtw…span&keyphrase=xiaomi+mi3 ” εχεις δικιο δεν εχω κανει ενημερωση προφιλ ...για το redmi note 2 ρωτησα το μ3 δυστηχως μου εσπασε και παρηγγηλα το νοτε 2 τωρα.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “ακρηβως για αυτο για να δουμε??οσο για την rom το γνωρηζω και στο μ3 την ελληνικη ειχα.ενοοω σαν γριγοραδα φωτο και επεξεργαστη ειναι σαν το μ3?? και το μ4???αυτο με ενδιαφερει πιο πολυ.ευχαρηστω ” Θέλεις απάντηση αγόρι μου στο ερώτημά σου? ΟΡΙΣΤΕ: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6622/ αυτα ειναι!!!!!στο μ3 το πολυ 43 εβγαζε αυτο εδω ειναι πυραυλος!!!!!!!με εφτιαξες τωρα!!!!!! ”
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “καλησπερα ειχα το μ3 αλλα δηστηχως το εσπασα και ημουν μεταξη του μ4 και του note2 τελικα παραγγηλα τι λετε???http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-note-2-2-32-black.html ” Πολύ καλή επιλογή σαν συσκευή! Με το καλό να παραλάβεις! Καλορίζικο! ” ευχαρηστω εχει μεγαλη διαφορα απο το μ3 που ειχα πριν??και το μ4??και κατι αλλο στο mini deal λεει οτι ειναι ελλαδα δηλαδη θα ερθει γρηγορα??? ” Το…