Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 961-980 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “καλησπερα ειχα το μ3 αλλα δηστηχως το εσπασα και ημουν μεταξη του μ4 και του note2 τελικα παραγγηλα τι λετε???http://www.minideal.net/stock-in-greece-xiaomi-redmi-note-2-2-32-black.html ” Πολύ καλή επιλογή σαν συσκευή! Με το καλό να παραλάβεις! Καλορίζικο! ” ευχαρηστω εχει μεγαλη διαφορα απο το μ3 που ειχα πριν??και το μ4??και κατι αλλο στο mini deal λεει οτι ειναι ελλαδα δηλαδη θα ερθει γρηγορα???
-
καλημερα παιδια εχω ενα μεγαλο θεμα.. μου επεσε το τηλεφωνο και μου ραγησε η οθονη το θεμα ομως ειναι οτι δεν δουλευη το τατσ και δεν μπορω να το ξεκλειδωσο εκτος απο αυτο δεν εχει και σημα κινητης.τι μπορω να κανω??να το ανοιξω μονος με τιποτα...ειμαι απο κερκυρα εχει καποιος να μου προτηνει κατι???
-
σπασμενη οθονη mi3
Μήνυμακαλημερα παιδια σημερα εσπασα την οθονη κατα λαθος δεν δουλευη ουτε τατσ ουτε σημα της κηνητης ειμαι απο κερκυρα ξερει καποιος τι να κανω??να το φτιαξω μονος δεν παιζει με τιποτα.....
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι?? Έκανα την αναβάθμιση από το updater και όχι μέσω recovery και δυστυχώς έχασα το recovery twrp πως μπορώ να το επαναφέρω?? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πανεύκολα! Διάβασε ΕΔΩ και ακολούθησε τις οδηγιες. ” Το κατεβασα από το κινητό το περασα στην μνήμη και του εκανα μετονομασία σε update. zip πηγα στο mi recovery έκανα ότι έπρεπε αλλά μου έβγαλε the updat…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “Το κατεβασα από το κινητό το περασα στην μνήμη και του εκανα μετονομασία σε update. zip πηγα στο mi recovery έκανα ότι έπρεπε αλλά μου έβγαλε the update zip failed τι κάνω λάθος?? ” Δεν ξέρω τι κάνεις λάθος. Το αρχείο πρέπει να λέγεται "update.zip" (και όχι όπως το έχεις γράψει παραπάνω με κενό ..."update. zip") πρέπει να είναι ΧΥΜΑ (όχι σε φάκελο) στην εσωτερική μνήμη του τηλεφώνου (στην εσωτερική SD κάρτα δηλαδή) και όχι στην εξωτερική SD... Απλά …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι?? Έκανα την αναβάθμιση από το updater και όχι μέσω recovery και δυστυχώς έχασα το recovery twrp πως μπορώ να το επαναφέρω?? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Πανεύκολα! Διάβασε ΕΔΩ και ακολούθησε τις οδηγιες.” Το κατεβασα από το κινητό το περασα στην μνήμη και του εκανα μετονομασία σε update. zip πηγα στο mi recovery έκανα ότι έπρεπε αλλά μου έβγαλε the update zip failed τι κάνω λάθος?? Στάλθηκε από το MI …
-
Καλησπέρα να ρωτήσω κάτι?? Έκανα την αναβάθμιση από το updater και όχι μέσω recovery και δυστυχώς έχασα το recovery twrp πως μπορώ να το επαναφέρω?? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από vipercubic: “Παράθεση από bilis1234: “Παράθεση από vipercubic: “Παράθεση από bilis1234: “παιδια βοηθεια καποιος πηγα να περασω με flashfity to zip για recovery και τωρα το τηλεφωνο δεν μπαινει σε recovery ουτε ανοιγει μενει στο λογοτιπο της μιουι και φορτιστη που βαζω δεν αναβει το λαμπακι φορτισης, τι κανω παιδια το χρειαζομαι το τηλεφωνο” Μην πανικοβάλλεσαι για αρχή! Για αρχή φλάσαρε recovery από εδώ Xiaomi Mi 3 με τον fastboot τρόπο (Fastboot Install Method (No Root Required) Για…
-
Παράθεση από vipercubic: “Παράθεση από bilis1234: “παιδια βοηθεια καποιος πηγα να περασω με flashfity to zip για recovery και τωρα το τηλεφωνο δεν μπαινει σε recovery ουτε ανοιγει μενει στο λογοτιπο της μιουι και φορτιστη που βαζω δεν αναβει το λαμπακι φορτισης, τι κανω παιδια το χρειαζομαι το τηλεφωνο” Μην πανικοβάλλεσαι για αρχή! Για αρχή φλάσαρε recovery από εδώ Xiaomi Mi 3 με τον fastboot τρόπο (Fastboot Install Method (No Root Required) Για να μπεις σε Fastboot με κλειστή συσκευή κρατάς πατ…
-
παιδια βοηθεια καποιος πηγα να περασω με flashfity to zip για recovery και τωρα το τηλεφωνο δεν μπαινει σε recovery ουτε ανοιγει μενει στο λογοτιπο της μιουι και φορτιστη που βαζω δεν αναβει το λαμπακι φορτισης, τι κανω παιδια το χρειαζομαι το τηλεφωνο
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από DaFFyNaSH: “έχρι τώρα όλα ήταν καλά με τον updater γιατί το αλλάξαν;” Έχουν αυτό το βίτσιο οι Κινέζοι... :lol:” Χαχαχαχα τρελα βιτσια έχουν... Ευτυχώς υπαρχετε εσείς και σώζεται την κατάσταση!!! Ευχαριστώ πολύ!!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilis1234: “Έχασα το twrp τι μπορώ να κάνω Τωρα???” Βλέπω ότι έχεις δηλώσει Mi-3W και στο συγκεκριμένο τηλέφωνο δεν είχαμε βάλει ποτέ TWRP. Είχαμε CWM Recovery.” Ναι λάθος του πληκτρολογιου έβαλα την ρομ μέσω του update της και το έχασα τώρα τη κανω?? Υπάρχει κάποιο φιξ?? Ευχαριστώ για την απάντηση. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχασα το twrp τι μπορώ να κάνω Τωρα??? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα που μπορώ να βρω τα φιξ του recovery?? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΔηλαδή δύσκολα να βρω Ελλάδα για μ3??γιατι από έξω έχω θέμα με την κάρτα. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΔηλαδή δύσκολο να βρω??? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΚαλημέρα παιδιά από που μπορώ να βρω Armband από Ελλάδα για xaomi m3?? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από John Baron: “Παράθεση από bilis1234: “Καλησπέρα παιδιά πέρασα την 5.27 αλλά έχω θέμα πάω ρυθμίσεις και μετά εφαρμογές προεπιλεγμενες ρυθμίσεις αλλά μολης το πατάω κολαει. Και μου λέει ότι δυστυχώς η ρυθμίσεις σταμάτησαν τη μπορω να κανω?? Ευχαριστώ <br /> <br /> Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δοκίμασε μια να γυρίσεις το κινητό στα Αγγλικά και να το δοκιμάσεις, μην τυχόν είναι θέμα με string της μετάφρασης” Το έκ…
-
Καλησπέρα παιδιά πέρασα την 5.27 αλλά έχω θέμα πάω ρυθμίσεις και μετά εφαρμογές προεπιλεγμενες ρυθμίσεις αλλά μολης το πατάω κολαει. Και μου λέει ότι δυστυχώς η ρυθμίσεις σταμάτησαν τη μπορω να κανω?? Ευχαριστώ <br /> <br /> Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk