Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 981-1.000 από 1.000. Υπάρχουν περισσότερα αποτελέσματα αναζήτησης, παρακαλώ βελτιώστε τις παραμέτρους αναζήτησης.
-
Καλησπέρα παιδιά πέρασα την 5.27 αλλά έχω θέμα πάω ρυθμίσεις και μετά εφαρμογές προεπιλεγμενες ρυθμίσεις αλλά μολης το πατάω κολαει. Και μου λέει ότι δυστυχώς η ρυθμίσεις σταμάτησαν τη μπορω να κανω?? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Οκ ευχαριστώ Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από bilis1234: “Καλημερα εχω ενα προβλημα με την 6.5 το τηλεφωνο κολαει συνεχεια σε πολλες εφαρμογες και μου λεει οτι δεν ανταποκρηνετε τη μπορω να κανω? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Αν η προηγούμενή σου ROM δεν ήταν Stable αλλά Developer, είναι λογικό να έχεις προβλήματα. Αυτά θα λυθούν όταν κάνεις Factory Reset/Defaults και ξανακάνεις flash την 6.5 και πάλι.” Όχι κανονικά stable είχα Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημερα εχω ενα προβλημα με την 6.5 το τηλεφωνο κολαει συνεχεια σε πολλες εφαρμογες και μου λεει οτι δεν ανταποκρηνετε τη μπορω να κανω? Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αααα ρε stable που μας χρειάζεται!!!!!
-
Ακομη δεν φτιάχτηκε το πρόβλημα με την stable??? Αααα ρε κινεζη τη μας κανετε...
-
Καλημέρα ποτε θα είναι διαθέσιμες η ρομ??
-
Ποτε θα βγει καινούργια stable γιά xaomi m3 ????
-
Από 5.1σε 5.2 παμε απευθείας η χρειάζεται wipe??
-
xiaomi mi3
Μήνυματελικα καταφερα και το ανοιξα και εχει μια stable απο τον γεναρη τωρα πως εγηνε??ουτε εγω ξερω ειλικρινα τελειως στην τυχη!!!!!!ευχαρηστω για την βοηθεια
-
xiaomi mi3
Μήνυματσιφος τιποτα εκανα wipe reset αλλα παλη δεν ανοιγη μενει με το λογοτιπο οσο για το mi phone το κατεβασα κανονικα αλλα δεν μπορω να καταλαβω τιποτα ειναι στα κινεζικα....παρακαλω καποιος να βοηθησει εχω μεινη χωρης τηλεφωνο.....
-
xiaomi mi3
Μήνυμαοκ ευχαρηστω θα το δοκημασω
-
xiaomi mi3
Μήνυμαμου βγαζει τελικα κανονικα αλλα και το σιστεμ 1 δεν ανοιγει το τηλεφωνο μενει στο λογοτιπο της μουι
-
xiaomi mi3
Μήνυμαανοιγει και μολησ το κανει μου γραφει δυστηχως η διαδικασια com.androind.phone εχει σταματησει..κολαει εκει μετα σβηνει μονο του και ξανα το ιδιο πραγμα τι κανω τωρα?
-
xiaomi mi3
Μήνυμαδεν μου βγαζει active 1 η δυο εχω θεμα καποια πατατα εκανα παλη????
-
xiaomi mi3
Μήνυμαβοηθεια παιδια περασα μια stable αλλα το τηλεφωνο ανοιγε και εκληνε μονο του εντωμεταξη δεν ειχα αφησει αλλη ρομ μεσα....το θεμα ειναι οτι το συνδεω με τον υπολογηστη για να περασω αλλη ρομ αλλα δεν το διαβαζει σωστα και μου λεει οτι δεν βρεθηκε προγραμα οδηγησης please βοηθειαααααα
-
Ρε παιδια καμια καινούργια ραμ. Θα βγει??? Η τελευτεα ειναι ότι χειροτερο... δεν είναι stable καν...σέρνεται...
-
Armband
Μήνυμακαλημέρα armband για χαομι πού βρησκω???
-
Γιατί δεν βρίσκει τοποθεσια?? η καινούρια ρομ??