Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 417.
-
Έχω πρόβλημα εδω και 2 μέρες και δεν μπορώ να δω τις ειδοποιήσεις... Όταν πατάω στην επιλογή Ειδοποιήσεις μου εμφανίζει αυτοforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17995/ Εαν μπω μέσω του λινκ δηλαδή, xiaomi-miui.gr/community/index.php/NotificationList/, μου εμφανίζει μια λευκή σελίδα που γράφει ουσιαστικά το ίδιο... WCF::handleException() Unhandled exception: Call to a member function canRead() on null#0 /var/www/vhosts/xiaomi-miui.gr/xiaomi-miui.gr/community/wcf/lib/system/user/notification…
-
Παράθεση από Sof: “χρησομοποιω την developer 6.8.18 την οποια εκανα update πανω στην προηγουμενη developer ” Ποια developer την Ελληνική, την official, την global;;; Πως την πέρασες την πρώτη φορά έκανες καθαρή;;; δώσε επιπλέον πληροφορίες....
-
Χρηστικότητα Smartwatch
ΜήνυμαΜόλις μου ήρθε email για το blitz και σκέφτηκα να το αναφέρω εδω... Απο οτι βλέπω με προλάβατε... Βέβαια(οχι που δεν θα είχα κάτι να πω!) εμένα μου ήρθε με λίγο καλύτερη τιμή Αν ακολουθήσεις το σύνδεσμο φαντάζομαι θα στη βγάλει και εσένα! Είναι περίπου 75-76 ευρώ με το convert ratio της revolut. Με τρώει πολύ το χέρι μου για να το πάρω! Απο μήνα που θα έχω λεφτά κατα πάσα πιθανότητα θα το αγοράσωω εγω...
-
Παιδιά μήπως είστε λίγο υπερβολικοί με το θέμα της μπαταρίας...; Παράθεση από Sof: “οταν χρησιμοποιω data μεσα σε μια με μιαμιση ωρα μου τελιωνει η μιση μπαταρια, 50% ” Εγω οταν το πρωτοείχα αγοράσει, ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ, [b][/b]το κινητό μου κράταγε 48ώρες άνετα και παραπάνω. Ναι δεν έκανα βαριά χρήση και δεν είχα παρα πολλές εφαρμογές τότε αλλά όχι και 3 ώρες στο σύνολο ούτε τώρα μετα απο ένα χρόνο με τόσες εφαρμογές και βαριά χρήση δεν συμβαίνει αυτο... Παράθεση από mol: “δυστυχως με μιυι δε …
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Yeso521 - Tην Διεύθυνσή της (URL): WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ̫ • ̳)ฅ - Tι ακριβώς αγοράσατε:Xiaomi Redmi 3 Pro Golden - Την ημερομηνία αγοράς: 19/07 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 7 - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : Δεν μπήκα στον κόπο... - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 17 μέρες με NL via SF express - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Η συσκευασία μια χαρά όπως πάντα. Του ζήτησα εξτρα ενα τζάμι nillk…
-
Παιδιά εμένα η άποψή μου είναι οτι ακόμα συμφέρει η revolut μόνο και μόνο λόγο του convert ratio. Μάλιστα κάποιοι έχουν αναφέρει σε κάποιες περιπτώσεις(δυστυχώς δεν τις θυμάμαι) οτι η τράπεζά τους εκτος του ποσοστού που κρατάει για convert κρατάει άλλο ενα εφάπαξ ποσό. Κάτι που σημαίνει οτι άμα είναι μικρής αξίας το αντικείμενο που θες... κλάφτα! Όσον αφορά τα ταξίδια στο εξωτερικό που είπε ο @GR_Macedon συμφωνώ και επαυξάνω! Δοκιμασμένο!!
-
Παράθεση από perpetas: “Xiaomi Redmi Note 3 Pro 5.5 Inch FHD 3GB 32GB Smartphone Εδώ αναφέρει Official International.. να προτιμήσω αυτή; ” Μάλλον πρέπει να είναι καινούριο αυτο... Βλέπω οτι έχει διαφορά στη μπάντα του 4G... Εαν δεν έχεις wind τότε και αυτο σου κάνει. Το οποίο είναι αυτο που έχουν πάρει όλοι οι άλλοι. Επίσης αυτο που έβαλες εσυ λέει preorder.... Δεν ξέρω πόσο βιάζεσαι...Τέλος εαν πάρεις αυτο που σου προτείνω να ζητήσεις official developer ROM και όχι multi που λένε αυτοι οτι θα …
-
Χαχαχαχα. Ναι μονο εφαρμογές τα άλλα απο το micloud. Τι να κάνω που δεν θέλω να χάσω τα δεδομένα σε κάποιες(λίγες) εφαρμογές... Τέλεια ευχαριστώ!
-
Δεν νομίζω οτι υπάρχει international έκδοση... Ίσως κάποια site το γράφουν έτσι γιατί περνάνε multi ROM... Πάντως το vickmall και ο yeso που ψωνίζω εγω δεν έχουν... Αν λεω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποιος άλλος
-
Τι έκανα εγω. Έκανα τη διαδικασία κανονικά. Στη συνέχεια όμως απενεργοποίησα το λογαριασμό μου απο την καινούρια συσκευή. Έπειτα μπήκα TWRP και έκανα clear data,cache,dalvik. Μετά το ξανασέταρα(στα Αγγλικά πάντα) και το έδωσα στη γνωστή μου. Δεν μου είπε τίποτα περίεργο να έχει εμφανιστεί. Επίσης στο i.mi.com το μόνο που φαίνεται είναι οτι ο λογαριασμός μου κάποια στιγμή είχε συνδεθεί και σε κάποιο άλλο κινητό. Τέλος όμως να πω οτι καλό θα ήταν να κάνει ούτως η άλλως λογαριασμό ο φίλος σου και μ…
-
Επειδή ουτε εγω έχω κάνει καθαρή και λέω να κάνω. Επι της ευκαιρίας λέω να βάλω και stable γιατί απο αυτα που διαβάζω βλέπω οτι δουλεύει καλύτερα το bluetooth. Δεν ξέρω τι κάνει με τη ROM του @gkalen βέβαια το bluetooth. Έχει κάποιος να προτείνει καλύτερο τρόπο απο titanium για να βάλω πάλι τις εφαρμογές μου έτσι όπως τις έχω;
-
Οκ ο οδηγός είναι για την περίπτωση που δεν το βλέπει μόνο. Εμένα πάντως μου φαίνεται πιο εύκολη η διαδικασία να "κάνεις" τον υπολογιστή να το δει παρά μέσω sideload
-
Να κάνω μια ερώτηση παιδιά; Εφόσον ο υπολογιστής το βλέπει κανονικά το κινητό όταν είναι σε TWRP γιατί μπαίνουμε στη διαδικασία να περάσουμε τη ROM μέσω adb και sideload? Θέλω να πω, οκ κάποιος ξέχασε να βάλει στην εσωτερική τη ROM δεν θα μπορούσε στη συνέχεια να τη βάλει ενω είναι στο TWRP εφόσον ο υπολογιστής βλέπει το κινητό? Υπάρχει ιδιαίτερος λόγος που ακολουθούμε τον συγκεκριμένο οδηγό?
-
Παράθεση από homer66: “Ολα καλα μεχρι εδω παω για το ξεκλειδωμα με πατημενο power kai vol up και μου εφανιζει ” Πρέπει να πατήσεις το κουμπί Power και Volume Down ταυτόχρονα για να εισέλθεις στη λειτουργία bootloader. Όχι vol up. Επίσης αφου εισέλθεις σε λειτουργία bootloader μπορεί να πρέπει να περιμένεις πάλι κανα 5-7λεπτο για να φορτώσει και άλλους drivers πριν πατήσεις unlock.
-
Παράθεση από geoanto555: “Ελπίζω να έχεις βάλει miflash και mipcsuite για drivers.. Αν μπεις στην διαχείριση συσκευών των windows πολύ πιθανόν να στο δίνει σαν google nexus adb. Αν δεις κάτι τέτοιο κάνε δεξί πάνω του .. απεγκατάσταση και στο παραθυράκι που θα εμφανιστεί τικ στο διαγραφή. ” Αυτα τα έκανα όλα καλά. Όντως το έδειχνε σαν google nexus adb Παράθεση από geoanto555: “Μετά με μία ανανέωση τους οδηγούς θα το δει κανονικά.. ” Αυτο πως το κάνω τώρα γιατί πλέον ο υπολογιστής δεν το βλέπει κα…
-
Χαχαχα ναι σωστά μπερδεύτηκα. Αλλά πιστεύω κατάλαβες ποιο είναι το point. Πρέπει πρώτα να βάλει developer. Βέβαια @dfm μπορείς να προσπαθήσεις και έτσι μπας και ξεκλειδώσει(χωρίς να περάσεις developer) κάπου είχα διαβάσει οτι σε κάποιους έχει γίνει. Αλλά μην έχεις πολλές ελπίδες.... σε εμένα ποτέ δεν δούλεψε...
-
Παράθεση από amigagr: “εχει διαπιστωθει οτι δεν ειναι θεμα 32 ή 64 bit windows το ξεκλειδωμα ” Ίσως κατάλαβα λάθος αλλά εσένα αυτη τη στιγμή το πρόβλημά σου δεν είναι το ξεκλείδωμα αλλά να περάσεις developer έτσι ώστε να το ξεκλειδώσεις. Αρα το πρόβλημά σου είναι να περάσεις developer. Στη συνέχεια θα είναι το ξεκλείδωμα
-
Παράθεση από geoanto555: “Περίμενε να φορτίσει.. ” Οκ ευχαριστώ αυτο θα κάνω! Παράθεση από geoanto555: “αν μπεις σε twrp ο υπολογιστής το βλέπει κανονικά. ” Είμαι σε TWRP(είναι ο μόνος τρόπος για να φορτίσει...) αλλά ο υπολογιστής δεν το βλέπει κανονικά. Ανιχνεύει οτι ενα Redmi3 είναι συνδεδεμένο στο usb αλλά το βλέπει σαν απροσιορίστου μορφής συσκευή. Δηλ δεν μπορώ να κάνω transfer τη Rom απο τον υπολογιστή στο κινητό τώρα