Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 417.

Αυτή η σελίδα κάνει χρήση των Cookies. Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τα Cookies, κάντε κλικ στις Περισσότερες πληροφορίες

• Βρες ΗΥ με windows 7 64bit. Νομίζω είναι η μόνη λύση... Δεν νομίζω να σου κάνει update το mi pc suite. Η άποψή μου είναι πως φοράς unofficial Rom και για αυτο στα κάνει αυτα. Όπως και σε εμένα... Οπότε πιστεύω οτι δεν υπάρχει άλλη λυσή παρα μόνο του οδηγού που έγραψα παρα πάνω... Αυτη είναι η άποψή μου δεν ξέρω αν είναι σωστή... αν κάποιος ξέρει κατι καλύτερα ας απαντήσει. Πάντως αν θες, δεν ξέρω που μένεις, αλλά εγω είμαι κέντρο Αθήνα μπορείς να έρθεις απο εδω να το φτιάξουμε

• Παιδιά να σας πω και εγω την αμαρτία μου μπας και με βοηθήσετε γιατί μάλλον τα έκανα λίγο σαλάτα... Πήγα να περάσω Ελληνική σε ενα redmi 3 pro(για 4η φορά) και αυτη τη φορά ο "έξυπνος" ξέχασα να βάλω στην εσωτερική τη ROM οπότε με το που μπήκα στο TWRP πάτησα να κάνει επανεκκίνηση για να τη φορτώσω. Πραφανώς το τηλέφωνο στην συνέχεια brickαρε και έκανε συνεχείς επανεκιννήσεις απο μόνο του... Όλα αυτα εχθές το βράδυ. Επειδή αυτα τα κάνω απο το μαγαζί και είχε έρθει η ώρα να φύγουμε είπα δεν πειρά…

• Παράθεση από dfm: “Τι μπορώ να κάνω επιπλέον; ” Και εγω είχα το ίδιο πρόβλημα και στα 4 που έφτιαξα... Εγω ακολούθησα τον οδηγό του @lallasgr και όλα πήγαν καλά! Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Καλά τέλειο! Θα το π'αρω οπωσδήποτε και αυτό! Ασε που είναι οτι πρέπει και για το επάγγελμά μου εμένα. Θα το λιώσω! :Ρ Παράθεση από fighter: “2016 new Up version Wowstick 1F Pocket Kit electric Precision mini screwdriver for Mobile phone Quadcopter Camera Repairing s.aliexpress.com/ni63Ejaa (from AliExpress Android) ” Δεν ξέρω... δεν θα τον εμπιστευόμουν εγω. Πρώτον δεν γράφει xiaomi ή original που γράφουν συνήθως. Δεύτερον έχει λίγα feedback

• XiaomiΜΑΝΙΑ

K.Papaefthymiou - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Εάν ήταν επαναφορτιζόμενες, θα τις είχα πάρει. Αλλά απλές, είναι μόνο για να τις έχεις.... ” 4PCS x Xiaomi ZI5 AA 1800mAh 1.2V Rechargeable Ni-MH Battery-13.41 and Free Shipping| GearBest.com

• Για το ράδιο δεν έχω ιδέα δεν το χρησιμοποιώ... Για τον καιρό έχει να κάνει με το αν το αφήνεις να αναγνώσει την τοποθεσία σου. Πάντα καλιθέα βγάζει ή γενικά οτι να ναι...; Γενικά το καλύτερο για μένα θα ήταν να κάνεις απο την αρχή εγκατάσταση flash της Ελληνικής και να τελειώνεις

• Καλά αμα το κανεις μερικές φορές μετά γίνεται πολύ εύκολο!! Μου πήρε σύνολο 2 ώρες η όλη διαδικασία μέχρι και να ανοίξει το κινητό μετά το install της νέας ROM. Απο το ξεκλείδωμα και μετά γιατί μου είχε έρθει με official developer. Εν τω μεταξύ επειδή είμαι στη δουλειά ταυτόχρονα πήγα στην Πειραιώς και στην Alpha, εξυπηρέτησα κάποιους πελάτες έκανα μια επισκευή και πήγα και απέναντι να πάρω ενα χυμό!! Μόλις την καταλάβεις η διαδικασία είναι πάάάάάρα πολύ απλή! Για να μην παρεξηγηθώ αυτο είναι το…

• Παράθεση από GR_Macedon: “Μήπως στον φίλο το ζήτησαν γιατί εφτασε στα 1000 ευρώ και νόμισε ότι του το ζητησαν για το alli? ” Όχι καλέ! Μα για αυτο ανέβασα και τα screenshot με τη συζήτηση...το γράφω κι όλας... 650 είχα ανεβάσει

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! summer14.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/14465

• Xiaomi yeelight

K.Papaefthymiou - - Yeelight

Μήνυμα

Χαχαχαχα ναι το έχω σκεφτεί και εγω. Δεν κατάλαβες όμως. Το ξέρω οτι γίνεται γιατί την έχω ήδη! Απλά ήθελα να μάθω αν οφείλεται στο mini router ή όχι

• Xiaomi yeelight

K.Papaefthymiou - - Yeelight

Μήνυμα

Εμένα που το δωμάτιό μου είναι 25τ.μ. περίπου το έχω στο 50% μόνιμα και είμαι ικανοποιημένος. Να ρωτήσω κάτι. Το οτι μπορώ και την πειράζω όπου και αν βρίσκομαι, απομακρυσμένα δηλαδή, γίνεται σε όλους ή οφείλεται στο mini router που έχω?

• Εν τω μεταξύ σήμερα έψαχνα να αγοράσω ενα τέτοιο gadegetaki(πάλι καλά που έπεσα στο post) και ήμουν ανάμεσα στο KXC-017 που το βρήκα στα 2,6$ απο ali, και στο D1U 94238 που το βρήκα στα 3.09$ πάλι απο ali. Έλεγα να πάρω το δεύτερο γιατί γράφει και πόση ώρα μετράει. Εφόσον όμως το άλλο είναι δοκιμασμένο θα το προτιμήσω . Χρήστο ευχαριστούμε για την ενημέρωση!

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “Μάλλον verify την revolut εννοεί (μέσα από το πρόγραμμα) ” Αυτο εννοώ @makis1024. Να κάνω ταυτοπροσωπία δηλαδή. Απο τότε που την έκανα αγοράζω πάλι κανονικά... Φαίνεται και απο τη συνομιλία που παρέθεσα. Δεν έχει συμβεί σε καναν άλλο ε...?

• Θεωρώ οτι είσαι στο όριο και δεν χρειάζεται να αρχίσεις να αγχώνεσαι ακόμα... Λίγο υπομονή ακόμη...

• Μέσω paypal φαντάζομαι και όχι με χρήση της κάρτας κατευθείαν... Γιατί με paypal ούτε εγω είχα πρόβλημα

• Είχα λίγο δουλειά και δεν ενημέρωσα νωρίτερα... Προέκυψε κατι καινούριο σχετικά με την ασφάλεια της revolut. Απο εδω και πέρα για να κάνεις αγορές σε aliexpress και άλλους αντίστοιχους πωλητές πρέπει να έχεις κάνει verify. forums.xiaomi-miui.gr/index.ph…a507efa7bc6e889fe04015d6fforums.xiaomi-miui.gr/index.ph…a507efa7bc6e889fe04015d6fforums.xiaomi-miui.gr/index.ph…a507efa7bc6e889fe04015d6f Αυτο έγινε 1/07 το εντυπωσιακό είναι οτι μια μέρα πριν(30/06) είχα ψωνίσει χωρίς πρόβλημα απο το ali... Αφού…

• Την επωνυμία της επιχείρησης: yeso521 Την Διεύθυνσή της (URL): yeso521.com Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi 3, Original Xiaomi Redmi 3 Tempered Glass Protector Την ημερομηνία αγοράς: 26/5/16 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 18 μέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Ελπίζω να μην χρειαστεί Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Γενικά θετικά σχόλια. Του ζήτησα και μου έκανε δώρο και μια original θήκη tpu. Με …

• Επίσης πρέπει να είναι online και ο άλλος... Δεν είμαι πολύ σίγουρος πρέπει να κάνω κάποιες δοκιμές αλλά κατα πάσα πιθανότητα έτσι είναι...

• Οτι γράφει η πρωτη σελίδα σε αυτο το θέμα. Πιστά και με προσοχή, τίποτα λιγότερο, τίποτα περισσότερο...