Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 417.
-
Μετά απο πολλές προσπάθειες τα πράγματα είναι χειρότερα... Πλέον μου το εμφανίζει έτσι... Έκανα repair τα adb drivers μπας και στρώσει αλλά τίποτα forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15684/ Στη συνέχεια πήγα να κάνω χειροκίνητη εγκατάσταση όπως υποδεικνύεις αλλά δεν υπάρχει ο φάκελος qualcomm...forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15685/Καμια ιδέα...;
-
Παράθεση από lallasgr: “Εννοείται!!Αν ο υπολογιστής είναι σεταρισμένος πας απευθείας στο φλασάρισμα...Μην ξεχάσεις usb debugging Κλπ! ” Στην αρχή δεν το αναγνώριζε και τώρα μου βγάζει όμως θαυμαστικό... να προχωρήσω; Το usb debugging το έχω ενεργόforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15675/
-
Να ρωτήσω κάτι. Εφόσον έχω ήδη μια φορά εγκαταστήσει τους adb drivers, για να φτιάξω δεύτερο κινητό μπορώ να πάω κατευθείαν στο βήμα απο το recovery και μετά;
-
Για αυτο ευτυχώς που έχουμε τους γ@μ@τους moderator εδώ που φτιάχνουν τους ακόμα πιο γ@μ@τους οδηγούς εδω και βγάζουμε άκρη!!
-
Γενικά γίνεται στην συγκεκριμένη έκδοση δεν γίνεται
-
Παράθεση από Xstos: “(ΜIUI 7.2 Stable, 7.2.18.0 λέει, αλλά τι είναι Κύριος οίδε...) Του ζήτησα εξηγήσεις και πληροφορίες, για το τι τυχόν έχει πειράξει. ” Σε παρακαλώ οταν σου απαντήσει πες μας τι σου είπε γιατί και εγω 2 κινητά πήρα και ήρθαν και τα 2 έτσι...
-
Παράθεση από echaosad: “Την επωνυμία της επιχείρησης: Banggood Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : Online Shopping for Cool Gadgets, RC helicopter & Quadcopter, Mobile Phone, Fashion at Banggood.com Tι ακριβώς αγοράσατε : Original XiaoMi Body Scale Smart Weigh Scale Android iOS Bluetooth4.0 Sale - Banggood.com Ημερομηνία αγοράς : 2/6/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 20 ημέρες Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) …
-
Παράθεση από NasDriver: “Βάζεις τρία δάχτυλα ” Όσο πρόστυχο και αν ακούγεται... έτσι γίνεται
-
Παράθεση από makis1024: “Γιατί; δεν θέλω σπατάλες. ” Γιατί οταν κατι αρχίσει να σε προειδοποιεί οτι πρόκειται να χαλάσει καλό είναι να το ακούςΌχι τίποτα άλλο για να μην την πατήσεις και μείνεις ξεκρέμαστος. Τουλάχιστον αυτη είναι η άποψή μου...
-
Εγω πάντως στη θέση σου θα έπερνα και μια καινούρια sd...
-
Παράθεση από billucky: “κ για να το σιγουρεψω πηγα πηρα της γυναικας το RN2 ενω κοιμοτανε,το εκανα βιδες ” Αχ και τι θα γινόταν αμα ξύπναγε... Παράθεση από DIMITRIS HANIAS: “Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Ψάχνω να βρω την 7.1.3. Στην σελίδα με τις ρομ προσπαθώ εδώ και 3 μέρες να την κατεβάσω αλλά μου βγάζει σφάλμα. Την εχει κάποιος να την ανεβάσει κάπου αλλού? Ευχαριστώ ” xiaomi-miui-hellas-5.0.1_hermes_Stable-V7.1.3.0.zip Εδω είσαι φίλε μου. Εμένα μου την κατεβάζει κανονικά!
-
@nifitsa_kakia Αγοράζω 2-3 φορές την εβδομάδα απο ali και μου έχουν συμβεί και εμένα διάφορα ΑΛΛΑ ποτέ δεν την πάτησα 1) αυτο που λέει ο @Bodai για το alipay είναι πολύ σημαντικό και όποιος ψωνίζει απο εκεί ΠΡΕΠΕΙ να το χρησιμοποιεί! 2) δεν πατάμε οτι ήρθε το προϊόν σε εμάς εαν δεν το έχουμε ελέγξει πρώτα και επιβεβαιώσει οτι είναι μια χαρά 3) αν κατι δεν πάει καλά: i) στέλνουμε μήνυμα στον πωλητή και τα βρίσκουμε με τον καλό τρόπο ii) κάνουμε open dispute και τα βρίσκουμε με τον κακό τρόπο Οταν…
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835
-
Παιδιά να ενημερώσω για το εξής περίεργο που μου έκανε εμένα. (δεν ξέρω αν θα ήταν χρήσιμο να το γράψουμε και σσαν tip στον οδηγό) Κατα τη διαδικασία ξεκλειδώματος, δηλαδή οταν πάτησα unlock στο unlock tool, μου έλεγε οτι είχα διαφορετικό λογαριασμό στο τηλέφωνο και διαφορετικό στο tool. Προφανώς είχα τον ίδιο. Προσπάθησα μερικές φορές ακόμα απο την αρχή αλλά τίποτα. Τελικά το ξαναδοκίμασα την επόμενη μέρα και δούλεψε κανονικά... Απλα για να μην την πατήσει και κανας άλλος...
-
Παράθεση από NasDriver: “Μία επανεκκίνηση του υπολογιστή να πάρει τους drivers ? Επίσης η συσκευή δεν έχει σαν επιλογή γλώσσας τα Ελληνικά, σωστά ? ” Το είχα δοκιμάσει αλλά δεν... Δεν έχει επιλογή Ελληνικά Παράθεση από lallasgr: “Πρώτα από όλο ενεργοποίησε το usb debugging από τα developer options. Μετά άλλαξε την σύνδεση του κινητού στο pc από MTP σε Camera mode. Αφού συνδέσει το κινητό στον υπολογιστή με usb κατέβασε προς τα κάτω τις ενημερώσεις και εκεί θα μπορείς να αλλάξεις αυτή τη ρύθμιση.…