Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 417.
-
Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Μου ήρθε εχθες ενα redmi 3 απο το γλυκούλη. Μου ήρθε έτσι forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15301/ Εχω permition απο την xiaomi για τον bootloader, οπότε δοκίμασα να τον ξεκλειδώσω κατευθείαν μιας και διάβασα οτι κάποιοι το κατάφεραν με stable. Τίποτα. Υπέθεσα οτι μπορεί να φταίει η version. Οπότε στη συνέχεια (μου φάνηκε πιο εύκολο)πήγα να κάνω την τελευταία αναβάθμιση online κατευθείαν απο τον updater αλλά για κάποιο λόγο δεν μπορεί λεει να συνδεθεί με το …
-
Παράθεση από makis1024: “Η λύση είναι απλή, φορτώνει την δική του revolut με τα λεφτά που του έχεις δώσει και μετά μόλις φορτωθεί το ποσό στην revolut του, σου τα στέλνει από το revolut του στο δικό σου revolut. Χωρίς χρέωση, αρκεί να έχει και αυτός revolut, τα βλέπεις τα λεφτά άμεσα αφού σου τα έστειλε. ” Αμα είχε revolut δεν θα έμπαινα στην διαδικασία να το αγοράσω εγω, θα το έκανε μόνος του . Απλα είναι εντελώς άσχετος με αυτα και δεν θέλει να μάθει κι όλας(αφου του τα κάνω εγω) . Μου τα έδωσ…
-
Ουσιαστικά η μόνη διαφορά που βλέπω με το redmi 3 pro είναι το chipset και το gpu...
-
Ναι τα κάνεις όλα μέσω εφαρμογής φαντάζομαι...Όπως το miband. Επίσης (σημαντικό για εμένα) δεν έχει heart rate και "μάλλον" δεν αλλάζει το λουράκι. Αυτό εδω πως σας φαίνεται; Εχει ωραίο display πάντως! Αν και το πρόβλημα με το λουράκι επίσης υπάρχει...Στο gearbest με κουπονι είναι και 5$ κάτω νομίζω Αν και το ulefone που ανέβασε εχθες ο γιατρός επίσης μου άρεσε πολύ!
-
Παράθεση από paf21: “Την Παρασκευή 3/6 το μεσημέρι έστειλα μήνυμα στο yeso ενδιαφερόμενος για ένα MI5 χρησιμοποιώντας την φόρμα του site. Βέβαια θα πρέπει να είχαν κλείσει την ώρα εκείνη. Μέχρι τώρα δεν έχω πάρει απάντηση. Επειδή έχω διαβάσει σε σχόλια ότι απαντάει άμεσα, υπάρχει περίπτωση να πήγε κάτι στραβά και πρέπει να ξαναστείλω ή να περιμένω ακόμη; ” Εμένα πάντα αργει να μου απαντήσει... Οτι ώρα και να του έχω στείλει... Κάνει 1-2 μέρες αλλά απαντάει πάντα και εξυπηρετεί πάντα!! Βέβαια τώρ…
-
Xiaomi Xiaoyi Night Vision Smart Camera Wireless Control Mini Webcam for Smartphone Original Xiaomi Xiaoyi Camera Night Vision fit for Android Smartphone
-
Παιδιά έχω και εγω πρόβλημα με το συγχρονισμό του ημερολογίου. Παλιά δεν υπήρχε αυτο(το κινητό το έχω απο Σεπτέμβρη-Οκτώβρη) δεν θυμάμαι ακριβώς με ποια ROM ξεκίνησε αλλα δεν έδωσα σημασία γιατί δεν με ένοιαζε. Τώρα τελευταία που το χρησιμοποιώ λόγο της δουλειάς όμως έχω θέμα. Με όποια Rom(φοράω developer) έχω βάλει εδω και μερικούς μήνες το κάνει. Έχω δοκιμάσει clean cache-dalvik cache απο TWRP και διαγραφή cache και δεδομένων μέσα απο τις ρυθμίσεις τις εφαρμογής. Καμιά ιδέα; Ανεβάζω και ενα sr…
-
Τότε βάλτο κατάψυξη για ταχύτερα αποτελέσματα!! Τώρα πάλι πως γίνεται αυτο εγω δεν το καταλαβαίνω...:Ρ Βέβαια επίσης ίσως φτιάξει εαν ξεφορτίσει εντελώς απο μόνο του(καμια 30ρια μέρες) αλλά αντε να περιμένεις τόσο...
-
Παράθεση από maddoctor: “Μήπως το παραζόρισες τίποτα στην φόρτιση!? ” Δεν νομίζω οτι φταίει αυτο...το έχω αφήσει 2-3 φορές απο 20 ώρες και δεν έπαθε τίποτα... Αυτο που πρότεινες όμως για τον καθαρισσμό ίσως κάτι κάνει... Επίσης @Thracia βάλτο και πάλι στην φόρτιση και ξαναβγάλτο
-
Παιδιά έχω και εγω πρόβλημα με το συγχρονισμό του ημερολογίου. Παλιά δεν υπήρχε αυτο(το κινητό το έχω απο Σεπτέμβρη-Οκτώβρη) δεν θυμάμαι ακριβώς με ποια ROM ξεκίνησε αλλα δεν έδωσα σημασία γιατί δεν με ένοιαζε. Τώρα τελευταία που το χρησιμοποιώ λόγο της δουλειάς όμως έχω θέμα. Με όποια Rom(φοράω developer) έχω βάλει εδω και μερικούς μήνες το κάνει. Έχω δοκιμάσει clean cache-dalvik cache απο TWRP και διαγραφή cache και δεδομένων μέσα απο τις ρυθμίσεις τις εφαρμογής. Καμιά ιδέα; Ανεβάζω και ενα sr…
-
@echaosad Το θέμα είναι οτι με τις μετατροπές "τρώνε" και οι τράπεζες! Βασικά αυτο που θα έπρεπε να κοιτάξεις είναι η revolut!! Εμένα στα refund που μου έχουν κάνει γίνεται ως εξής: Ή μου έχουν επιστρέψει ακέραιο το ποσό σε ευρώ ή μου το πιστώνουν σε δολλάρια(που ουσιαστικά είναι το ίδιο μιας και οι αγορές μου είναι σε δολλάρια. Διάβασε το λίγο στον σύνδεσμο που έχω παραπάνω και θα βρεις την υγειά σου!! Εγω είμαι πολύ ευχαριστημένος
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “4. Original Xiaomi Roidmi Bluetooth Car Charger Adapter BT Car Player 2.1A Fast Charge - White (γιατί επιβάλετε ένας σωστός φορτιστής στο αμάξι ” Και όχι μόνο φορτιστής...!! Το έχω αρκετό καιρό και είμαι πολύ ικανοποιημένος! οτι πρέπει και για κανα ταξίδι που δεν πιάνει το ραδιόφωνο
-
Παράθεση από NasDriver: “Είναι ένα πρόβλημα του Redmi Note 2 που μας ταλαιπωρεί αρκετό καιρό δεν έχει λυθεί ακόμα ” Α οκ, οπότε δεν έχει νόημα να κάνω clean install...
-
Παιδιά επειδή έχω συνέχεια πρόβλημα με το bluetooth(Αποσυγχρονίζετε και μετά για να δουλέψει πρέπει να το κλείσω και να το ξανανοίξω) το έχετε και εσείς αυτο το πρόβλημα? Αν όχι σκέφτομαι να κάνω clean install. Για να επαναφέρω στη συνέχεια τις εφαρμογές μου ως έχουν έχετε να μου προτείνεται κάτι ή προχωράω με τον παραδοσιακό τρόπο του titanium?
-
Ναι! το παρατήρησα και εγω αυτό. Μου είχε σπάσει τα νεύρα μια μέρα(είχα αλλάξει και version της εφαρμογής μήπως φταίει αυτο) και τελικά κατέληξα στο ίδιο συμπέρασμα. Μάλιστα εγω νομίζω οτι δυσκολεύεται και οταν έχω ταυτόχρονα ανοιχτό το bluetooth οπότε το κλείνω και αυτο για καλό και για κακό...