Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 417.

• Καλό θα ήταν να βάλεις σε όλες τις επαφές σου το +30 μπροστά. Χρησιμοποίησε το number fix.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! euros7.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• Παράθεση από elpa02: “Δεν έχω διπλές επαφές. Απλά αναγκάστηκαν σε κάποιες επαφές να βάλω το ίδιο αριθμό τηλεφώνου και με το +30 και χωρίς, γιατί κάποια sms έρχονται χωρίς το +30 και τα εμφανίζει ως αγνωστα ” Δεν μου έχει έρθει ποτέ μήνυμα χωρίς το +30 μπροστά....μου φαίνεται πολύ περίεργο... Μήπως φταίει κάτι άλλο... Εκτος βέβαια απο περιπτώσεις που αποστέλλονται μηνύματα απο άλλες πλατφόρμες και όχι κινητά(πχ υπολογιστή) αυτο το κάνουν συνήθως εταιρίες για διαφημιστικούς λόγους(πχ hondos) κάποι…

• Παράθεση από iAmLiakos: “Ο συνδιασμός του SD 616 με την 4100 μπαταρία πραγματικά "σκοτώνει" σε αυτονομία. ” Ok ουσιαστικά η διαφορά είναι η μπαταρία γιατί αλλιώς εμένα προσωπικά μου αρέσει πιο πολύ το mi4. Θα του το πω και ας διαλέξει όποιο θέλει! Παράθεση από iAmLiakos: “Όσον αφορά το μαγαζί είναι πολυσυζητημένο! ” Ναι ρε! τον ξέρω τον γλυκούλη απο πρώτο και καλύτερο τον caeser. Είμαι καιρό μέλος απλά άλλαξα nickname. Το μόνο που ήθελα να σε ρωτήσω μιας και έχεις πάρει τόσα κινητά απο εκεί. Το …

• Παράθεση από iAmLiakos: “Νομίζω πιο πολύ σε μπέρδεψα ε;;; ” Xαχαχα όχι ίσα-ίσα. Όπως κάθε φορά που σε ρωτάω με βοήθησες! Μάλλον για το Mi4 απο yeso θα πάω. Είναι σίγουρο οτι δεν παίρνει sd? Γιατί αν ναι θα το ξανασκεφτώ για το redmi 3

• Γεια σας παιδιά θα ήθελα λίγο τη βοήθειά σας. Θέλω να αγοράσω ενα κινητό για τον πατέρα μου, ο οποίος πείστηκε να πάρει xiaomi μετα απο πρόταση δική μου(σκεφτόταν turbo-x ). To θέμα είναι οτι δεν μπορεί να πάει κατευθείαν σε μεγάλο και δεν το θέλει με τίποτα... Επίσης δεν θέλει να δώσει πολλά γιατί δεν ξέρει αν θα του αρέσει. Αυτο που του έδειξα και του άρεσε είναι το redmi 2 pro. Επίσης αυτο που είδα και μου άρεσε γιατί είναι μικρή η διαφορά χρημάτων είναι το Mi4 4G. Θα ήθελα τη γνώμη σας πιο ν…

• Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να έρθω παρόλο που είμαι σχετικά κοντά, διότι δουλεύω... Παιδιά καλά να περάσετε είναι πολύ ωραίο το μέρος! Κρίμα ρε γαμώτο και οταν είδα την ανακοίνωση χάρηκα.....Την επόμενη φορά...

• Παράθεση από alnikou: “ξανα προσπάθησα και μου γράφει στο paypal This card is not accepted. Please use a different card. ” Παράθεση από alnikou: “λοιπόν ολα καλά έκανα την αγορά. η εφαρμογή είχε πρόβλημα την έσβησα την ξαναεβαλα μου αλαξε ημερομηνία ληξης και ολα καλά ” Καταρχάς να πω οτι οταν έχετε πρόβλημα με paypal το customer service δεν πρόκειται να σας βοηθήσει διότι ισχυρίζονται οτι δεν είναι συμβατή με paypal και όποιος το κάνει το κάνει ανεπίσημα(σχεδόν όλοι). Επίσης να πω οτι μάλλον δε…

• Παράθεση από civilathens: “Το βλέπει σαν ένα όνομα. Δεν μου το χωρίζει σε ονομα με 5αρι και στο ίδιο όνομα με 2.4. Αρχικά συνδεόταν απο μόνο του και σε 5 αυτόματα και στην 2.4. Τωρα έχει μουλαρώσει και συνδέεται μόνο στην 2.4 και ας πάω και διπλα point. Aν όμως είχα κάπου την επιλογή που έδειξε ο φίλος παραπάνω,δεν θα χα πρόβλημα ” Μια στιγμή γιατί αυτο που λες μπορεί να είναι άλλο πρόβλημα... το οτι δεν βλέπει καν την 5αρα μπορεί να σημαίνει κατι άλλο... δώσε μου περισσότερες πληροφορίες... μήπ…

• Παράθεση από civilathens: “Μα ακριβώς αυτό είναι το θέμα.Οπως εσένα σου επιλέγει την 5αρα έτσι και μένα μου επιλέγει το 2.4 και ας πάω δίπλα στο point. Και δεν έχω την δυνατότητα να το γυρίσω αυτό θέλω να πω ” Δηλαδή αμα μπεις στις ρυθμίσεις του wifi του κινητού και επιλέξεις χειροκίνητα να αλλάξεις το wifi spot(δηλαδή να συνδεθείς με αυτο της επιλογής σου) δεν σε αφήνει; Εγω το έκανα έτσι την πρώτη φορά και απο εκεί και πέρα συνδέεται μόνο του κατευθείαν

• Παιδιά επειδή έχω το miband1,1 και μόλις μου ήρθε το 1s. γνωρίζετε εαν πρέπει να κάνω κάποια ιδιαίτερη ρύθμιση στο mi fit για τα στατιστικά;

• Παράθεση από civilathens: “Μα δεν είναι δυνατόν κινητό με δύο πάντες να μην έχει επιλογή να διαλέξεις! Και να αχρηστεύει την 5! Τι πάει να πει πέφτει η ταχύτητα?Εγώ θέλω να μαι πάνω απο το router! Φυσικά και πέφτει η ταχύτητα στα 5 σε σχέση με το 2.4. Επηρεάζεται πολύ απο τους τοίχους,αλλά αυτό είναι άλλο θέμα... ” Ποιος σου είπε οτι αχρηστεύεται η 5αρα...; δεν μπορώ να καταλάβω πως το έβγαλες αυτο το συμπέρασμα... εμένα δουλεύει κανονικά απλα δεν έχει επιλογή να σου προτιμάει την 5αρα απο οτι τ…

• Παράθεση από Thracia: “Εγώ Γιατί δεν το έχω? ” Ο γιατρός μας είναι πολύ μπροστά και έχει φτιάξει δικιά του Rom :P. Επίσης είναι πολύ πιθανό το note pro και το note 4g να είναι λίγο διαφορετικά στις ρυθμίσεις απο οτι το rn2. Παράθεση από makis1024: “Την θυμάμαι σε κάποια ρομ αυτήν την επιλογή για 2.4ghz και 5ghz και σε αυτό το πόστ είχε υποθεί ότι στα 5ghz το σήμα έπεφτε κατακόρυφα από το router σε διπλανό δομάτιο, σε σχέση με το 2.4ghz. ” Γενικά το 5ghz είναι πολύ πιο γρήγορο απο οτι το 2,4 αλλά…

• Xiaomi yeelight

K.Papaefthymiou - - Yeelight

Μήνυμα

Βγάζει αρκετό φωτισμό; Δηλαδή μπορείς ας πούμε να την χρησιμοποιήσεις σαν λάμπα δωματίου ή μόνο για πορτατιφ...;

• Γνώμη μου... Φιλικά πάντα(για να μην παρεξηγηθούμε). Εφόσον η απάντηση του @Opanos ήταν πολύ σωστή κατε με, δεν χρειάζεται να την ξαναγράφετε παιδιά. Καταλαβαίνω οτι θέλετε να βοηθήσετε(και βλέπω οτι το κάνεντε σε πολλά θέματα!) απλά εαν δεν έχετε να προσθέσετε κατι άλλο μην ξαναγράφεται το ίδιο... Γεμίζει το θέμα χωρίς νόημα...

• XiaomiΜΑΝΙΑ

K.Papaefthymiou - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Sam: “Προστέθηκε και η επιτραπέζια λάμπα Yeelight στη συλλογή!!!Ετοιμάζω και ένα μικρό Review... ” Πωωωω τη θέλω πολύ και εγω! Αντε να κάνεις το review να το δούμε!! Εν τω μεταξύ η xiaomi την πουλάει 35$ και τα κινεζομάγαζα την έχουν 60-70$!! Έλεος ρε γμτ!!

• Καλά πάντως με το συγκεκριμένο μαγαζί υπάρχει προϊστορία με τουλάχιστον 2 παιδιά απο το φόρουμ. Δείτε εδω το ένα για να καταλάβετε... Εγω πάτνως δεν πρόκειτε να ψωνίσω απο αυτους για αρκετό καιρό...

• Παράθεση από siloo: “we checked with our EU warehouse and we found out that they did a mistake and shipped the package to a wrong address. ” Εγω ενα έχω να πω... κάποιος έκανε Χριστούγεννα Φλεβάρη μήνα!!!

• Ανέβασε screenshots και με τα stats της μπαταρίας. Sot κλπ... Αλλά αν είναι μικρό το sot τότε μάλλον υπάρχει θέμα στο κινητό(εφόσον εκανες καθαρή εγκατάσταση...) Επίσης απεγκατατέστησες τις εφαρμογές και πάλι εγκατάσταση όπως σου είπα?

• Παράθεση από maddoctor: “Σημ. Η Oukitel μόλις είδα στο Coolicool, ότι έβγαλε νέο μοντέλο, το Α29. Η νέα έκδοση όπως βλέπετε έχει πιο κλασσικό look, μπορεί να πάρει sim και είναι πιο ανθεκτική σε σταγόνες νερού και σκόνη. Βλέπω όσο πάει και καλυτερεύει τα μοντέλα της η Oukitel! Δεν ξέρω εάν η εφαρμογή δουλεύει με το Α29, αλλά λογικά θα πρέπει. ” Σκεφτόμουν να το πάρω και τελευταία στιγμή το μετάνιωσα... Αυτο που με χαλάει στα στρογγυλά(παρόλο που μου αρέσουν περισσότερα απο τα ορθογόνια) είναι πω…