Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 417.
-
Παράθεση από dmarccos: “Γράφει: Αιτιολογία: ΕΝΤ.160205949019Ξ083 Πρόσθετη πληροφορία: RΕΤURΝ29/01/2016 Ο λογαριασμός είναι στο ονομα μου ” Επικοινώνησε με την τράπεζά σου θα ξέρουν να σου πουν Παράθεση από alprio: “οταν παρω την φυσικη καρτα γινεται να την φορτισω απο atm? αν δεν γινεται γινεται να την ακυρωσω και να βγαλω virtual πχ? ” Δεν γίνεται να βάλεις μέσω ΑΤΜ. Virtual έχεις ήδη στην εφαρμογή...Για ποιο λόγο να πάρεις φυσική εαν θες μόνο virtual
-
Παράθεση από PetranEVO: “ Ούτε 5 λεπτά δεν είναι ανοιχτή η οθονη και έπεσε στο 97% Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Βασικά τώρα που ξαναβλέπω το scrrenshot έχεις κάνει το εξής λάθος. Φόρτισέ το foul. Περίπου 3-4 ώρες(αφου φτάσει το 100% θέλει άλλη 1 ώρα περίπου ανάλογα το φορτιστή). Στη συνέχεια δούλεψέ το όπως πάντα. Μόλις πέσει η μπαταρία(φτάσει κάτω απο 20%) τότε άνοιξε το WLD πάτα πάνω δεξιά το refresh και ΤΟΤΕ τράβα screenshot και ανέβασέ το να το δούμε. Επίσης θα…
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από MANVLIS: “Αυτό διαρκεί κάποια ώρα, γιατί δε με αφήνει να πατήσω οκ και έχει μόνο το error. Επίσης το calibration δε φαίνεται να δουλεύει, απλά έχει κάτι τιμές στο value. και μετά δείχνει ένδειξη fail αν πάω πίσω ” Μόλις πατήσεις το calibration κάνε λίγο υπομονή μέχρι να το δεχτεί και αλλάξει η τιμή (η κάτω τιμή). Τότε και μόνο τότε, θα σου βγάλει pass. Πρόσεχε να μην υπάρχει κάτι πάνω στον proximity. Εαν κουνάς το χέρι σου πάνω απο το ακουστικό, δεν αλλάζει …
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Παράθεση από geoanto555: “Ναι όμως κάνω και να το φορτίσω και 4-5 μέρες. ” Είσαι σίγουρος οτι δεν έκανες κάποιο ορθογραφικό?? Εμένα 1-2 ώρες μου δείχνει οθόνη και κρατάει συνήθως 2 μέρες... ” Οχι μωρέε τι λάθος. Αν δεν του βγάζεις τα μάτια στο internet τόσο πάει.Μην αγχώνεσαι θα στρώσει.. στο 3ο 4ο φόρτισμα. ” Θα στρώσει...? Λες...? Απο το Σεπτέμβρη το έχω το κινητό...
-
Παράθεση από flowin_through: “1-2 ώρες δεν έχουν ούτε κινητά 1900mAh... Κάτι λάθος συμβαίνει. Εγω αμα δεν το χρησιμοποιήσω για ίντερνετ και πολλά τηλέφωνα, κρατάει στο 100% από το πρωί ως το βράδυ. ” Ωραία τέτοια λέγε μου.... Νόμιζα οτι μέχρι 2 ώρες sot είναι οκ στις 2 μέρες...Όταν λέω 2 μέρες το λιγότερο που μου έχει βγάλει είναι 30 ώρες και το περισσότερο 52-54 ώρες
-
Παράθεση από geoanto555: “Ναι όμως κάνω και να το φορτίσω και 4-5 μέρες. ” Είσαι σίγουρος οτι δεν έκανες κάποιο ορθογραφικό?? Εμένα 1-2 ώρες μου δείχνει οθόνη και κρατάει συνήθως 2 μέρες...
-
Έχει βγει προσφορά το Μi Band 1S απο το gearbest στα 18,99 για όποιον ψωνίζει απο αυτο το site και με κουπόνι EMIPRO βγαίνει 18,39. Ο βλάκας ξέχασα να βάλω το κουπόνι και προχώρησα σε παρααγγελία με την άλλη τιμή...αλλά εντάξει μικρό το ποσό... Νομίζω είνααι η χαμηλότερη τιμή μέχρι τώρα για αυτο και το παρήγγειλα και εγω μιας και δεν έχω ξαναπαραγγείλει απο το κατάστημα αυτο...
-
Παράθεση από zaf_4: “Παράθεση από NasDriver: “δεν ξέρω εάν βοηθήσει αλλά βρήκα αυτό στο φόρουμ mtk drivers για windows xp , 7 , 8 , Με την εφαρμογή PDANet+ Μπορείς να δοκιμάσεις και την εφαρμογή USBDeview για να απεγκαταστήσεις τους drivers μήπως γίνετε conflict. ” Tελικά δεν τους έβλεπε. Και λέω κάτι έγινε στο κινητό. Του έκανα καθαρή εγκατάσταση, έσβησα data, system, dalvik, cache και βάζοντας ξανά την τελευταία devs, πάλι έχω το ίδιο πρόβλημα. Δεν βλέπει ο υπολογιστής το κινητό όπως επίσης πρ…
-
Παράθεση από stefanos1985: “καλησπερα!! αν βγαλεις χρηματα απο ATM κραταει προμηθεια η τραπεζα τυπου ΔΙΑΣ; ” Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από stefanos1985: “καλησπερα!! αν βγαλεις χρηματα απο ATM κραταει προμηθεια η τραπεζα τυπου ΔΙΑΣ; ” Απο οτι ξερω οχι ” Εγω νομίζω οτι κρατάει... Αν θυμάμαι καλά οταν την είχα φτιάξει το έλεγε κι όλας κάπου...
-
Παράθεση από maddoctor: “Ανακάλυψα το εξής περίεργο....η εφαρμογή μετράει βήματα μόνη της! Χωρίς το mi band! Το δικό μου mi band το έχασα αρχές του μήνα, όταν είχα νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Το θέμα είναι ότι η εφαρμογή όμως συνεχίζει να μετράει βήματα. Το gps το έχω ανοικτό συνέχεια και υποθέτω έτσι το κάνει. Αλλά δεν περίμενα να δουλεύει μόνη της! Φυσικά δεν καταγράφει τον ύπνο. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9789/ ” Doc πολύ νεδιαφέρον αυτο, αλλά αυτο που θα έχει επίσης ενδιαφέρον…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Ή όπως και να έχει, ακόμα και με official να μου έρθει εγω πρέπει να ξαναπεράσω απο πάνω official και μετά την Ελληνική? ” Ας παραλάβεις με το καλό πρώτα, και θα δούμε τι θα χρειαστεί να κάνεις από εκεί και πέρα.. ” Ο λόγος που ρωτάω είναι για να ξέρω αν είναι να το παραγγείλω με official ή να τους πω να βάλλουν Ελληνικά
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από K.Papaefthymiou: “Αν έχω καταλάβει καλά το καλύτερο θα ήταν οταν το παραγγείλω να τους πω να μην πειράξουν ROM και να το αφήσουν με την oficial? και στη συνέχεια περνάω απο πάνω οτι θέλω. Σωστά? ” Δεν περνάς από πάνω ότι θέλεις και όπως θέλεις.... Υπάρχουν οδηγοί για το πως, υπάρχουν και οδηγοί όμως που ότι και να έχεις θα σε πάρουν στο θεμιτό αποτέλεσμα. Το θέμα είναι μην βάλουν κανά περίεργο στο κινητό και μετά κάνει το "δύσκολο" και το βρεις με διάφορες π…
-
Παράθεση από Tasos_Mitu: “Την επωνυμία της επιχείρησης: yeso521 Την Διεύθυνσή της (URL): yeso521 Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Mitu Simple, Xiaomi 10400mah Power Bank και Xiaomi Piston 3 Earphone Black Την ημερομηνία αγοράς: 5/01/2016 Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10): 10 Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: Δείτε σχόλια. Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε. Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Άψογος!! 9/01 με στέλνει email με φωτογραφίε…
-
Παράθεση από jameira: “Γράφτηκα και εγώ στο Revolut και έκανα την πρώτη μεταφορά απο τράπεζα πειραιώ. Δυστηχώς ξέχασα να βάλω τον αριθμό reference. Η τράπεζα μου ζητάει 15€ για ακύρωση. Έστειλα email στη Revolut για λύση και περιμένω απάντηση. Μήπως κάποιος ξέρει την λύση για να να ξεμπερδέψω γρήγορα; Ευχαριστώ. ” Παράθεση από Bodai: “@jameira αν έκανες την μεταφορά απο το e-banking της Πειραιώς δες αν μπορείς να τυπώσεις το swift (εντυπο ΜΤ103). Η ζητα το από την τράπεζα. Όταν το πάρεις απλά στ…
-
Παράθεση από vinok: “λοιπον εγω καταφερα μεσα απο pararrel desktop κ τα windows 7 , να μου περαστει με καποιο τροπο το teamwin ενω ειχα την εντυπωση πως δεν λειτουργησε καλα με το miflash Μεσα απο το teamwin εκανα υποτιθεται διαγραφη τα παντα κ περασμα την ελληνικη ρομ αλλα...δυστυχως ενω εκανε την διαδικασια succesful το reboot δεν επανηλθε ποτε αν δεν εβγαζα την μπαταρια Τελικα ανοιξε το κινητο αλλα ενω υποτιθεται οτι εκανα install την ελληνικη ρομ αυτο που ειδα δεν μου φανηκε για κατι τετοιο …
-
Παράθεση από vinok: “Το κινητό μου έχει mi recovery που σημαίνει ότι για να περάσω την ελληνική rom πρέπει να flasharω μια κινέζο αγγλική χωρίς recovery καταλαβαίνω σωστά ? Ο οδηγός που μου έστειλε και έχω βρει κι εγώ έχει να κάνει με το πως θα περάσεις την ελληνική Ρομ χωρίς τη χρήση υπολογιστή σε αυτά που δεν έχουν mi recovery Εγώ αναζητώ αν υπάρχει λοιπόν τρόπος να flasharω μια άλλη Ρομ χωρίς τη χρήση miflash και pc και έπειτα να περάσω την ελληνικη Ρομ Αν κάτι δεν καταλαβαίνω σωστά παρακαλώ …
-
Παράθεση από psilos: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από psilos: “τι σημαίνουν τα κενα γνωρίζει κάποιος? ” Συνήθως αυτά το κενα εμφανίζονται στα φλασαρίσματα. ” Δεν εκανα καποιο φλασαρισμα εκείνη τη στιγμη... Θα το παρατηρησω και σημερα και αν είναι θα επανελθω. Ευχαριστώ! ” Δεν είναι απο φλασάρισμα, νομίζω όμως οτι έχει να κάνει με το σήμα του δικτύου. Μάλλον εκείνες τις στιγμές δεν είχες σήμα...Εμένα έτσι είναι κάθε μέρα(χρησιμοποιώ μετρό και δεν έχει καλό σήμα σπίτι μου). Επίσης αν παρατηρήσει…
-
Παράθεση από evankouros: “Παράθεση από pechr: “Από Εθνική Τράπεζα είναι 1 ευρώ προμήθεια ΕΤΕ και 6 ευρώ προμήθεια για εμβασμα για τράπεζα εξωτερικού. Σύνολο 7 ευρώ. Επιβεβαιωμενο ” Ανσφέρεσαι στο γκισέ; Γιατί από internet banking είναι μόνο 1 ευρώ, αρκεί να επιλέξεις έξοδα από κοινού (η Revolut δεν χρεώνει προμήθεια για top up). ” Ο γκισές είναι πάνω απο 20. Γώρω στα 25 νομίζω. Μην το συζητάς καν...