Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 417.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Δεν ξέρω αν υπήρχε παλιά. Εγώ έγραψα οτι είδα κατα την εγκατάσταση. Το μόνο referral που είδα και έβαλα στα λινκς να δω τι θα γίνει, είναι όταν το προσκαλεις φίλους από επαφές και fb μέσα από την εφαρμογή. ” Εσυ Θανάση μια χαρά τα έγραψες αλλά εγω είπα να προσθέσω κατι ακόμα για να βοηθήσω...
-
Εξαιρετικός οδηγός @GR_Macedon !! Χαρας το κουράγιο σου να τον κάνεις τόσο αναλυτικό!! Το σκεφτόμουν και εγω να φτιάξω ενα, αλλά δεν είχα το κουράγιο σου...:Ρ Επίσης δεν ξέρω αν θα κατάφερνα να τον κάνω τόσο αναλυτικό! Επειδή την χρησιμοποιώ και εγω καιρό την κάρτα να πω δυο-τρια πράγματα μόνο. 1)Θεωρητικά οταν προσκαλείς φίλους σου μέσω του λινκ σου αν αυτοι κάνουν top-up τότε ναι, παίνρνεις μπονους 5λίρες. ΑΛΛΑ για να επιτευχθεί αυτο θα πρέπει ο φίλος σου να κάνει top-up εντος συγκεκριμένου χρ…
-
Παράθεση από Gkontos10: “Παιδιά όμως εγώ σε δολάρια πλήρωσα... ”
-
Παράθεση από fragfrok: “Συγγνώμη αν είναι off topic αλλά θα είμαι σύντομος. Νομίζω ότι αν ορίσεις σαν default νόμισμα στο PayPal το δολάριο, και σου χρεώνει δολάρια το PayPal, η μετατροπή γίνεται από την τράπεζα και είναι πιο φτηνά.. Κάποτε ίσχυε αλλά έχω καιρό να το τσεκάρω Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά για να είσαι σίγουρος γίνεται απο αλλού η ρύθμιση. Μάλιστα μπορεί να γίνει και αμέσως πριν την πληρωμή στο λέει κάπου. Σου λέει την αναλογία και μπ…
-
Παράθεση από rep: “Παράθεση από Bodai: “@rep άν υπάρχει διαθεσιμο backup του περιεχομένου της συσκευής θα έλεγα να κάνεις Clean Install. Να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο για το μέλλον.. ” δεν υπαρχει backup. ” Για εμένα αν θες να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου και να έχεις ένα πεντακάθαρο κινητό κάνε τα εξής: 1)Αυτόματη Εγκατάσταση TWRP recovery σε Redmi Note 2 και Prime μέσω FASTBOOT 2)Πάρε nandroid backup το οποίο στη συνέχεια αποθήκευσε το κάπου αλλού εκτος του κινητού(πχ sd card ή usb) 3)TWRP: Όλων τ…
-
Πολύ ωραίο review, ειδικά για εμένα που έχω την κάμερα και ψαχνόμουν να δω τι accessories πρέπει να της πάρω! Δυστυχώς παρόλο που την πήρα πριν απο 1 μήνα(παραγγελία πριν απο 2) εμένα μου στείλαν την 22L.Ασε που την πλήρωσα ακριβά γιατί υποτίθεται οτι στάλθηκε απο Ευρωπαϊκό wharehouse... Αλλά τότε δεν τα ήξερα όλα αυτά για να ψαχτώ πιο πολύ... Οπότε προσοχή στους νέους αγοραστές! Ευτυχώς η μόνη διαφορά είναι στην εγγραφή ήχου στα βίντεο... Εγω θέλω να προσθέσω αυτο το site το οποίο επίσης με βοή…
-
Παράθεση από Panos_G: “Καλησπερα σε ολουςς!! Αποφασισα να αγορασω αυτο http://www.vickmall....fhd-13-0mp.html. Για να μου ερθει σοη και αβλαβες με τι ταχυδρομειο να σταλθει. Παρακαλω βοηθηστε με γιατι ειναι η πρωτη μου φορα που θα κανω μια τοσο ακριβη αγορα και απο το συγκεκριμενο καταστημα. Η αγορα θα γινει μεσω paypal οπου εχω συνδεσει μια χρεωστικη. Καποια αλλη πληροφορια για την αγορα που πρεπει να ξερω;; Πρεπει να του γραψω κατι στην περιγραφη κατα την παραγγελια(δηλαδη να το τοποθετησουν σ…
-
Παράθεση από zananiro: “Έχει σύνδεση κανείς το mi band σε 2 διαφορετικές συσκευες? Γίνεται αυτό ή θα υπάρξει προβλημα? Send from my LG G3 using Tapatalk ” Δεν ξέρω αν γίνεται αλλά θα σου πρότεινα να μην το κάνεις... Απο οτι έχω καταλάβει το miband "βγάζει" τις πληροφορίες που έχει μαζέψει(μπορεί να κρατήσει στη μνήμη 7-10 μέρες περίπου) στην εφαρμογή που το συνδέεις και κατα συνέπεια και στο κινητό. Οπότε ακόμα και αν μπορούσες να το συνδέσεις με 2 εφαρμογές(κινητά) θα τα έμπλεκε και θα έβαζε κά…
-
Παράθεση από GiorgosGr: “Παράθεση από NasDriver: “κατεβάζεις την 6.1.14 και κάνεις update μέσα από την αναβάθμιση του κινητού, επιλέγοντας τις 3 τελίτσες ---> Επιλέξτε το πακέτο αναβάθμισης ” Το έκανα αναβάθμιση σε 6.1.14 αλλά και πάλι δεν έχω root.Τί μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ! ” Λογικά πρέπει να έχεις ρουτ απλά πρέπει να δώσεις δικαιώματα απο την εφαρμογή δικαιώματα σε όποια εφαρμογη σου ζητάει ρουτ
-
Παιδιά στην περίπτωση που το miflash δεν βλέπει τη συσκευή τι κάνουμε? Έχω περάσει drivers κανονικά(γιατί στο προηγούμενο κινητό αυτο ήταν το πρόβλημα) με το MiPCSuite...
-
Παράθεση από stefanos1985: “Παράθεση από VaggelisL: “Παράθεση από Graydath: “Παράθεση από stefanos1985: “και σε εμενα δεν συνεργαζεται καλα το mi band 1s με το note 2 ” Και εγω που έχω το miband 1,1 τα ίδια μου κάνει...Επίσης το bluetooth της συσκευής μου κάνει κατι περίεργα κάποιες φορές... κλείνει και δεν ξανανοίγει εκτος αν κάνω restart. Τέλος όσον αφορά την εφαρμογή και το τρέξιμο είναι παλιό bug το έχω ξαναφέρει εδώ. ” Αυτό το παθαινω και γω με το note 2 μου.... Στάλθηκε από το Redmi Note 2…
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από kostakoutas: “Παράθεση από TOLIS38: “καλημερα. δεν ειναι εξαπυρηνο αλλα 8πυρηνο . Ναι ο 650 ειναι ποιο γρηγορος απο τον ΜΤΚ αλλα δεν ξερω που μπορει να χρειαζεται μιας και με τον ΜΤΚ ειναι παρα πολυ γρηγορο... Επισης δεν ξερουμε τιγινεται απο θεμα υπερθερμανσης μετα απο χρηση (κατι τετοιο λενε στα φορουμ) ... (στην ουσια αυτο βγηκε για την αγορα της Ινδιας που απαγορευεται ο ΜΤΚ ) . αυτα.... ” Γιατί απαγορεύεται ο μτκ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatal…
-
Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Μετα απο την πρωινη περιπετεια το εφερα το κινητο στα ισα του και φοραει την ελληνικη 6.1.11. Το θεμα ειναι πως μου εβγαζε συνεχως το σφαλμα Unfortunately, the process com. android. phone has stopped και το ιδιο για τα μηνυματα. Εκανα clear cache/dalvik ποσες φορες, φλασαρα ξανα την 6.1.7 τα ιδια. Δε μπορουσα να χρησιμοποιησω το κινητο. Εν τελει εκανα clear cache στις εφαρμογες : google services, phone, contacts, messaging. Στην στοκ εφαρμογη μηνυματων εκανα …
-
Παράθεση από pechr: “Αν σου έχει μείνει λίγη σκόνη μέσα είναι επειδή έχει κολήσει με την υγρασία του αέρα. Ζέστανε ελαφρώς με ένα πιστολάκι το σημείο ώστε να εξατμιστεί η υγρασία και μετά φυσηξε το παλι. Βγάλε την μπαταρία πρώτα καλου κακού και δεν χρειάζεται να ζεματάει το κινητό από τη θέρμανση. Ελαφρώς Και πες μου τι ψάρια έπιασες.. Μήπως βάζεις το κινητό στο ψυγείο για να τρέχεις σκορ στο antutu? ” ΧΑΧΑΧΑΧΑ Οκ.Είσαι μεγάλος! Θα το δοκιμάσω σε λίγο. Δεν έχω πιστολάκι αλλά έχω καμινέτο φαντάζο…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από MrAntonis: “Καλημέρα παίδες.. είχα διαβάσει πριν καμιά 3 εβδομάδες για σκόνη στην μπροστά κάμερα, στο xda έχουν ανοίξει και θέμα. Και από τότε μου έχει γίνει έμμονη ιδέα και το ελέγχω 2-3 φορές την ημέρα! Είχα παραγγείλει 2, ένα για εμένα και ένα για τον αδερφό μου. Του αδερφού μου είναι άψογη η κάμερα ενώ η δική μου όταν την παρατηρώ κάτω από φως, βλέπω σκονίτσες. ΔΕΝ αλλοιώνει την φωτογραφία αλλά όταν το φυσάω με μανία από το ακουστικό, καθαρίζει λίγο (αν έχει…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από perpetas: “Μία ερώτηση προς όποιον γνωρίζει: Προσφέρει κάποιο μαγαζί-site τη δυνατότητα να κοπεί τιμολόγιο σε εταιρεία και ποια είναι η διαδικασία; Θα ήθελα αν γίνεται να απαντήσει κάποιος που το έχει ήδη κάνει αγορές με τιμολόγιο και χωρίς να δυσκολευτεί στην όποια επικοινωνία. ” Φίλε μου μάλλον ζητάς δύο ασύμβατα πράγματα:1. Να εισάγεις παράνομα τηλέφωνο 2. Να τιμολογηθεί νόμιμα. Μάλλον δεν γίνεται. ” Είναι σίγουρο οτι για να τιμολογηθεί νόμιμα πρέπει και…
-
Παράθεση από stefanos1985: “και σε εμενα δεν συνεργαζεται καλα το mi band 1s με το note 2 ” Και εγω που έχω το miband 1,1 τα ίδια μου κάνει... Επίσης το bluetooth της συσκευής μου κάνει κατι περίεργα κάποιες φορές... κλείνει και δεν ξανανοίγει εκτος αν κάνω restart. Τέλος όσον αφορά την εφαρμογή και το τρέξιμο είναι παλιό bug το έχω ξαναφέρει εδώ.
-
Δεν πήγα να σε κατηγορήσω για κάτι, συγγνώμη αν φάνηκε έτσι, απλά είπα την άποψή μου γιατί κάποιος τρίτος μπορεί να μην το είχε σκεφτεί έτσι Παράθεση από mixaliscy: “Πόσες φορές είδες να πει κάποιος ότι το χ μαγαζί είναι φτηνό αλλά θέλει 20-30 μέρες να έρθει. Ε αυτό το αλλά είναι αυτό που λέω γράψε τα δεδομένα να τα ζυγίσει ο άλλος. ” Αν θες ρίξε μια ματιά και γράψε τη γνώμη σου εδω. Πιστεύω οταν ολοκληρωθεί θα μας καλύπτει πλήρως. Είμαστε στα αρχικά ακόμα αλλά έχουμε συμπεριλάβει αντίστοιχες επ…
-
Παράθεση από kallair: “πχ "ο καρδιακός ρυθμός οθόνη βοήθειας του ύπνου" ή "τρέχωντας"(πχ πιο σωστή απόδοση του running, θα ήταν τρέξιμο). Δεν είναι πολλά τα σημεία και γενικά η δουλειά που έχει γίνει είναι πάρα πολυ καλή απλά επειδή έχω βοηθήσει στην μετάφραση ξένης ρομ miui (για το zte v5 red bull), ήθελα να συμβάλω βελτιώνοντας την μετάφραση σε όσα σημεια μπορώ. ” Ο doc είναι της θετικής κατεύθηνσης όχι της θεωρητικής . Πάντως και εγω που είμαι θετικής-τεχνολογικής μια χαρά μου φαίνεται το τρέ…