Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 417.
-
Παράθεση από mixaliscy: “Φυσικά και είναι λογική η τιμή. Αλλά γράφουμε αρνητικά και θετικά βάση άλλων online shops. Και η τιμή αντί 160 πχ του Mi3w ήταν 230. Αξίζει αναφοράς. Τώρα για εσένα μπορεί να προτρέχει το σέρβις, για εμένα το πότε θα έρθει και για τον άλλον η τιμή. Καλό είναι να αναγράφονται όλα ώστε ο άλλος να βλέπει το review. Εκεί πχ εγώ είδα ότι ο φίλος το παρήγγειλε και του ήρθε σε 2 μέρες. Γιατί να μην το πάρω από εκεί? Επειδή μπορεί να μην κρατάω τόσα παράδειγμα. Αυτό εννοώ. Ας γρ…
-
Παράθεση από annonnaki: “Παράθεση από GnF: “Βασικά νομίζω η νίκη έχει ήδη γίνει, ειδικά αν αρχίσουν να μας βλέπουν σαν καλύτερο πελάτη. Άντε να δούμε. ” Δύσκολο θέμα θέτεις. Έστω ότι καταφέρνουμε και πείθουμε την οποιαδήποτε xiaomi να εξάγει στην Ελλάδα και επίσημα, με δημιουργία service center και εγγυήσεις κλπ. Το αποτέλεσμα λόγω φορολογίας επιχειρήσεων, ΦΠΑ κλπ θα είναι ένα καπέλο εύκολα +50% στις τιμές που αγοράζουμε χωρίς μάλιστα αυτό το ποσοστό να μεταφέρεται στις τσέπες της εταιρείας. Οπό…
-
Παράθεση από birel-motosport: “στο ζεστό νερό στο μπάνιο το πιστεύω δεν θα έχει πρόβλημα ” Κανένα, ούτε στο σαπούνι. Το τεστάρω κάθε μέρα :Ρ(το 2 έχω)
-
Ή Κάνε restart το router σου να αλλάξει η IP σου και κάντο κατευθείαν απο το κινητό
-
Ψήφος και απο εμένα! Με το ίδιο nickname -->Graydath Αντε μακάρι να τα πάμε καλά, αν και δύσκολη η πρωτιά...Είναι μεγάλος ο πλυθησμός τους και σίγουρα έχουν και αυτοι κόσμο που το σκέφτεται και δεν έχει ψηφίσει ακόμα... Αλλά όπως είπε και ο admin σημασία έχει το μπαμ που κάναμε και η διαφορά σε σχέση με πέρυσι, όπως επίσης και το ντέρμπι που δημιουργήσαμε!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Graydath: “Οκ σε ευχαριστώ! Να ρωτήσω τι ακριβώς εκανα με το mount? Επίσης, λες να του περάσω rout? Μου το έβγαλε το TWRP κατευθείαν σαν επιλογή ή αμα χρειαστεί είναι εύκολο και το περνάω μετά? ” Το root σε Stable rom είναι ..."καφές χωρίς καϊμάκι". Αν θέλεις root για να εκμεταλλευτείς τις δυνατότητές του, και όχι για ψυχολογικούς λόγους, πρέπει να περάσεις Developer (όπου σου κάνει τη συσκευή αυτόματα root). It's up to you! ” Οκ σε ευχαριστώ και πάλι! Σε εμένα…
-
Οκ σε ευχαριστώ! Να ρωτήσω τι ακριβώς εκανα με το mount? Επίσης, λες να του περάσω rout? Μου το έβγαλε το TWRP κατευθείαν σαν επιλογή ή αμα χρειαστεί είναι εύκολο και το περνάω μετά?
-
Παιδιά να ρωτήσω εκτέλεσα τον οδηγό για συσκευή ενός φίλου. Μετά απο κάποιες δυσκολίες(δεν διάβαζε ο υπολογιστής το κινητό) τα κατάφερα! Έβαλα την τελευταία Ελληνική stable. Όμως όταν ξεκίνησα το κινητό, μέσα είχαν μείνει 2 κινέζικα apps, τα οποία βέβαια διέγραψα χωρίς πρόβλημα. Όταν στη συνέχεια μπήκα σε κατάσταση recovery για να δω οτι έχει μπει σωστά το TWRP μου έβγαλε το εξής Unmodified System Partition detected TWRP can leave your system partition unmodified to mae it easier for you to take…
-
Παράθεση από panoskw: “το αγορασα απο vickmall εχθες, γκατζεταρα σε απιστευτη τιμη, ειδικα η δονηση για ειδοποιηση κλησης ... vickmall.com/original-xiaomi-m…or-android-ios-black.html ” Απίστευτη η τιμή ειδικά για το vickmall...!!
-
Επειδή οι χρήστες που θα κάνουν τις βαθμολογίες δεν είναι παρα πολλοί(τουλάχιστον προς το παρον) 1 μήνας θεωρώ οτι είναι λίγο... Δηλαδή εαν σε κάποιο μαγαζί μέσα σε ενα μήνα έχουν αγοράσει 3 χρήστες και ο ένας δεν έχει μείνει ικανοποιημένος και βάλει πολύ χαμηλή βαθμολογία, ο μέσος όρος του καταστήματος θα πέσει κατα 33%, ενω θα μπορούσε να είναι μεμονομένο περιστατικό. Ενω μέσα στο 3μηνο( ας πούμε) που μπορεί να έχουν αγοράσει περίπου 10 χρήστες εαν τελικά είναι όντως 1 μεμονομένο περιστατικό θ…
-
Παράθεση από Bodai: “Αυτή είναι φυσιολογική λειτουργία. Flight mode = Απενεργοποίηση καρτών sim. Εξοδος από το Flight Mode = Επανεργοποίηση των sim οπότε ζητάει pin για να τις ξεκλειδώσει. ” Όντως?? σε όποιο τηλέφωνο έχω χρησιμοποιήσει δεν μου ζήταγε pin...
-
Παράθεση από johnjor: “Παράθεση από Graydath: “Μάλλον τα δεδομένα της εφαρμογής... Απλά δεν είμαι σίγουρος. Εαν τις έχεις συγχρονισμένες δεν έχεις τίποτα να χάσεις... Επίσης το back-up πρίν αλλάξουμε ROM είναι must να ξέρεις ” Καθε εβδομαδα αυτη τη δουλεια θα κανουμε; ” Όχι... το δοκίμασες αυτο που σου είπα γιατί τελικά μπορεί να λεω βλακείες και να φταίει κάτι άλλο...? Εαν δεν ξέρεις πως το κάνουμε Εφαρμογές-->Επαφές-->διαγραφή δεδομένων
-
Παράθεση από johnjor: “οι επαφες ειναι το προβλημα; ” Μάλλον τα δεδομένα της εφαρμογής... Απλά δεν είμαι σίγουρος. Εαν τις έχεις συγχρονισμένες δεν έχεις τίποτα να χάσεις... Επίσης το back-up πρίν αλλάξουμε ROM είναι must να ξέρεις
-
Παράθεση από johnjor: “Ξαναπερασα την 5.11.26 με απλο update οπως ειπαμε αλλα μου εμφανιζει συνεχεια αυτο στην οθονη και δεν με αφηνει να κανω καμια ενεργεια...Τι κανουμε; ” Δοκίμασε διαγραφή δεδομένων της εφαρμογής επαφές. Θα σου διαγράψει βέβαια όλες τις επαφές σου αλλά αμα τις έχεις στο gmail ή στο miui cloud δεν σε πειράζει θα τις ξανασυγχρονήσει
-
Παράθεση από ppkstat: “Ενδιαφέρον αυτό..Εχω titanium backup στο κινητό (αγορασμένο) αλλά επειδή όταν κάνει restore ουσιαστικά νόμιζα οτι ξανακάνει install το app και βάζει και τα data εκεί που τα βάζει θα άλλαζε το Credential ID της εφαρμογής. Αν δεν γίνεται αυτό θα μου λύσει τα χέρια. ” Άμα ήταν να κάνει απλά install δεν θα είχε νόημα . Οπότε βουρ!
-
Παράθεση από ppkstat: “Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από ppkstat: “Έχω κρατήσει και ένα nandroid backup σε κάποια φάση. ” Επειδή "χτήπησε" το συγκεκριμένο process που είναι απο τα σημαντικότερα δύο λύσεις βλέπω:Factory Reset και απευθείας φλασάρισμα προηγούμενης rom που είχες και ήσουν ευχαριστημένος (στήσιμο βεβαια απο την αρχή) Nandroid Restore .. απλά δεν ξέρω πόσο πίσω θα σε πάει. Ηταν σταθερή η rom εκείνη? Θα αξιζει ο κόπος για να ξαναγυρίσεις στην παρούσα rom (όταν λέω παρούσα εννοώ όποια …
-
Παράθεση από Sakkas Takis: “Αρχικα το τηλεφωνο ειχε καποια global εκδοση και αφου ρυθμισα τα παντα σημερα δεν αντεξα και εβαλλα την τελευταια ελληνικη με τον οδηγο του φορουμ .Μπορω να κανω επαναφορα τις ρυθμισεις απο την αγγλικη στη ελληνικη ? Να πω επισης οτιη ελληνικη εχει διαφορες κινεζικες εφαρμογες ” Κινέζικες εφαρμογές λίγο δύσκολο δεν έχει συμβεί σε κανέναν... Μήπως εννοείς τις εφαρμογές της xiaomi που έχουν μεταφράσει τα παιδιά στα Ελληνικά??
-
Παράθεση από sallonikios: “εγω παντως που το εκανα με εβαλε recovery πατησα reboot μετα system εγινε αχνο κ κολησε εβγαλα τη μπαταρια για να ανοιξει το τηλ ειμαι με 5.10.8 (ακομα) ” Προφανώς είσαι με TWRP το παθαίνει καμια φορά δεν είναι τίποτα... Έτσι όπως είσαι στο recovery πατάς Volume (+) & Power ταυτόχρονα για αρκετά δευτερόλεπτα(δηλαδή ξαναμπαίνεις recovery) και μετά κάνεις κανονικότατα reboot!
-
Banggood Merry Christmas
ΜήνυμαΠαιδιά ενημερωτικά το Banggood ξεκίνησε προσφορές Χριστουγέννων. Δεν ανοίγω θέμα βέβαια για αυτο το λόγο μιας και οι τιμές μου φαίνονται το ίδιο με πριν... Απλά έχει βγάλει ειδικό κουπόνι για αυτη την περίοδο -6%, λοτταρία αλλά και 3 δώρα στον κάθε χρήστη κάθε μέρα. Εγω σήμερα κέρδισα αθροιστικά 90 πόντους. Όχι κατι πολύ σημαντικό αλλά μπορεί κάποιος άλλος να δερδίσει κανα monopod ας πούμε! Merry Christmas