Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 417.
-
Παράθεση από Tasos_Mitu: “Ε παιδιά τι γίνεται εδώ? ” Μόλις το είδα και πήγα να το ανεβάσω και εγω... :Ρ Παράθεση από Kostas Giannakopoulos: “Παιδιά τι θα γίνει με εμάς που το παραγγείλαμε από Vickmall; Σε όλους απάντησαν πως θα είχε ελληνικά, google store και χωρίς κινεζοapps. Τώρα με αυτό τι θα πρέπει να περιμένουμε; ” Απο οτι διάβασα και εγω υπάρχει multi ROM. Τώρα απο εκεί και πέρα αν μπορείς να την πειράξεις αυτη δεν ξέρω... Αλλά δεν γίνεται κάποιο μαγαζί σαν το vickmall να λέει οτι θα βάλει…
-
Παράθεση από stefgr74: “Παράθεση από antoine455: “Καλημέρα Συγγνώμη αν είμαι λίγο εκτός θέματος.Επειδή η δουλειά μου είναι χειρονακτική και με ενδιαφέρει πολύ η προστασία του κινητού με θήκη ειδική σκληρού πλαστικού,πχ Heavy Duty Armor Shockproof Rugged Kickstand Case Cover for Xiaomi Redmi Note 2 | eBay και είμαι ανάμεσα στην αγορά δυο κινητών του note 3 και του note 2 prime θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος επειδή δεν βρίσκω θήκη τέτοιου τύπου για το note 3 αν οι θήκες για το note 2 εφαρμόζουν…
-
Παράθεση από NasDriver: “Ευχαριστώ για την υπομονή σου να ανταλλάσσουμε μηνύματα αν και ήσουν στη δουλειά και εγώ σπίτι...ξάπλα Να προσθέσουμε (αν δεν κάνω λάθος) ότι το Mi message είναι ίδιο με το private message ? ” Όχι τα private messages είναι τα κρυφά μηνύματα. Εδω είναι ο οδηγός του @caeser για αυτα !
-
Σήμερα το πρωί καθόμασταν με το @NasDriver και στέλναμε μηνύματα ο ένας στον άλλο προσπαθόντας να καταλάβουμε πως δουλεύει το Mi Message. Επειδή νομίζω οτι καταλήξαμε πως δουλεύει τελικά είπα να φτιάξω και κάτι σαν οδηγό να βοηθήσω και άλλους που το έχουν απορία όπως το είχα και εγω σαν αρχάριος. Το Mi Message είναι μια λειτουργία της Xiaomi έτσι ώστε να στέλνεις SMS/MMS δωρεάν σε άλλους χρήστες MIUI μέ τη χρήση δεδομένων. Καταρχάς πρέπει να έχουμε ενεργή τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Ρυθμίσεις>Εφαρ…
-
Παράθεση από maddoctor: “και μία έκδοση που έχω στο note pro που προφυλάσει από την μπλε ακτινοβολία ” Για μπλε ακτινοβολία να παίρνετε γυαλιά, εμείς οι οπτικοί κλέφτες θα γίνουμε??!! Πλάκα κάνω . Γενικά να ξέρετε το θέμα με την μπλε ακτινοβολία είναι περίεργο... Υπάρχει εδω και πολλά χρόνια και το ξαναβγαλαν στην επιφάνεια τα τελευταία 2 χρόνια με νέες μελέτες που έχουν γίνει... Παράθεση από caeser: “Την εφαρμογή ES Explorer εννοώ. Τα κάνει όλα και συμφέρει! (είναι δωρεάν) Διαχειριστής αρχείων …
-
Παράθεση από caeser: “To προϊόν κυκλοφορεί αισθητά φθηνότερο σε αρκετά γνωστά μαγαζιά. Μην ρισκάρεις με αγνώστους, αν και δεν μου φαίνεται μούφα στη φωτογραφία. Μια χαρά φαίνεται... ” Καλά εννοείται αυτο που λες. Ο λόγος που το ανέβασα και ζήτησα τη γνώμη σας είναι γιατί δείχνει να έχει ευρωπαϊκή πρίζα(που δεν ξέρω η xiaomi να έχει βγάλει κάτι τέτοιο)... Μήπως κάνει όσον αφορά και τη γείωση...
-
Παιδιά για αυτο εδώ τι λέτε? Το βρήκα λίγο πιο παλιά που έψαχνα τα κινεζομάγαζα, το μαγαζί δεν το ξέρω αλλά θυμάμαι οτι την προηγούμενη φορά που το κοίταζα κάπου έλεγε οτι έχει σχέση με το miniinthebox(γνωστό κινεζομαγαζοφαρμακείο ).Ίσως για αυτο είναι και ακριβός σχετικά... Υποπτεύομαι οτι το φτιάξαν μόνοι τους αλλά αυτο που μου βάζει υποψίες για κακό είναι οτι σε καμία φωτο δεν φαίνεται ολόκληρο το strip...
-
Καλά είναι άτοπο ούτος η άλλος απο μόνο του αυτο... Στο τέλος λένε οτι σου βάζουν οτι γλώσσα θες... Επίσης έχει 6-7 γλώσσες σαν βασικές. Διορθώστε με αν κάνω λάθος αλλά η επίσημη της xiaomi αγγλοκινέζικη δεν είναι? Αρα μήπως αλλάζουν αυτοι τη ROM? Άρα επαναλαμβάνω μήπως είναι άτοπο αυτο που λένε...?Επίσης για το κερασάκι στην τούρτα δεν ξέρω αν προσέξατε οτι γράφουν πως έχει miui7
-
To site Gizmochina - China Phones, Tablets , Gadgets News And Review το ξέρεις? Δικό του είναι το shop. Απο εκεί και πέρα έχει και paypal βέβαια. Όμως η αλήθεια είναι δεν έχω παραγγείλει ποτέ τίποτα απο εκεί και μάλλον θα προτιμούσα να αγοράσω κατι άλλο πρώτα, για να τον τεστάρω
-
Εδω το έχουν in stock. Επίσης υπόσχονται οτι δεν θα χρεωθούμε με customs tax ή VAT fee... Πως στο καλό γίνεται αυτο δεν ξέρω...Λένε μάλιστα πως αν γίνει το οτιδήποτε θα τα πληρώσουν αυτοί...
-
Εγω πάντως θα περιμένω λίγο να δω τις πρώτες εντυπώσεις. Ο κύριος λόγος να το πάρω είναι το touch id και θέλω να δουλεύει χωρίς να τελειώνει κατευθείαν η μπαταρία. Επίσης λεω να περιμένω να βγάλουνε κανα καλό τζαμάκι γιατί το θεωρώ must! Μετά ψάχνουμε να πουλήσουμε το 2!! Εγω ψήφισα το ασημένιο γιατί μου αρέσει το λευκό μπροστά. Το χρυσό το φαβάμαι λίγο, δεν το αποκλείω αλλά θα προτιμούσα να το δω απο κοντά...
-
Ήθελα να βάλω ερωτιματικό...:Ρ μου ξέφυγε... Αν δεν είναι ευρωπαϊκή(που πιθανότατα αποφεύγεις τελωνείο) τότε δεν αξίζει γενικά, είναι μεγάλη η διαφορά...Πριν λίγο καιρό που είχαδει το είχαν διάφορα site. Ειδικά ο yeso το είχε και free shipping...:P Τώρα μόνο coolicool και banggood το βλέπω...
-
Αυτο είναι ευρωπαϊκή αποθήκη. Γιατί σε άλλα κινεζομάγαζα είναι πιο φθηνό...
-
Παράθεση από caeser: “δηλαδή τα όποια αποτελέσματα, συνειρμικά (αν όχι και "δεικτικά") θα ηχούν σαν να είναι "πρόταση του Xiaomi-miui.gr" (της "κοινότητά μας"), πράγμα με το οποίο εγώ προσωπικά ΔΙΑΦΩΝΩ! ” @caeser Εννοείται πως σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να "μπλέξουμε" την κοινότητα! Στο excell που φτιάχνω ήδη άλλαξα τον τίτλο σε Βαθμολογίες On Line Καταστημάτων από Χρήστες. Όχι μόνο μπορεί κάποιοι άπειροι να ρίξουν υπευθυνότητα στην κοινότητα αλλά και να χαλάσει μελλοντικές συνεργασίες, οι οπ…
-
Παράθεση από Sakoumidis: “Κωνσταντίνε, sorry φίλος αλλά δεν έχω pc για να κάνω δουλειά. Όταν πάω σπίτι το βραδάκι θα προσπαθήσω να φτιάξω και 'γώ μερικά πραγματάκια. Μπορώ να κάνω τροποποιήσεις on-line στο αρχείο αυτό που έχεις ετοιμάσει, ή να φτιάξω άλλο; ” Μπορείς στείλε μου ενα mail να σε βάλω να μπορείς να το επεξεργαστείς. Καλό θα ήταν να είναι τύπου hotmail γιατί το excell είναι online. Επίσης έφαγα καμια ώρα αλλά δεν με αφήνει να δημιουργήσω γράφημα... Με αφήνει να φτιάξω με μόνο μια στήλ…