Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-380 από 417.

• Xiaomi Redmi Note 3

K.Papaefthymiou - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παράθεση από linuxovios: “όσο για την αποσπώμενη μπαταρία, δεν είναι μόνο θέμα αυτονομίας. Σε συσκευή που φλασάρεις κάθε εβδομάδα είναι πολλές φορές απαραίτητη, καθώς χρειάζεται ενίοτε να αφαιρεθεί σε περιπτώσεις κολλημάτων ή όταν παίξεις με mtk flash tool. Οπότε για μένα unibody συσκευές είναι deal breaker και δυστυχώς η τάση πάει εκεί για να μας αφαιρεθούν και άλλες " ελευθερίες" ” Εμένα η μόνη μου ένσταση είναι αυτη... Απο εκεί και πέρα εγω θα έδινα κάτι παραπάνω μόνο και μόνο για το σένσορα,…

• XiaomiΜΑΝΙΑ

K.Papaefthymiou - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Sam: “Ωραιότατα είναι!!! Υπάρχουν και στο Gearbest στα 10.35, όσον αφορά το μέγεθος ευτυχώς είναι μάλλινα και θα ανοίγουν σε μεγαλύτερα χέρια! ” Εμένα 11,09 μου τα βγάζει... και τα γκρι(που αυτα θέλω) 13,46. Πιο φθηνά τα βρήκα στο allbuy! 11.99$

• Δεν έχω πρόβλημα να το αναλάβω και εγω... Αλλά δυστυχώς δεν ξέρω πως να το κάνω. Αν πάω να ανοίξω ενα νέο θέμα έχει επιλογή μόνο για δημοσκόπηση. Όμως θεωρώ οτι στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι αυτο που θέλουμε αλλά βαθμολογία. Σε μια δημοσκόπηση ψηφίζεις αν κατι σου αρέσει ή όχι. Σε περίπτωση βαθμολογίας είναι πιο αξιοκρατικό θεωρώ. Δηλαδή εγω αγόρασα κάτι απο το χ κατάστημα, όπου τα έκανε όλα τέλεια και θέλω να του βάλω 10, επίσης αγόρασα και απο το ψ κατάστημα όπου κάναν και κάποιες βλακε…

• Παράθεση από mihalisvolos: “Όταν ακούς ραδιόφωνο και πας να χαμηλώσεις ένταση, χαμηλώνει μόνο από αυτό και οι ρυθμίσεις για notifications παραμένουν ως έχουν έτσι κι αλλιώς. Παρ' όλα αυτά εγώ κατέβασα app το slider widget με το οποίο ανεβοκατεβάζεις εντάσεις για κάθε πράγμα ξεχωριστά. ” Κι όμως το δοκίμασα αλλά χαμηλώνουν όλα όχι μόνο το ράδιο... Θα δοκιμάσω το app που λες

• Γενικά όπως και οι περισσότεροι εδω μέσα έχω κάνει αρκετές αγορές απο Κίνα. Παρόλα αυτα τώρα τελευταία άρχισα να ασχολούμε με φορουμς(έπαθα και έμαθα ενω θα μπορούσα να είχα μάθει πριν πάθω...). Κοινός τα φορουμ είναι καλά! Θα βάλω λοιπόν τις τελευταίες παραγγελίες μου που είναι και πιο έγκυρες - Την επωνυμία της επιχείρησης: Vickmall - Την Διεύθυνσή της (URL): vickmall.com - Tι ακριβώς αγοράσατε: Xiaomi Redmi Note 2 Prime(nillkin tempered glass+nillkin frosted shield)+Xiaomi Pistons 3 - Την ημε…

• Xiaomi Redmi Note 3

K.Papaefthymiou - - Η εφημερίδα μας

Μήνυμα

Παράθεση από zaf_4: “ ” Μας την έκανε δε λες τίποτα!! Βέβαια για την μπαταρία μην ελπίζεις... ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ θα είναι το ίδιο περίπου... Στα περισσότερα κινητά που έχουν αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων τη μπαταρία τη ρουφάνε σαν τρελά... Σε σημείο σε κάποια άλλα έχω ακούσει να το αχρηστεύουν το δακτυλικό κι όλας...

• Παράθεση από johnny2000: “Παράθεση από TheoV: “Καλησπερα παιδια ειμαι και εγω ευτυχισμενος κατοχος του κινητου απλα θα ηθελα να ρωτησω το εξης , Tα notifiactions δεν δουλευουν καθολου οταν το κινητο ειναι κλειστο εχπονμτας τα παντα ανοιχτα βεβαια απο τις ρυθμισεις αυτο συμβαινει απο την 5..11.11 και μετα , με την 5.11.5 ολα ρολοι εχω δοκιμασει τα παντα εκτοπς απο το να την περασω απο την αρχh με wipe , to ιδιο προβλημα το βλεπω σε πολλους sto foroym toy εξωτερικου και απλα σας ενημερωνω ” Καλημέ…

• Παράθεση από zaf_4: “Όχι, δεν το είχα δει. Αλλά περνώντας την καινούργια devs έκανα clean cache-dalvik cache και δεν είχε διορθωθεί το πρόβλημα. Μόνο με αυτό που μου είπε ο ceasar διορθώθηκε καθαρισμός δεδομένων κάμερας και αρχείων. ” Ω ρε γ@μωτο πως γίνεται αυτο? Ρε παιδιά όταν κάνουμε clean cache-dalvik cache δεν είναι σαν να κάνουμε καθαρισμό δεδομένων όλων των εφαρμογών??

• Παράθεση από madmax: “Οταν το εγραφα δεν ιχε ανεβει ακομα το αλλο post, κοιτα τους χρονους!!! Παρε μας το κεφάλι!!!! ” Τους είδα τους χρόνους ήταν 3-4 post πριν απο εσένα. Τελοσπάντων συγγνώμη αν φάνηκα κακός απλα μου έκανε εντύπωση... Παράθεση από johnnyman: “ειναι γνησια αυτη 100%?ρωταω γιατι στο vickmall την εχει νομιζω 25$. ” Το vickmall εκτος των κινητών σε όλα τα άλλα είναι φαρμακείο... Παράθεση από zaf_4: “Έκανα καθαρισμό δεδομένων στα αρχεία και στην κάμερα και όλα καλά ” Είχα γράψει πρι…

• Παράθεση από madmax: “Καλησπερα, εχω περασει την stable 7.0.6.0 και προσεξα οτι δεν μπορεί να κανει screenshot. Συγκεκριμενα βγαζει μνμ " Αδυνατη η αποθηκευση του στιγμιότυπου. Ενδεχεται ο αποθ. Χωρος να βρισκεται σε χρηση" . Το εχει πάθει καποιος αλλος; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καλά αλήθεια ρωτάς τώρα? ακριβώς απο πάνω λέει και άλλος το ίδιο...

• Παράθεση από maddoctor: “Το απλό την καλυτερη τιμή την βρίσκεις στο getone για 9.99$ ” Doc είσαι κάτι σαν το skroutz για τα κινεζομάγαζα ή μου φαίνεται...?

• Δηλαδή το έχεις ενεργοποιημένο απο τον πάροχο, έχεις ρυθμίσει απο τις ρυθμίσεις sim προτεινόμενος τύπου δικτύου 4g και να δουλεύει το internet στη συγκεκριμένη sim και πάλι τίποτα?? Δοκίμασε να αλλάξεις μεταξύ τους τις κάρτες. Επίσης κάπου μέσα στο θέμα(δεν ξέρω πως κάνουμε search μέσα στο θέμα) είχε ανεβάσει ο @GR_Macedon κάποια screenshot απο engineer mode πως θα έπρεπε να σου δείχνει τα band, τσέκαρε και αυτο. Αν και πάλι τίποτα δυστυχώς δεν ξέρω... Απλα σιγουρέψου για τα παραπάνω

• Παράθεση από stefanos1985: “εχω αλλαξει sim ναι στη wind δεν νομιζω να κανεις κατι για να ενεργοποιησεις το 4g απλα αλαζεις sim ” Νομίζω πρέπει να κάνεις και αίτηση ενεργοποίησης 4g. Προσοχή μόνο γιατί κάποιος είχε αναφέρει οτι στα καταστήματα είναι και λίγο χαιβάνια οπότε καλό θα ήταν να το κάνεις τηλεφωνικά

• Έλεος... δεν θα τους κόστιζε τίποτα να στο δώσουν πιο φθηνά και να έχουν ενα ευχαριστημένο πελάτη(που τυχαίνει να ξέρουν οτι είναι και super moderator στο miui.gr). Ακόμα και κέρδος να μην έχουν(που έχουν!) το θέμα είναι να κρατάς τον πελάτη... Απαράδεκτη πολιτική εταιρίας...

• Παράθεση από maddoctor: “Το mi band κρατάει δεδομένα 10 ημερών στην μνήμη του. Άρα και μία φορά την εβδομάδα να το συγχρονίζεις φτάνει.... ” Α καλά τόσο μεγάλη μνήμη έχει... Και εγω το συγχρόνιζα κάθε μερικές ώρες γιατί φοβόμουν μην χάσει τα δεδομένα του...

• Παράθεση από stefanos1985: “και Γιαννενα τζιφος. Αν ειναι καποιος απο γιαννενα με redmi note 2 η εχει περασει εστω ας το επιβεβαιωση μπας και εχω το προβλημα μονο εγω ” Μπορεί να πω βλακεία αλλά έχεις ενεργοποιήσει το 4g απο τον πάροχό σου έτσι? Επίσης κάποιες πιο παλιές sim δεν υποστήριζαν 4g οπότε πρέπει να έχεις κατάλληλη. Παράθεση από zaf_4: “Tην βλέπω με file manager που κατέβασα αλλά τώρα παρατήρησα όταν π.χ. θέλω να διαγράψω κάτι βγάζει σφάλμα να κάνα αναφορά στην miui. Πρέπει να την κάνω…

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

Παράθεση από Sam: “Ευχαριστώ @Graydath!!!ναι ναι το πληκτρολόγιο τα έβγαλε τα λεφτά του και με το παραπάνω!!! Λοιπόν εγώ έχω την travel edition και το μόνο που διαφέρει είναι το stick οπως λες,την αδιάβροχη θήκη στην αρχη πήρα απο gearbest αυτή μου χάλασε ευτυχώς εκτός νερού και τώρα έχω αυτή δεν την έχω δοκιμάσει στο νερό ακόμη αλλα λέει οτι είναι για μεγαλύτερο βάθος πιστεύω να βγεί καλύτερη!!! Όσον αφορά το φίλτρο είναι απλό προστατευτικό για σκόνη -υγρασία- γρατζουνιές οταν δεν φοράω την θήκ…

• XiaomiΜΑΝΙΑ

Μήνυμα

@Sam εξαιρετική συλλογή μπράβο(εν τω μεταξύ έχουμε και το ίδιο keyboard)!! και εγω τώρα σιγα-σιγα την φτιάχνω. Έχω κινητό miband, mikey και pistons 3 για αρχή . Ενδιαφέρομαι να πάρω την yi action camera και ήθελα να ρωτήσω. Καταρχάς είδα οτι υπάρχουν 2 εκδόσεις, η basic και η travel. Έχουν κάποια διαφορά ή μόνο το Handheld Telescoping Pole? Επίσης πήρες εξωτερικό cover άλλης εταιρίας μόνο και μόνο λόγο της διαφοράς τιμής ή είναι περίπου το ίδιο...? Ποιο φίλτρο έχεις βάλει και γιατί?(δεν ξέρω τι …

• Έχει γίνει χαμός γενικά... και στο κατάστημα της xiomi(η τελοςπάντων κάποιος που πουλάει για τη xiaomi απο οτι έχω καταλάβει) εδώ εξαντλήθηκε που είχε επίσης καλή τιμή...

• Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από iAmLiakos: “Παράθεση από johnjor: “Γνωριζουμε παιδια για την εμβελεια επικοινωνιας του mi band με το κινητο; ” Με bluetooth γίνεται η επικοινωνία οπότε περίπου 10 μέτρα. Και εγώ που το έχω δηλαδή όταν είμαι μέσα στο σπίτι και το κινητό είναι σε άλλο όροφο χτυπάει. Βολεύει πολύ επίσης όταν οδηγάς και ακούς μουσική. Δε χρειάζεται να προσέχεις το κινητό σου και δε χάνεις και τις κλήσεις σου ” Η καλύτερη περιπτωση για τέτοιες καταστάσεις είναι να έχεις ένα Andro…