Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 381-400 από 417.

• Τι σημαίνει αυτό? Θα πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό απο εδω και πέρα όταν flashaρουμε ROM?

• Πωωω τώρα το είδα το post και εγω είχα πάει και είχα γράψει στο αρχικό review του strip... Αν τελικά γίνει τίποτα με ενδιαφέρει και εμένα 1...

• @maddoctor μπορείς να το αγοράσεις και μέσα απο την εφαρμογή έξυπνο σπίτι? Ή είναι μόνο για τους κινέζους?

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από Graydath: “Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας, θεωρώ οτι μου τρώει την μπαταρία πιο γρήγορα απο οτι θα έπρεπε. ” Εμένα γιατί μου φαίνεται ότι είσαι μια χαρά? ” Λες να είμαι εγω ο περίεργος και ο υπερβολικός χαχαχαχαχα. Απλά το 27% awake σε συνδιασμό με τις λίγες ώρες οθόνη(σε σχέση με άλλους χρήστες και οτι δεν κάνω πολύ χρήση) θεώρησα οτι απο κάπου χάνει... Μπορεί βέβαια και μόνο το mikey να κάνει όλη τη δουλειά... Παράθεση από karlesg: “@Graydath Το πρόβλημα σο…

• Παιδιά χρειάζομαι τη βοήθειά σας, θεωρώ οτι μου τρώει την μπαταρία πιο γρήγορα απο οτι θα έπρεπε. Δεν έχω πρόβλημα να μου την τρώει σε μερικές ώρες(μου κρατάει κοντά 2 μέρες με ελάχιστη χρήση όμως) αλλά για παράδειγμα εγω βλέπω μέχρι 2:00-2:30 ώρες οθόνη... Ψάχνοντας το WLD είδα τα εξής wakelock που έχω στις εικόνες. Γοογλάροντάς το RILJ(άλλες φορές είναι και πιο υψηλό) και το NIPWakelock είδα πως έχουν να κάνουν με την τοποθεσία. Αν κατάλαβα καλά οτι στέλνει απο μόνο του κάπου την τοποθεσία μου…

• Παράθεση από mikhailbakurin: “-Γιατί υποδέχεται μόνο τα λεπτά φις που αντιστοιχούν συνήθως σε πιο "αδύναμες" συσκευές. Δηλαδή μετασχηματιστές, μικρά φωτιστικά, φορτιστές κλπ. Για λόγους ασφαλείας δε μπαίνουν χοντρά φις, δλδ υπολογιστών, ισχυρών οικιακών συσκευών γενικά (σκούπα, πλυντήρια, ατμοσίδερο). -Δεν έχει γείωση για τον παραπάνω λόγο: Από Ευρωπαϊκά φις, δέχεται μόνο τα λεπτά. -Η γείωση χρησιμεύει στο να διοχετεύει το "περιττό" ρεύμα σε περίπτωση βραχυκυκλώματος στο έδαφος, αντί να το διοχε…

• Παιδιά θέλω να πάρω και εγω 2! Να ρωτήσω μόνο κάποια πράγματα ως άσχετος που είμαι (και στα ηλεκτρικά!) -Γιατί δεν μπορεί να πάρει υπολογιστή(για laptop με νοιάζει κυρίως) -Πως ξέρετε οτι δεν έχει γείωση. Και βασικά τι είναι η γείωση και που χρειάζεται(γιατί googlaροντας δεν το πολυκατάλαβα) -Επίσης είμαι κέντρο Αθήνα οπότε αν θέλετε για ομαδική είμαι μέσα! -Τέλος έχω κάρτα εξωτερικού οπότε μπορώ να αγοράσω απο ali αν χρειάζεται και αυτο Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

• Ενημερωτικά, Άρχισαν να εμφανίζονται κρούσματα με σκόνη στην μπροστινή κάμερα(ανάμεσά τους κι εγω... ) . Μπαίνει απο το ηχείο αριστερά όπως το κοιτάμε...Για τους τολμηρούς [TUT] Get rid of the Dust in Front Camera | Redmi Note 2 | XDA Forums

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “Καθόλου απλά νόμιζα πως θα είχε πιο πολύ διάρκεια η μπαταρία, από το 100%και μέσα σχεδόν σε 5 ώρες συνέχεια ανοιχτό WiFi οθόνη και συγχρονισμό εφτασε στο 10%δηλαδη ειμαστε μια χαρά??? Ά Ααααααα εντάξει......χαλια.. ” Πάντως, για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά, αν όντως χρειάζεσαι τη συσκευή τόσο πολύ καθημερινά και έχεις πρόβλημα με την αυτονομία της μπαταρίας η λύση είναι απλή και πολύ φθηνή! Μια δεύτερη μπαταρία! Ευτυχώς κοστίζει μόλις 9-10€ και σε …

• Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bilis1234: “Καθόλου απλά νόμιζα πως θα είχε πιο πολύ διάρκεια η μπαταρία, από το 100%και μέσα σχεδόν σε 5 ώρες συνέχεια ανοιχτό WiFi οθόνη και συγχρονισμό εφτασε στο 10%δηλαδη ειμαστε μια χαρά??? Ά Ααααααα εντάξει......χαλια.. ” Έλα Billάρα, τέτοιο κινητό να πάρεις, που έχει και γαμώ τις μπαταρίες! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/6831/ ” χα χα χα χα κλαίω!! Ναι ρε bill δυστυχώς τα smartphones έτσι είναι δεν κρατάνε όσο θα θέλαμε... εγω στην αρχή νόμι…

• Το 7% του chrome μου φαίνεται αρκετό. Πόσες ώρες οθόνη σου γράφει? Επίσης, μήπως απο τις 9 το πρωί μέχρι τώρα δεν το έχεις αφήσει γιατί εγω κατάλαβα οτι δεν κάνεις πολύ χρήση... . Τέλος κάνε και αυτο που σου έγραψα πιο πριν διότι βλέπει τα wakelocks όπου φαίνεται αν υπάρχει κάποιο leak

• Παράθεση από bilis1234: “Και κάτι άλλο και συγνώμη για τα πολλά ποστ. έχω θέμα και με την μπαταρία από το πρωί της 9 μεχρη τώρα από 100% έχει πέσει στο 28%με μόνο Internet και συγχρονισμό είναι σε ισιρροπημενοι κατάσταση, είναι λογικό?? ” Όχι δεν είναι λογικό. Απο οτι είδα πιο πάνω έκανες καθαρή εγκατάσταση σωστά?. Βάλε WakeLockDetector, δώστου προνόμια rout και στη συνέχεια δες μόνος σου ή ανέβασε screenshot να δούμε τι φταίει...

• Καταρχάς να πω και εγω ένα μεγάλο μπράβο στο γιατρό για την δουλειά που έχει ρίξει!! Παράθεση από John Baron: “αλησπέρα τρελογιατρέ! Συγχαρητήρια για τη μετάφραση σου και ας με λέει χοντρό! Ένα bug που δε ξέρω αν είναι θέμα στα strings της μετάφρασης ή γενικα της πειραγμενης, είναι πως ή ώρα που σταματας μια δραστηριότητα ειναι: ή ώρα που τελειωσες σε :59. Δηλαδή εγώ τελείωσα 11:10 το διάδρομο. Αυτό μου λέει ότι τελείωσα 11:59. Το ίδιο και χτες. Τελείωσα 21:35, μου έλεγε πως τελείωσα 21:59 ” Στη…

• Παράθεση από bilis1234: “Δεν ξέρω πως γίνεται αυτό απλά όταν είμαι στην σελίδα και τραβάω δεξιά η αριστερά βγαίνει από τα πλάγια της οθονης κάτι σαν σκια. ” Αν εννοείς οτι καθώς τραβάς δεξιά ή αριστερά μια σκιά που μεγαλώνει όσο τραβάς και είναι είτε γκρι είτε μπλε καμιά φορά, τότε είναι φυσιολογικό. Το κάνει γιατί θέλει να σου δείξει οτι δεν υπάρχει κάτι άλλο απο τη μεριά που τραβάς... Νομίζω όλα τα android το έχουν...

• Piston 3 Earphone Black

K.Papaefthymiou - - Hands on - Review

Μήνυμα

Παράθεση από Stinger: “Παράθεση από Graydath: “Τα low cost προϊόντα είναι κάτι που δεν αντιγράφεται εύκολα.Ο λόγος είναι πολύ απλός, τα ακριβά προϊόντα έχουν ενσωματωμένα στην τιμή τους και την διαφήμιση που κάνουν όπου το κόστος παραγωγής τους είναι πιο φθηνό και αξίζει να "μπει" κάποιος στην διαδικασία να αντιγράψει κάτι για να το πουλήσει πιο φθηνά ή στην ίδια τιμή αλλά με μεγαλύτερο κέρδος. Οι low cost εταιρίες έχουν ήδη συμπηεσμένα κέρδη σε σχέση με την παραγωγή τους οπότε δεν αξίζει και κά…

• Παράθεση από bilis1234: “Συγνωμη αλλα δεν με αφήνει να κάνω παράθεση. Αυτό με την σκια το κάνει σχεδόν παντού σε Google, fb στο ταπαταλκ σχεδόν σε όλες της εφαρμογές . γιατί τι μπορώ να κάνω?? ” Ανέβασε κανα screenshot ή φωτο να καταλάβουμε λίγο καλύτερα τι εννοείς...

• Παράθεση από Bodai: “Ναι αλλά είναι μόνο η περιαγωγή, οπότε πόσους επηρεάζει αυτό? 500? 1000? ” Λίγους ομολογουμένος, αλλά στο τέλος λέει και αυτο Παράθεση από maddoctor: “Οι ευρωβουλευτές εξασφάλισαν ότι οι πάροχοι θα πρέπει να δίνουν στους χρήστες που είναι έτοιμοι να υπογράψουν συμβόλαιο για σταθερή ή κινητή τηλεφωνία σαφείς πληροφορίες για τις ταχύτητες κατεβάσματος και ανεβάσματος (download/upload) που θα μπορούν να αναμένουν ότι θα έχουν στην πράξη (σε σχέση με την διαφημιζόμενη ταχύτητα).…

• Piston 3 Earphone Black

K.Papaefthymiou - - Hands on - Review

Μήνυμα

Τα low cost προϊόντα είναι κάτι που δεν αντιγράφεται εύκολα.Ο λόγος είναι πολύ απλός, τα ακριβά προϊόντα έχουν ενσωματωμένα στην τιμή τους και την διαφήμιση που κάνουν όπου το κόστος παραγωγής τους είναι πιο φθηνό και αξίζει να "μπει" κάποιος στην διαδικασία να αντιγράψει κάτι για να το πουλήσει πιο φθηνά ή στην ίδια τιμή αλλά με μεγαλύτερο κέρδος. Οι low cost εταιρίες έχουν ήδη συμπηεσμένα κέρδη σε σχέση με την παραγωγή τους οπότε δεν αξίζει και κάποιος να αντιγράψει για να κερδίσει πενταροδεκά…

• Παράθεση από caeser: “Και αυτό τώρα, τι είναι? Φθηνές χρεώσεις? Εκεί λέει, "...τα 0,05 ευρώ ανά megabyte για χρήση διαδικτύου μέσω κινητού τηλεφώνου..." Δηλαδή το 1 Giga θα κοστίζει 50€? Και αυτό είναι φθηνό??? ” Μιλάει μόνο για περιαγωγή οπότε σε σχέση με το πόσο χρεώνεται η περιαγωγή τώρα ... ναι. Τον επόμενο χρόνο δεν θα υπάρχει καθόλου περιαγωγή. Όλα αυτα υπο την προυπόθεση οτι ισχύουν αυτα που λέει το site...

• Αντε καιρός ήταν γιατί μας γδέρνουν κανονικότατα οι εταιρίες κινητής και σταθερής τηλεφωνίας!!