Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 401-417 από 417.
-
Παράθεση από caeser: “ήταν μάλλον όταν βρισκόσουν στη διαδικασία εγκατάστασης και ήσουν μέσα στο TWRP ” Ναι αυτο γράφω κι όλας οτι ήταν μέσα στο TWRP αλλά είχε κολήσει πριν βγάλω το screenshot, το screenshot το έβγαλα επειδή ακριβώς κόλησε αλλά δεν ήξερα οτι θέλει ειδική διαδικασία... φαντάστηκα εφόσον έβγαλε το οκ όλα καλά Παράθεση από caeser: “αλλά αφού τελικά την έκανε ...τέλος καλό, όλα καλά.. ” Ωραία εφόσον όλα καλά μην αγχώνομαι! Το μόνο περίεργο... ποιος "έφαγε" στο δρόμο το SwiftKey... Ε…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Από όλα αυτά που περίγραψες εμένα δεν κάνει τίποτα. Μπένει κανονικότατα, απαλά και κινείται άμεσα. Φυσικά έχουμε κι άλλο κινητό. Ας μας πουν οι ειδικοί. ” Έχω περάσει κι άλλες φορές ξέρω πως είναι κανονικά πρώτη φορά μου κολάει για αυτο είπα να ρωτήσω... Το SwiftKey Keyboard το έχεις κανονικά?
-
Να ρωτήσω και εγω? Πήγα να κάνω την εγκατάσταση, άνοιξε το TWRP και μου έβγαλε κάτι που έλεγε could not find MD5 ή κάτι τέτοιο... Περίμενε λίγη ώρα και δεν έκανε τίποτα... Προσπάθησα να βγάλω screenshot και μου έβγαλε οτι αποθηκεύτηκε το screenshot(τώρα όμως δεν μπορεί να την ανοίξει τη φωτο). Στη συνέχεια έβγαλα την μπαταρία, την ξαναέβαλα και το άνοιξα. Άρχισε να φορτώνει την καινούρια ROM, την εγκατέστησε και άνοιξε. Στην αρχή κόλαγε λίγο αλλά τώρα δουλεύει κανονικά... Υπάρχει λόγος ανησυχίας…
-
Απο developer σε developer δεν χρειάζεται να κάνω κατι σωστά? Κατευθείαν μέσω updater. Δεν χρησιμοποιώ υπολογιστή το κάνω κατευθείαν απο το κινητό μου
-
Τα έχω εδω και 1 μήνα περίπου(τα πήρα μαζί με το κινητό) και είμαι πολύ ευχαριστημένος! Δεν μου φεύγουν απο τα αυτιά ενώ τα περισσότερα που είχα χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα μου φεύγαν και έχουν και πολύ καλή ποιότητα ήχου. Καμια φορά μπορεί να μην με ακούν καθαρά αλλά μάλλον φταίει η φωνή μου γιατί μου συμβαίνει με όλα τα hands free-bluetooth που έχω δοκιμάσει... . Επίσης εκπληκτική και η τιμή τους "πανηγυριώτικη" όπως είπε και ο ceaser. Τα πήρα απο vickmall.
-
Έκανα και εγω like γιατί αγαπάμε την κοινότητα
-
Τι να πω... Αν είναι εύκολο στείλε μου ένα screenshot αφού πατήσεις το κλειδάκι να δω τι σου δείχνει μήπως το βρω αλλού στις ρυθμίσεις
-
Όχι... Είμαι με την τελευταία Ελληνική Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τι γίνεται όταν δεν έχει το κλειδάκι;:-P Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καταπληκτικός οδηγός ceasar. Χίλια μπράβο!!! Ευχαριστούμε που μας μαθαίνεις τα "μυστικά" της MIUI, γιατί πραγματικά το λογισμικό έχει πολύύύύύ πράμα Επίσης ήθελα να ρωτήσω υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε το μοτίβο? Συγκεκριμένα στον κρυφό φάκελο του αλμπουμ έχω διαφορετικό απο οτι στα υπόλοιπα(απο λάθος λόγο πειραματισμού ) και θα ήθελα να το αλλάξω...
-
Παράθεση από tjole71: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από bandit: “πες μου και πως θα γίνω έμπειρος να βλέπω αν έχει κλειδώσει κάτι ( το redmi είναι της γυναίκας μου)” Θα προσπαθήσω να βρω λίγο χρόνο να γράψω ένα μικρό οδηγό με διάφορα τέτοια κολπάκια, επειδή είμαι σίγουρος ότι αρκετοί Miuers δεν τα γνωρίζουν ακόμα...” Και καλα θα μας κανεις γιατι οντως δεν τα γνωριζουμε.Αναμενουμε....” Ναι! Και εγώ περιμένω!! Παιδιά επίσης να πω ότι το tapatalk έχει φάει κόλλημα και έχει μείνει μερικές σελίδες …
-
Παράθεση από johnnyman: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από johnnyman: “Παιδιά floating notifications έχει το miui? Εάν ναι που μπορώ να βρω την ρύθμιση? Ευχαριστώ!” Ρυθμίσεις-->Γραμμή κατάστασης-->Προβολή εικονιδίων ειδοποίησης (ΟΝ)” αυτο το εχω on αλλα δεν μου τα κανει floating στο πανω μερος της οθονης.μηπως αυτο ισχυει μονο για την εκδοση android 5.1.1?” Σε εμένα δουλεύει κανονικά... Είμαι με την τελευταία Ελληνική
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από billtox: “Παράθεση από dnomikos: “Δεν υπάρχει speed dial εκτός του 1 που μπαίνει ο τηλεφωνητής. Μόνο συντόμευση στην οθόνη μπορείς να κάνεις.” ok! :thumbup:” Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το mi key Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πωω... πραγματικά είναι να περιμένουμε τα πάντα απο την Xiaomi...Η τιμή βέβαια είναι 10 φορές κάτω απο τον ανταγωνισμό νομίζω... Αντε και αυτοκίνητο!!
-
Παράθεση από Bodai: “Για σένα Factory Defaults και μετά εγκατάσταση μεσα απο την rom...” Ωραία ευχαριστώ πολύ!
-
Παράθεση από Bodai: “Την 5.9.18 απο που την κατέβασες? Και με ποιό τρόπο την πέρασες?” Είχε έτοιμο update, με το που μπήκα σε wi-fi μου έβγαλε επιλογή αναβάθμισης...
-
Παιδιά να ρωτήσω και εγω 2 πράγματα γιατί είμαι άσχετος και τώρα προσπαθώ να μάθω? Το κιν μου ήρθε με την 5.9.2(δεν ξέρω αν είναι multilanguage ή Ελληνική, πάντως έχει Ελληνικά) και έκανα update απο τον updater στην 5.9.18. Τώρα για να περάσω την 5.9.27 έχει σημασία αν θα το κάνω με τον 1ο(μέσω της ROM) ή τον 2ο(μέσω Recovery) τρόπο? Πρέπει να κάνω wipes? Δεν έχω περάσει τίποτα ακόμη οπότε δεν με νοιάζει αν θα χάσω κάτι. Τέλος θα το κάνω χωρίς τη χρήση Η/Υ Ευχαριστώ!