Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 417.
-
Παράθεση από bzanios: “Γι' αυτό αγόρασα και περιμένω να δοκιμάσω την παρακάτω βάση. Universal Telescope Camera Lens Holder Connecting 0-6 Inch Phone And 22-48mm Eyepiece Sale - Banggood.com ” Στο μήνυμα που έγραψα παραπάνω οτι το πήρα προσφορά με βάση.... Ε αυτη τη βάση εννοούσα! Είναι μια χαρά κεντράρει καλά και δεν χρειάζεται να κρατάς ταυτόχρονα και τον φακό καθώς βγάζεις φωτογραφίες, τον κρατάει αυτη στη θέση του!
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΑπο οτι είδα όλες αδιάβροχες είναι! Απο αυτες που έβαλες εμένα μου αρέσει η 2η(την οποία επίσης γλυκοκοιτάζω αλλά για ποιο μετά) Στο ali την βρήκα με 29,22$ και registered shippment. Μου άρεσε πάρα πολύ και η συγκεκριμένη γιατί έχει και cart belt(οτι πρέπει για κανα ταξίδι!) και external mesh bag. Στο banggood έχει καλύτερη παρουσίαση αλλά είναι πιο ακριβή...Έχει βγάλει και μια αντίστοιχη αλλά είναι presale στο banggood όμως αυτη μου αρέσει πιο πολύ εμένα.
-
XiaomiΜΑΝΙΑ
ΜήνυμαΜόλις πήρα ενα sport backpack της xiaomi(πιο πολύ για το ποδήλατο το θέλω). To πήρα απο banggood που το έχει προσφορά στα 11$ μείον κάτι πόντους που έχω βγήκε 8,5euro. Γενικά νομίζω έχει πολύ καλή τιμή για backpack και αν ισχύουν αυτα που λέει τότε είναι απίστευτη η τιμή!! Στην συνέχεια έψαξα και είδα οτι έχει μεγάλη ποικιλία σε backpacks και άλλες τσάντες. Τις πιο καλές τιμές τις είδα σε banggood και ali. Επίσης σκέφτομαι να πάρω και αυτη η οποία πρέπει να είναι οτι πρέπει για κάθε μέρα και για…
-
Παιδιά επειδή root με SU δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει. Διάβασα οτι το binary πρέπει να το αναβαθμίζουμε ενω την ίδια την εφαρμογή όχι. Οπότε απο το google play έκανα uncheck το auto-update. Τώρα μου ζητάει να ενημερώσω το binary. Όταν πατάω confirm με ρωτάει αν θα το κάνω normal ή με TWRP. Τι προτείνεται; Επίσης τι ακριβώς είναι το binary; Γιατί λίγο που το έψαξα δεν το κατάλαβα...
-
Χωρίς να είμαι σίγουρος γιατί δεν έχω ασχοληθεί πολύ θα πω το εξής: Αν θες να καταγράψεις γρήγορη κίνηση θες υψηλό fps(όσο πιο γρήγορη τόσο πιο υψηλό). Απλά όσο πιο υψηλό το fps πέφτει η ανάλυση. Εαν πχ θες να τραβήξεις βίντεο κάποιον να κολυμπάει μέσα στο νερό δεν σε ενδιαφέρει το fps γιατί είναι αργές οι κινήσεις εκεί ρίχνεις το βάρος σου στην ανάλυση. Αν θες όμως να τραβήξεις σε εναν αγώνα το αυτοκίνητο που περνάει απο μπροστά σου εκεί θες πολύ υψηλό fps. Ανάλογα την περίπτωση βάζεις τις αντί…
-
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18386/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18387/
-
Οχι, οχι μιλάω μόνο για το interface του κέντρου ασφαλείας. Στο screenshot που ανέβασες το interface είναι ίδιο με αυτο που είχα στην 7αρα. Δεν ξέρω αν είναι θέμα stable ή κινητού. Εγω δοκίμασα κατευθείαν την τελευταία developer
-
@reborn δοκίμασε να βάλεις developer. Εμένα έτσι μου τα έδειχνε με την 7αρα το κέντρο ασφαλείας τώρα με την 8αρα είναι διαφορετικό το interface... Επίσης επιβεβαιώνω και εγω οτι η sd δουλεύει μια χαρά
-
Εφόσον συνδέθηκε οτι update ήταν να γίνει στο firmware θα το έκανε. Εγω τα settingss τα έχω όπως ήρθε και γενικά δεν έχω πρόβλημα. Την χρησιμοποιώ για φωτογραφίες στα ταξίδια που κάνω και σε υποβρύχιες στη θάλασσα. Εαν θέλεις κάτι πιο συγκεκριμένο δες το πρώτο μήνυμα όπου ο @iAmLiakos γράφει κάποια πολύ σημαντικά και χρήσιμα πράγματα. Επίσης ο liakos στο πρώτο μήνυμα αναφέρει και το review του @John Baron το οποίο επίσης θα σου πρότεινα να διαβάσεις. Είναι και τα 2 εξαιρετικά χρήσιμα!
-
Εγω έχω πάρει αυτο. Το είχα πάρει 15$ σε προσφορά μαζί με ειδική βάση για το κινητό. Είναι πολύ μεγαλύτερο αλλά έχει και μεγαλύτερο zoom. Η αλήθεια είναι οτι είναι πολύ χρήσιμο εαν θες να βγάλεις μακρινές φωτογραφίες. Όμως δεν έχει χρειαστεί να βγάλω μακρινές φωτογραφίες και επίσης είναι πολύ μεγάλο όπως έγραψα και πιο πάνω με αποτέλεσμα να μην βολεύει στη μεταφορά του. Αν θέλετε μπορώ να ανεβάσω μερικές φωτογραφίες με αυτο αν και μάλλον του γιατρού θα ήταν καλύτερο για πρώτη αγορά, ενω το δικό …
-
@skylouros τα απαραίτητα τα έχει γράψει αναλυτικότατα ο αγαπητός @NasDriver στον παρακάτω οδηγό Ελληνικός οδηγός ενεργοποίησης Δικαιωμάτων & Ειδοποιήσεων στην MIUI 8
-
Ακριβό μου φαίνεται... Το έχει βγάλει και το geekbuying στα 164,09$
-
Οκ θα κάνω αυτο μου φαίνεται και πιο εύκολο! back up έχω κάνει.
-
Παιδιά για να περάσω V8 να κάνω καθαρή με αυτον τον οδηγό Note 2: Flash την Ελληνική FASTBOOT ROM (καθαρή εγκατάσταση) ή αρκεί cache/dalvik/data clean απο TWRP και μετά install; Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω κάνει ποτέ καθαρή...
-
Αν κάνω format τη συσκευή μου, η εφαρμογή τα δεδομένα τα κρατάει ή να κρατήσω back up με titanium?
-
Παράθεση από NasDriver: “με την MIUI 8 δεν έχει πλέον...έχουν διορθωθεί τα προβλήματα ” Άλλος ενας λόγος να βάλουμε V8! Με stable ή developer το δοκίμασες;